Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο Pc/LoL και πλοήγηση στο διαδύκτυο

SnoopDog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

SnoopDog

ένας "έμπειρος" ξέρεις τι συμπέρασμα βγάζει από το video?

ότι ΚΑΝΕΝΑΣ επεξεργαστής με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν παίζει σε 1080 LOL. H διαφορά είναι ότι αυτό που σου πουλάει η ΙΝΤΕΛ ότι χρειάζεσαι πρόσθετη κάρτα είναι ΤΙΜΙΟ σε αντίθεση με τον Α8 που αυταπατάσαι ότι θα είναι playable στα 1080 το LOL.

Αμα θες στείλε μου π.μ να σε στείλω σε νετ να δεις πως παίζει Α8 το παιχνίδι και γιατί αναγκάστηκε ο κακομοίρης και αγόρασε και κάρτα γραφικών μέσα σε 1 μήνα όταν κατάλαβε ότι πήρε παλτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προχωρα στην αγορα κανονικα. Ελεος πια εαν για το lol χρειαζομαστε δυνατοτερο συστημα. Καλο θα ειναι μερικοι να μην δινουν οτι συμβουλες ναναι. 

• Like 1

Jgeorgiou έχεις δει έχεις χειριστεί. Α8 apu και τα λες αυτά;γιατί εγώ που τον εχω μπροστά μου και παίζω λολ προβλήματα δεν είδα.απλά θέλει ψηλά χρονισμενες μνήμες για να είναι άρχοντας.ουτε ψυχτρα ούτε τπτ με στοκ ειμαι και με τάση οδό χριαζεται να είναι σταθερός στα 3.9

• Like 3

Η σύνθεση που έφτιαξες με τον Α8 θα σε καλύψει για το LOL στο budget σου.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό http://www.logicalincrements.com/games/lol/ (fix)

Aν θα ήθελες να κάνεις την υπέρβαση κατα 100 ευρω θα μπορούσες να πας σε athlon 860k/fm2+/DDR3/R7 360  ή pentium skylake G4400/ASUS H110M-A/DDR4/R7 360

• Like 1

ναι το έχω δει να δουλεύει τον Α8 σε LOL και εχω δει μετά πως παίζει το LOL όταν βάλεις και εξωτερική κάρτα (στην περίπτωση μου 750ΤΙ των 130ευρώ)

αν τα δεις δίπλα-δίπλα είναι η μέρα με την νύχτα. Οτι παίζει ο Α8 στα 1080 μόνος του παίζει .... και 4Κ παίζει το θέμα είναι πως παίζει. Αν είναι να το αγοράσει και μετά από 1 εβδομάδα να ψάχνει gpu για να μην πηγαίνει ο γιος του σε νετς , τότε ας τον πάρει να τον δοκιμάσει , απλά έτσι φορτώνεται επεξεργαστή που είναι "παλτό" χρυσοπληρωμένο.

Η σύνθεση που έφτιαξες με τον Α8 θα σε καλύψει για το LOL στο budget σου.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό http://www.logicalincrements.com/games/lol/ 

Aν θα ήθελες να κάνεις την υπέρβαση κατα 100 ευρω θα μπορούσες να πας σε athlon 860k/fm2+/DDR3/R7 360  ή pentium skylake G4400/ASUS H110M-A/DDR4/R7 360

Ευχαριστώ για την άποψη σου!

Και εγώ πιστεύω θα με καλύψει..

SnoopDog

ένας "έμπειρος" ξέρεις τι συμπέρασμα βγάζει από το video?

ότι ΚΑΝΕΝΑΣ επεξεργαστής με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δεν παίζει σε 1080 LOL. H διαφορά είναι ότι αυτό που σου πουλάει η ΙΝΤΕΛ ότι χρειάζεσαι πρόσθετη κάρτα είναι ΤΙΜΙΟ σε αντίθεση με τον Α8 που αυταπατάσαι ότι θα είναι playable στα 1080 το LOL.

Αμα θες στείλε μου π.μ να σε στείλω σε νετ να δεις πως παίζει Α8 το παιχνίδι και γιατί αναγκάστηκε ο κακομοίρης και αγόρασε και κάρτα γραφικών μέσα σε 1 μήνα όταν κατάλαβε ότι πήρε παλτο.

Φίλε το λολ  είναι ένα παιχνίδι με χαμηλές σχετικά απαιτήσεις...

Δες λίγο εδώ:https://support.riotgames.com/hc/el/articles/201752654-%CE%95%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82#wq1

Δεν είναι κανα call of duty να χρειάζεται πολύ καλό σύστημα..

Οι απαιτήσεις του είναι αρκετά χαμηλές και η σύνθεση που έλεγα πιστεύω είναι υπέρ αρκετή για να καλύψει αυτές τις ανάγκες..

Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα στο φόρουμ του λολ ακόμα και με 150 ευρώ υπολογιστές παίζουν λολ με amd a4 που είναι στα 44 ευρώ..οπότε ο a8 πιστεύω θα το παίζει με αρκετή ευκολία...

ρε αθροπα...λογικο η 750τι να παιζει καλυτερα απο την ενσωματομενη της apu.τι συγκρηνεις τωρα;;;σου λεω παιζω σε mid high μαξ 110 μιν σε μαχει 80 εχω δει.....με μνημες στα 1866 που σε χαλαει εσενα αυτα τα σετινγσ?

Εγώ πάντως πιστεύω πως ο a8 είναι η καλύτερη λύση για την  σύνθεση για λολ...

Δεν θέλω κάτι πολύ απαιτητικό..απλά να παίζει αυτό το παιχνίδι και να μην έχει προβλήματα στην πλοήγηση στο διαδίκτυο..

Εκτός από αυτό..τι λειτουργικό μου προτείνεται να βάλω?

την άποψη μου την είπα και την είπα καθ'υπερβολήν 2 φορές.

εσύ πληρώνεις και οι επιλογές είναι δικές σου.

καλώς-κακώς τα σύγχρονα παιχνίδια (και το LOL) έχουν απαιτήσεις. 

ok την ειπες την διαβασε ο ενδιαφερομενος πειρε και αλλες αποψης και ολα οκ.

γιατι επιμένεις και θελεις να επιβαλεις την γνωμη σου δεν καταλαβενω;;

• Like 1

ok την ειπες την διαβασε ο ενδιαφερομενος πειρε και αλλες αποψης και ολα οκ.

γιατι επιμένεις και θελεις να επιβαλεις την γνωμη σου δεν καταλαβενω;;

Την ίδια απορία είχα και εγώ!?

Οι πιο πολλοί λένε ότι είναι μία καλή επιλογή και το ίδιο πιστεύω και εγώ..

Διάβασε εδώ:http://game20.gr/editorials/the-league-of-legends-phenomenon-2835/

Μην νομίζεις και εγώ έχω απορίες και είμαι επιφυλακτικός αλλά έχω διαβάσει πάνω από 20 θέματα-sites και οποιοσδήποτε καινούργιος υπολογιστής μπορεί να παίξει το λολ αρκεί να έχει ένα σχετικά ικανοποιητικό σύστημα..

Την ίδια απορία είχα και εγώ!?

Οι πιο πολλοί λένε ότι είναι μία καλή επιλογή και το ίδιο πιστεύω και εγώ..

Διάβασε εδώ:http://game20.gr/editorials/the-league-of-legends-phenomenon-2835/

Μην νομίζεις και εγώ έχω απορίες και είμαι επιφυλακτικός αλλά έχω διαβάσει πάνω από 20 θέματα-sites και οποιοσδήποτε καινούργιος υπολογιστής μπορεί να παίξει το λολ αρκεί να έχει ένα σχετικά ικανοποιητικό σύστημα..

Εσύ είσαι που αρχικά είπες για φουλ γραφικά,ε άλλο τα μέτρια και άλλο τα φουλ.

Ναι σαν πακέτο στα ~100€ είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν,το θέμα είναι όμως ότι αν τελικά δεν σου κάνει τον φορτώνεσαι και πακέτο...

• Like 1

Πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα...

Τώρα θέλω τις γνώμες σας για το λειτουργικό!

Σκεφτόμουνα windows10 επειδή έχω και γνωστό που θα μου τα βάλει (νόμιμα) χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω..

έχεις ήδη διαμορφωμένη άποψη για όλα και υποκρίνεσαι ότι ζητάς απόψεις αλλά αποδέχεσαι μόνο αυτές που συμφωνούν με αυτό που έχεις ήδη στο μυαλό σου!

άντε λοιπόν για να σου κάνω το χατήρι αφού σε κακοκάρδισα χαρακτηρίζοντας ανεπαρκή τον Α8 , ναι βάλε τα παράνομα win10 που θα είναι νόμιμα και θα παίξει το lol μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...