N3CR4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Παίδες προσπαθώ να καταλάβω γτ δεν μπαίνει στο net ένα laptop με win 7 x64. Όταν τρέχω όμως την εντολή netsh winsock reset μου πετάει access is denied στο dos. Καμιά ιδέα;
N3CR4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ναι... Δεξί κλικ στο cmd και run as administrator.
thomasG4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κάνε scan σε safe mode με το Malwarebytes Anti-Malware και Emsisoft Emergency Kit.
N3CR4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Έχω αρχίσει με το Emsisoft. Είμαι σε safe + network. Πώς όμως θα κάνει update αφού πρακτικά δεν έχω πρόσβαση web; Το ίδιο θα ισχύει και στο Malwarebytes. Δε θα μπορεί να κάνει update. Κάνω όπως μπορώ τώρα με outdated signatures και βλέπουμε τι θα βρει.
thomasG4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Έχω αρχίσει με το Emsisoft. Είμαι σε safe + network. Πώς όμως θα κάνει update αφού πρακτικά δεν έχω πρόσβαση web; Το ίδιο θα ισχύει και στο Malwarebytes. Δε θα μπορεί να κάνει update. Κάνω όπως μπορώ τώρα με outdated signatures και βλέπουμε τι θα βρει. Άμα είσαι σε safe mode με networking τότε έχεις πρόσβαση στο internet και μπορείς να κάνεις update κανονικά τα προγράμματα. Σταμάτα το scan και μπες σε safe mode με networking για να κάνεις update και μετά ξεκίνα το scan με malwarebytes και μετά το emsisoft.
N3CR4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Φίλε thomasGA έχεις καμια άλλη ιδέα γτ και τα 2 scan δεν έχουν βρει κάτι;
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κάνε και με το Hitman Pro ένα scan και μετά τρέξε αυτή την εντολή στο cmd με δικαιώματα διαχειριστή: sfc /scannow Μετά γράψε εδώ όταν τελειώσει το scan τι έβγαλε.
N3CR4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το log είναι τεράστιο. Αλλά δεν μπορώ να το επισυνάψω και εδώ πέρα. Τι ακριβώς να ποστάρω;
thomasG4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το log είναι τεράστιο. Αλλά δεν μπορώ να το επισυνάψω και εδώ πέρα. Τι ακριβώς να ποστάρω; Το αποτέλεσμα της εντολής λέω να ποστάρεις, όχι ολόκληρο το log. Τελείωσε επιτυχώς και επιδιόρθωσε τα κατεστραμμένα αρχεία;
N3CR4 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ναι βρήκε λέει corrupted και έκανε repair. Δεν άλλαξε όμως ακόμη τπτ όσον αφορά το internet.
thomasG4 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ναι βρήκε λέει corrupted και έκανε repair. Δεν άλλαξε όμως ακόμη τπτ όσον αφορά το internet. Τρέξε αλλες 2-3 φορές την εντολή sfc /scannow με ενδιάμεσα να κάνεις reboot το pc μέχρι να σου βγάλει ότι δεν έχει error. Μετά δοκίμασε να τρέξεις το troubleshoot των windows για να διορθώσει τη σύνδεση του internet. Άμα πάλι δεν φτιάξει δεν βλέπω να το γλιτώνεις το format/repair.
N3CR4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Φίλε thomasG4 επανέρχομαι στο θέμα που είχαμε. Μόλις έτρεξα το troubleshooter των windows 7 αλλά τπτ καινούριο. Το repair που προτείνεις το κάνω με το cd εγκατάστασης των windows; Ακολουθώ δλδ την διαδικασία για καθαρό format και επιλέγω repair;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα