Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα Nikos Kalithea.Ευκολα χρησιμοποιείς προσβλητικό λεξιλόγιο.Ενημέρωσα με όλη την καλη διάθεση προς αποφυγή "ατυχημάτων" Οπως και νάχει Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά.

Καλά έκανες και ενημέρωσες αλλά τί σχέση έχει η revolut??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά έστειλα έμβασμα στη revolut την Παρασκευή 25/12 και ακόμη δεν εμφανίστηκε. Είναι φυσιολογικό;

Kαι εγω στα ιδια ειμαι, ολοι λενε οτι ειναι λογο ημερων. Θα δουμε.

Άντε να δούμε... Αλλιώς επικοινωνούμε με support.

Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα λόγω του ότι ο λογαριασμός που μετέφερα το έμβασμα είναι του πατέρα μου ενώ της revolut στο δικό μου όνομα;

Μια γρήγορη ερώτηση αναφορικά με το έμβασμα παιδιά. Πάει ημερολογιακά? Δηλαδή αν στείλω 31 του μηνός 500 έχω δικαίωμα στη 1 του μηνός να ξαναστειλω? Άσχετο με το όριο των τραπεζών γενικά ρωτάω

Τα εμβάσματα σε χώρες SEPA θέλουν περίπου 2-3 εργάσιμες, βέβαια δεν αποκλείεται να πάει και 4 ή και 5 εργάσιμες (μου έχει τύχει). Σε κάθε περίπτωση όμως τα χρήματα δεν χάνονται (δεν μου έχει τύχει ποτέ) μιας και η πορεία τους φαίνεται (μη τρελαίνεστε).

Εκτός και αν έχετε δηλώσει λάθος λογαριασμό οπότε και πάλι δεν χάνονται απλά θα μπούνε σε άλλο λογαριασμό.

Τα εμβάσματα σε χώρες SEPA θέλουν περίπου 2-3 εργάσιμες, βέβαια δεν αποκλείεται να πάει και 4 ή και 5 εργάσιμες (μου έχει τύχει). Σε κάθε περίπτωση όμως τα χρήματα δεν χάνονται (δεν μου έχει τύχει ποτέ) μιας και η πορεία τους φαίνεται (μη τρελαίνεστε).

Εκτός και αν έχετε δηλώσει λάθος λογαριασμό οπότε και πάλι δεν χάνονται απλά θα μπούνε σε άλλο λογαριασμό.

Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα κανω κατι τετοιο οποτε δεν ξερω ακριβως, αλλα μου ελεγε απο την πειραιως value date 29/12 υπεθεσα οτι μεχρι σημερα θα εχουν μπει, αλλα ακομα τιποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tελικά η LeuPay και Revolut (αν και επισφαλείς, είπαμε όχι πολλά χρήματα) κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους για αγορές μέσω διαδικτύου (λόγω cc) αλλά και σαν φυσικές κάρτες για ταξίδια στο εξωτερικό όπου χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλο νομισμα εκτός ευρώ.

καλά είναι ;;;;; :D :P :lol:

Επεξ/σία από Braker1

Καλημέρα σε όλους. Δημιούργησα και εγώ μία Revolut κάρτα από Iphone. Για να την δοκιμάσω (χωρίς να την έχω φορτίσει ακόμα) είπα να τη συνδέσω με το App Store για να αγοράσω μελλοντικά καμιά εφαρμογή.

Μπαίνοντας λοιπόν στο Apple Id και εισάγοντας τα στοιχεία της Revolut μου βγάζει το μήνυμα "Η μέθοδος πληρωμής σας δεν είναι έγκυρη σε αυτο το store.Εισαγάγετε νέα μέθοδο πληρωμής", κοινώς δεν την δέχεται. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί με το App Store;

Καλημέρα σε όλους. Δημιούργησα και εγώ μία Revolut κάρτα από Iphone. Για να την δοκιμάσω (χωρίς να την έχω φορτίσει ακόμα) είπα να τη συνδέσω με το App Store για να αγοράσω μελλοντικά καμιά εφαρμογή.

Μπαίνοντας λοιπόν στο Apple Id και εισάγοντας τα στοιχεία της Revolut μου βγάζει το μήνυμα "Η μέθοδος πληρωμής σας δεν είναι έγκυρη σε αυτο το store.Εισαγάγετε νέα μέθοδο πληρωμής", κοινώς δεν την δέχεται. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί με το App Store;

αφού δεν έχεις χρήματα, πρώτον και δεύτερων είναι αγγλική κάρτα. το app store δουλεύει μόνο με εγχώριες κάρτες. οπότε η λύση είναι να ανοίξεις λογαριασμό στην Αγγλία, αλλά γιατί να το κάνεις αυτό αφού οι ελληνικές κάρτες περνούν στο υπάρχον σου λογαριασμό.

φορτισε την πρωτα!!! Εγω χτες εβαλα την κάρτα στο Google Wallet και μου χρεωσε 1 ευρώ για να κάνει verify και μετά το επεστρεψε. Αν ακολουθει ιδια διαδικασία και το Apple Store, τοτε λογικό να σου ριξει πορτα.

Ρώτησα τι γίνεται και μου απάντησαν ότι θέλει 4 με 5 μέρες να πάνε τα εμβασματα από Ελλάδα αν και εδώ διάβασα ότι από Πειραιώς πάνε σε μια μέρα. Θα κάνω υπομονή και ελπίζω από 2 του μηνός να εμφανιστούν, αλλά μάλλον θα έχω χάσει μια προσφορά που ήθελα να προλάβω.

Ρώτησα τι γίνεται και μου απάντησαν ότι θέλει 4 με 5 μέρες να πάνε τα εμβασματα από Ελλάδα αν και εδώ διάβασα ότι από Πειραιώς πάνε σε μια μέρα. Θα κάνω υπομονή και ελπίζω από 2 του μηνός να εμφανιστούν, αλλά μάλλον θα έχω χάσει μια προσφορά που ήθελα να προλάβω.

πέφτουνε κατι αργίες ανάμεσα... Μαλλον απο Δευτέρα-Τριτη θα τα δεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...