Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα Χρόνια πολλα..αν κάποιος άλλος θέλει να σου στείλει χρήματα στο revolut γίνεται ?η εμβασμα να σου κάνει...

Μπορεί να σου στείλει χρήματα αν έχει και αυτός revolut. Η εταιρία λέει ότι τα τραπεζικά εμβάσματα θα πρέπει να προέρχονται απο τον κάτοχο του λογαριασμου αλλιώς τα χρήματα δε θα γίνονται δεκτά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λιγο χελπ πλιζ

εχω στην ρεβολουτ 8.74 δολλαρια.

στο παυπαλ μπαλανς 2.33 ευρω

θελω να κανω αγορα απο εβαυ. 6.30 δολλαρια.

οτι μετατροπη συναλλαγματος και να εκανα στην ρεβολουτ (απο λιρες σε ευρω, ευρω σε δολλαρια, κλπ) δεν δεχτηκε την αγορα το παυπαλ

βγαζει αυτο:

We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-5150. This happened because it has been denied by the card issuer.

To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.

ΠΩΣ θα αγορασω;;;;

(πριν κανα μηνα εκανα κανονικα αγορα απο κινεζοκαταστημα και εβαυ)

Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω κι εγώ αγορά από steam αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Προχθές έκανα κανονικά αγορές ενώ χρήματα υπάρχουν αρκετά μέσα σε σχέση με την αγορά.

Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο σφάλμα κατά την αρχικοποίηση ή ενημέρωση της συναλλαγής σας. Περιμένετε λίγο και προσπαθήστε ξανά ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη για βοήθεια.

λιγο χελπ πλιζ

εχω στην ρεβολουτ 8.74 δολλαρια.

στο παυπαλ μπαλανς 2.33 ευρω

θελω να κανω αγορα απο εβαυ. 6.30 δολλαρια.

οτι μετατροπη συναλλαγματος και να εκανα στην ρεβολουτ (απο λιρες σε ευρω, ευρω σε δολλαρια, κλπ) δεν δεχτηκε την αγορα το παυπαλ

βγαζει αυτο:

We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-5150. This happened because it has been denied by the card issuer.

To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.

ΠΩΣ θα αγορασω;;;;

(πριν κανα μηνα εκανα κανονικα αγορα απο κινεζοκαταστημα και εβαυ)

Μετέτρεψε το PayPal balance σου σε δολάρια και λογικά θα μπορέσει να γίνει η αγορά που θέλεις. 

Καλησπέρα παιδιά ένα εκτός τοπικ αυτήν εδώ την έχει κανείς??

http://www.loyaltyprogram.gr

εδω ειναι το σχετικο topic για τη LeuPay: http://www.insomnia.gr/topic/590606-leupay-mastercard-και-leupost/

καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Μια ερώτηση από τους περισσότερα έμπειρους users. Έκανα φόρτιση της revolute κάρτας που έχω μέσω ενός λογαριασμού ebanking που έχω στην εθνική. Στο SWIFT/BIC που μου ζήτησε η τράπεζα έβαλα ακριβώς αυτό που έγραφαν οι οδηγίες της Μαίρης. Δηλαδή BARCGB22. Είναι σωστό αυτό ή θα έπρεπε να βάλω αυτό που έβγαλε το σύστημα και ήταν το BARCGB22ΧΧΧ.??? Ξέρει κανείς??? Το έμβασμα εκτελέστηκε επιτυχώς την Κυριακή. Θα περιμένω μέχρι να εμφανιστούν στο λογαριασμό του Revolut 4 εργάσιμες ή και παραπάνω. Το ρωτάω μήπως περιμένω τζάμπα. 

ανέκαθεν έβαζα το αυτόματο, με τα X. μια παρατήρηση το έμβασμα δεν εκτελέστηκε επιτυχώς την Κυριακή, απλά την φόρμα με το αίτημα σου συμπλήρωσες.

Ναι Ναι.. Την φόρμα συμπλήρωσα σωστά. Παρατηρώ και κάτι άλλο για να συμπληρώσω σε αυτά που λέτε.

Κάνοντας αναζήτηση στο SWIFT/BIC της Τράπεζας με BARCGB22, εμφανίζεται σωστά από κάτω η τράπεζα "Barclays Bank PLC".

Το ίδιο βγάζει εάν κάνεις αναζήτηση με BARCGB22ΧΧΧ. Φρονώ ότι είμαι οκ !! απλώς σας μεταφέρω την αγωνία μου επειδή δεν έχω δει τα χρήματα ακόμα στον λογαριασμό Revolut. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...