Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ήθελα να ρωτήσω το εξής, σε περίπτωση που τα λεφτά δεν φανούν ποτέ και μου 
πουν οτι δεν τα βρίσκουν και οτι δεν είναι δικό τους πρόβλημα (εντλώς υποθετικά μιλώντας),
τα λεφτά χάνονται ή υπάρχει κάποιο είδος ασφάλειας απο την στιγμή που στέλνουμε λεφτά 
μέσω τραπεζικού λογαριαμού;

Δεν χάνονται γιατί δεν μπορούν να πουν δεν τα βρίσκουν ή οτιδήποτε. Εφόσον στέλνονται μέσω τράπεζας, υπάρχει αριθμός συναλλαγής κλπ και η πορεία του εμβάσματος ανιχνεύεται. Στην τελική αν οτιδήποτε δεν πάει καλά στην αποστολή τότε ακυρώνεται το έμβασμα και τα χρήματα επιστρέφουν πίσω στο λογαριασμό σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πια διαδικασια΄;;;;;

εδω μου λεει οτι εχει γινει registered και  στην  αρχη μου ειχε στειλει ενα μυνημα  

your  revolt code is  815-076

και τον ειχα  βαλει και δεν επιανε 

5  φορες εχω κανει uninstall  αυτην την  βλακεια  το προγραμμα  revolt και δεν κανει  τιποτα

οποτε τι κανω τωρα;l;l;

εχω  κανει  5 φορες  sign in και  registered και δεν κανει  τιποτα

και μου λεει παντα οτι το  τηλεφωνο εχει  γινει registered

αντε  τρεχα  γυρευε τωρα με αυτες τις βλακειες τα προγραμματα

κανω  sigh in

βαζω το τιλεφονο μου

και μετα  μου λεει για   promo code

και  βαζω τον   815-076

και δεν πιανει

και μου λεει someting is wrong  try again later

πραγματικα βαρεθηκα με αυτην  την  βλακεια

οποτε τι κανω τωρα΄;;;;

μπορει να μου πει καπιος τι εχει  γινει  τωρα΄;;;;

αυτο το προγραμα το εκανα  10  φορες unistall και μου λεει την ιδια  βλακεια

θα σπασω το  τηλεφωνο μου

για τα μπαζα εινε αυτο το προγραμμα revolt

για τα μπαζα εινε

ελεος ελεος ελεος ελεος

Δεν δοκιμάζεις να βάλεις τον αριθμό την σιμ δηλαδή, σε άλλο κινητό?

Δεν χάνονται γιατί δεν μπορούν να πουν δεν τα βρίσκουν ή οτιδήποτε. Εφόσον στέλνονται μέσω τράπεζας, υπάρχει αριθμός συναλλαγής κλπ και η πορεία του εμβάσματος ανιχνεύεται. Στην τελική αν οτιδήποτε δεν πάει καλά στην αποστολή τότε ακυρώνεται το έμβασμα και τα χρήματα επιστρέφουν πίσω στο λογαριασμό σου.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!

Με κάλυψες πλήρως.

Καλές γιορτές!

Καλα καλα δεν εχουν περασει οι 4 μερες. Τριτη, ας πουμε πως ηταν η πρωτη μερα, Τεταρτη η δευτερη, πεμπτη η τρίτη, παρασκευη, σαββατο, κυριακη ειναι αργιες. Αρα αν δε σου μπουν μεχρι Τεταρτη το αργοτερο τοτε να ανησυχεις.

Λιγη υπομονη δε βλαπτει, αγιες μερες.

Κατ'αρχάς συγχαρητήρια και από μέρους μου για τον οδηγό σου και τον χρόνο που παίρνεις να βοηθάς τα υπόλοιπα μέλη.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν ανησυχούσα και δεν ήμουν ανυπόμονος καθώς είχα καταθέσει ένα μικρό ποσό.

Απλά ενώ όλα έχουν κυλήσει εξαιρετικά και η σύνδεση με το paypal σχεδόν αυτόματα,υπάρχει ένα μικρό θέμα μέχρι να φανούν τα λεφτά.Αλλά και πάλι οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι δωρεάν οπότε δεν μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε.

Η εμπειρία μου έως τώρα με την revolut είναι εξαιρετική όπως και η υποστήριξη τους αργότερα που μίλησα μαζί τους.

Καλές γιορτές!

Καλησπερα παιδια μολις κατεβασα την εφαρμογη και περιμενω το μηνυμα για την εγγραφη με το κωδικο....Να ρωτησω μπορω να την φορτισω με χρηματα που εχω στην Viva?

Η κάρτα που βλέπω στην εφαρμογή είναι ίδια με την κάρτα που θα μου στείλουν ταχυδρομικώς;Έχει ίδιο cvv;
Μπορώ να την φορτώσω με λεφτά και να την περάσω στο paypal χωρίς να περιμένω το πλαστικό;

Η κάρτα που βλέπω στην εφαρμογή είναι ίδια με την κάρτα που θα μου στείλουν ταχυδρομικώς;Έχει ίδιο cvv;

Μπορώ να την φορτώσω με λεφτά και να την περάσω στο paypal χωρίς να περιμένω το πλαστικό;

ναι ειναι ιδια ακριβως τα στοιχεια και μπορεις να τη προσθεσεις και να αγορασεις κανονικα!

ναι ειναι ιδια ακριβως τα στοιχεια και μπορεις να τη προσθεσεις και να αγορασεις κανονικα!

Παιδια πως μπορω να την παραγγηλω και εγω την καρτα?

Παιδια πως μπορω να την παραγγηλω και εγω την καρτα?

Γιατι δεν μου δεχετε την καρτα? Ειναι Viva και εχω χρηματα μεσα!!! Εννοείτε βαζω ολα τα στοιχεια ετσι!

Και να μπορειτε πειτε μου πως να παραγγείλω την φυσική καρτα ευχαριστω!

post-252750-0-18322500-1451226067_thumb.jpg

1.Παιδια πως μπορω να την παραγγηλω και εγω την καρτα?

2.Γιατι δεν μου δεχετε την καρτα? Ειναι Viva και εχω χρηματα μεσα!!! Εννοείτε βαζω ολα τα στοιχεια ετσι!

Και να μπορειτε πειτε μου πως να παραγγείλω την φυσική καρτα ευχαριστω!

1.Η κάρτα ερχετε μονη της με το που κάνεις λογαριασμό

2.Αν προσπαθείς να στείλεις χρήματα απο ελληνική καρτα την revolut, απλα ξέχασε το(το έγραψα 2 ποστ ποιο πανω), μονο έμβασμα

1.Η κάρτα ερχετε μονη της με το που κάνεις λογαριασμό

2.Αν προσπαθείς να στείλεις χρήματα απο ελληνική καρτα την revolut, απλα ξέχασε το(το έγραψα 2 ποστ ποιο πανω), μονο έμβασμα

Για αυτο τον λογο δεν μου την δέχεται?

καλησπερα. Για τους κατοχους windows phone υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε λογαριασμο revolut?

Δεν νομίζω, δεν περιγράφεται στο σιτε!!!

...μα και εσύ windows phone

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.Ευχαριστούμε για τον φοβερό αυτό οδηγό την mary και τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που βοήθησαν για την πραγματοποίηση του.Έχω κάποιες ερωτήσεις.

1.Μπορούμε να εισάγουμε τα στοιχεία μας και στα Ελληνικά ή greeklish;

2.Αν συνδέσω την revolut στο PayPal πρέπει να την θέσω ως primary ή δεν είναι απαραίτητο;

3.Αν τελικά την συνδέσω στο PayPal θα μπορώ να κάνω αγορές και από το Amazon με αυτη;(δεν έχω λογαριασμό στο Amazon αλλά σκέφτομαι να κάνω)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...