Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο Pc/LoL και πλοήγηση στο διαδύκτυο

SnoopDog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι για τον a8 7600 λέω..

Ο 7600 σε αυτά τα λεφτά μια χαρά τη κάνει τη δουλειά που θέλεις και με το παραπάνω.Εγώ με τον 5800Κ πριν κάτι χρόνια έπαιζα lol κάτι Left 4 dead,dirt και άλλα και σε 1080p.Ο 7600 είναι και καλύτερος.Σε χαμηλή ανάλυση σηκώνει και κάποια βαρύτερα σύγχρονα.Δεν θα είναι φυσικά "το gaming σύστημα" αλλά για τα λεφτά του είναι το καλύτερο.Αργότερα βάζεις και μια mainstream/mid κάρτα και έναν ssd και θα πετάει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έχεις ήδη διαμορφωμένη άποψη για όλα και υποκρίνεσαι ότι ζητάς απόψεις αλλά αποδέχεσαι μόνο αυτές που συμφωνούν με αυτό που έχεις ήδη στο μυαλό σου!

άντε λοιπόν για να σου κάνω το χατήρι αφού σε κακοκάρδισα χαρακτηρίζοντας ανεπαρκή τον Α8 , ναι βάλε τα παράνομα win10 που θα είναι νόμιμα και θα παίξει το lol μια χαρά.

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου...

Και δεν θα κάτσω να τσακωθώ με πιτσιρίκια..

Έβγαλα τα συμπεράσματα μου για αυτό που ήθελα!

Χίλια ευχαριστώ σε όλους όσους ασχολήθηκαν και μου πρότειναν ιδέες..

Τώρα το μόνο θα ήθελα είναι το λογισμικό το οποίο θα είναι απολύτως νόμιμο και το λέω επειδή δεν θα είναι ''παράνομα ή σπαστά'' όπως υπονοείς...

Και πότε λέτε να τα παραγγείλω?

Αυτές τις μέρες ή να περιμένω κανα 15ήμερο ακόμα να έρθουν τα χριστούγεννα μήπως κατεβούν σε τιμές ή γίνει καμία προσφορά?

Γιατί θα νιώθω λίγο ηλίθιος αν τα παραγγείλω και σήμερα ακόμα και μετά από 10 μέρες βγει κάτι -15-20% έκπτωση σε κάποια εξαρτήματα..

Να βγαλει εκπτωση σε καποια εξαρτηματα το θεωρω λιγο απιθανο, αλλα ποτε δεν ξερεις. Αποψη μου ειναι να τα παραγγελεις. Σε ποια ολοκληρωμενη συνθεση κατεληξες τελικα?

Εγω με τα 10αρια και σε desktop και στο laptop δεν εχω συναντησει προβλημα, ουτε σε προγραμματα ουτε σε παιχνιδια (παιζω και lol :P )

Αυτο με τις εκπτωσεις δε μπορεις να το ξερεις.Εγω π.χ αγορασα το τροφοδοτικο μου στα 65 ευρω και μετα απο 1-2 μηνες ειχε ανεβει κατα πολυ.

Οσο για το λειτουργικο, θα περιμενα κιαλλο πριν βαλω τα 10αρια σε main pc.

Να βγαλει εκπτωση σε καποια εξαρτηματα το θεωρω λιγο απιθανο, αλλα ποτε δεν ξερεις. Αποψη μου ειναι να τα παραγγελεις. Σε ποια ολοκληρωμενη συνθεση κατεληξες τελικα?

Εγω με τα 10αρια και σε desktop και στο laptop δεν εχω συναντησει προβλημα, ουτε σε προγραμματα ουτε σε παιχνιδια (παιζω και lol :P )

Σε αυτή:http://prntscr.com/90vtxn

Το μόνο που άλλαξα από την δική σου είναι το κουτί (που το διάλεξε ο μικρός) και έβαλα και ένα dvd-r επειδή το χρειάζομαι και εγώ για την δουλειά μου..

Το κοίταξα με τα 10άρια και εκτός από το ότι είναι τα καινούργια win είναι και ελαφριά από ότι έμαθα..

Οπότε κατέληξα και σε λογισμικό!

Αυτο με τις εκπτωσεις δε μπορεις να το ξερεις.Εγω π.χ αγορασα το τροφοδοτικο μου στα 65 ευρω και μετα απο 1-2 μηνες ειχε ανεβει κατα πολυ.

Οσο για το λειτουργικο, θα περιμενα κιαλλο πριν βαλω τα 10αρια σε main pc.

Άρα δεν το αφήνω παραπάνω..

Την δευτέρα πάω να παραγγείλω..

Ααα..και μία ερώτηση επειδή έχω να παραγγείλω 3 χρόνια από eshop..

Μπορεί να μου πει κανείς την διαδικασία πληρωμής και πως θα τους πω να μου το συναρμολογήσουν εκεί?

• Like 1

Σε αυτή:http://prntscr.com/90vtxn

Το μόνο που άλλαξα από την δική σου είναι το κουτί (που το διάλεξε ο μικρός) και έβαλα και ένα dvd-r επειδή το χρειάζομαι και εγώ για την δουλειά μου..

Το κοίταξα με τα 10άρια και εκτός από το ότι είναι τα καινούργια win είναι και ελαφριά από ότι έμαθα..

Οπότε κατέληξα και σε λογισμικό!

Άρα δεν το αφήνω παραπάνω..

Την δευτέρα πάω να παραγγείλω..

Ααα..και μία ερώτηση επειδή έχω να παραγγείλω 3 χρόνια από eshop..

Μπορεί να μου πει κανείς την διαδικασία πληρωμής και πως θα τους πω να μου το συναρμολογήσουν εκεί?

Μήπως να κάνες μερικές αλλαγές;

Κουτί θα προτιμούσα αυτό http://www.e-shop.gr/case-zalman-a1-atx-mini-tower-black-p-PER.815009

ή αυτό αν γίνεται http://www.e-shop.gr/case-raijintek-arcadia-midi-tower-black-p-PER.813212

Μητρική http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-a88xm-a-retail-p-PER.523169

Τροφοδοτικό αν δε κοιτάς αποκλειστικά σε modular/semimodular  http://www.e-shop.gr/psu-be-quiet-system-power-7-400w-p-PER.640574

Τους λες να το συναρμολογήσουν.

Θα του το δείξω του μικρού το κουτί και θα δούμε τι λέει (εκείνος διαλέγει τον σχεδιασμό αρκεί να είναι midi)..

Η μητρική γιατί αλλαγή?

Γιατί τη συγκεκριμένη gigabyte την έχουν τσιμπημένη εκεί και στα λεφτά παίρνεις με 4 dimm.

• Like 1

Όποιος λέει ότι δεν παίζει LOL στα 1080p ο Α8-7600 δεν έχει ιδέα.

Με 2133MHz μνήμες παίζει άνετα το LOL σε 1080p και άλλα μη απαιτητικά Games. Σε 720p παίζει σχεδόν τα πάντα.

Επίσης μελλοντικά μπορεί άνετα να σηκώσει και μια dGPU σαν την R7 370 η ακόμα και την R9 380.

• Like 2

Γιατί τη συγκεκριμένη gigabyte την έχουν τσιμπημένη εκεί και στα λεφτά παίρνεις με 4 dimm.

Ααα..οκ

Αλλά ποια είναι κατα την γνώμη σας πιο αξιόπιστη?

Όποιος λέει ότι δεν παίζει LOL στα 1080p ο Α8-7600 δεν έχει ιδέα.

Με 2133MHz μνήμες παίζει άνετα το LOL σε 1080p και άλλα μη απαιτητικά Games. Σε 720p παίζει σχεδόν τα πάντα.

Επίσης μελλοντικά μπορεί άνετα να σηκώσει και μια dGPU σαν την R7 370 η ακόμα και την R9 380.

Συμφωνώ!

Ααα..οκ

Αλλά ποια είναι κατα την γνώμη σας πιο αξιόπιστη?

υποτίθεται ότι η asus έχει όνομα στις μητρικές... αλλά εγώ θα παιρνα την gigabyte (αφού έτσι κι αλλιώς δεν θες επεκτασιμότητα, κακώς αλλά τι να κάνουμε, δεν καταλαβαίνεις...)

τώρα γενικά, θα προτιμούσα ecs μητρική αν υπήρχε στην ελληνική αγορά ακόμη, γτ έχω τέτοια 8.5 χρόνια :-D  αλλά αφού δεν υπάρχει, θα παιρνα asrock.

Και οι δύο είναι αξιόπιστες.Η asus απλά έχει σχετικά καλύτερη τιμή εκεί.

Δηλαδή είναι διαφορά στις τιμές?

Δεν είναι και μεγάλη διαφορά, αν είναι ίδιες στις ικανότητες τότε παίρνω την πιο φθηνή αλλά αν έχουν μία μικρή διαφορά στην απόδοση τότε θα πάρω αυτήν που την έχει γιατί είναι μικρή διαφορά..

Παιδιά απορία!

Ποια θα προτείνατε αφού και οι δύο είναι στα ίδια σχεδόν χρήματα αλλά η μία amd a10 και η άλλη amd a8!

Αmd a10 5800k 3.8ghz:http://www.e-shop.gr/cpu-amd-a10-5800k-38ghz-black-edition-box-p-PER.559634

Αmd a8 7600 3.10ghz:http://www.e-shop.gr/cpu-amd-a8-7600-310ghz-box-p-PER.559676

Παρακαλώ να δικαιολογήσετε την απάντηση σας!

Ευχαριστώ!

Εννοείται A8 και oι λόγοι προφανείς :

1.Καινούργια τεχνολογία σε σχέση με τον 5800K , που μεταφράζεται σε μικρότερη αρχιτεκτονική . Βλέπε A8 7600 28nm vs A10 5800K 32nm

2.Ως εκ τούτου βάση του "1." καλύτερη θερμική συμπεριφορά με τον A8 7600 να παίζει στα 45/65 watt και τον 5800K στα 100watt , άρα χαμηλότερες θερμοκρασίες.

3.Λόγω του "2." δεν χρειάζεσαι Aftermarket Cpu Cooler γιατί σε καλύπτει άνετα η Stock για τον A8 7600 , άρα θα σου έβγαινε πιο ακριβός ο A10 5800K σε περίπτωση που τον προτιμούσες + μια ψύκτρα 25+30€.

4. Γραφικά καλύτερα ο A8 7600 Kaveri vs A10 5800K Trinity 

Δες κι αυτό είναι βασισμένο σε όλα όσα προαναφέρθηκαν με SSD : WKuNoSG.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...