coffeman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ καλή δουλειά με το HowTo. Ευχαριστώ πολύ Mary και χρόνια πολλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ήθελα να ρωτήσω το εξής, σε περίπτωση που τα λεφτά δεν φανούν ποτέ και μου πουν οτι δεν τα βρίσκουν και οτι δεν είναι δικό τους πρόβλημα (εντλώς υποθετικά μιλώντας), τα λεφτά χάνονται ή υπάρχει κάποιο είδος ασφάλειας απο την στιγμή που στέλνουμε λεφτά μέσω τραπεζικού λογαριαμού; Δεν χάνονται γιατί δεν μπορούν να πουν δεν τα βρίσκουν ή οτιδήποτε. Εφόσον στέλνονται μέσω τράπεζας, υπάρχει αριθμός συναλλαγής κλπ και η πορεία του εμβάσματος ανιχνεύεται. Στην τελική αν οτιδήποτε δεν πάει καλά στην αποστολή τότε ακυρώνεται το έμβασμα και τα χρήματα επιστρέφουν πίσω στο λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soleman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 πια διαδικασια΄;;;;; εδω μου λεει οτι εχει γινει registered και στην αρχη μου ειχε στειλει ενα μυνημα your revolt code is 815-076 και τον ειχα βαλει και δεν επιανε 5 φορες εχω κανει uninstall αυτην την βλακεια το προγραμμα revolt και δεν κανει τιποτα οποτε τι κανω τωρα;l;l; εχω κανει 5 φορες sign in και registered και δεν κανει τιποτα και μου λεει παντα οτι το τηλεφωνο εχει γινει registered αντε τρεχα γυρευε τωρα με αυτες τις βλακειες τα προγραμματα κανω sigh in βαζω το τιλεφονο μου και μετα μου λεει για promo code και βαζω τον 815-076 και δεν πιανει και μου λεει someting is wrong try again later πραγματικα βαρεθηκα με αυτην την βλακεια οποτε τι κανω τωρα΄;;;; μπορει να μου πει καπιος τι εχει γινει τωρα΄;;;; αυτο το προγραμα το εκανα 10 φορες unistall και μου λεει την ιδια βλακεια θα σπασω το τηλεφωνο μου για τα μπαζα εινε αυτο το προγραμμα revolt για τα μπαζα εινε ελεος ελεος ελεος ελεος Δεν δοκιμάζεις να βάλεις τον αριθμό την σιμ δηλαδή, σε άλλο κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokelos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χάνονται γιατί δεν μπορούν να πουν δεν τα βρίσκουν ή οτιδήποτε. Εφόσον στέλνονται μέσω τράπεζας, υπάρχει αριθμός συναλλαγής κλπ και η πορεία του εμβάσματος ανιχνεύεται. Στην τελική αν οτιδήποτε δεν πάει καλά στην αποστολή τότε ακυρώνεται το έμβασμα και τα χρήματα επιστρέφουν πίσω στο λογαριασμό σου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Με κάλυψες πλήρως. Καλές γιορτές! Καλα καλα δεν εχουν περασει οι 4 μερες. Τριτη, ας πουμε πως ηταν η πρωτη μερα, Τεταρτη η δευτερη, πεμπτη η τρίτη, παρασκευη, σαββατο, κυριακη ειναι αργιες. Αρα αν δε σου μπουν μεχρι Τεταρτη το αργοτερο τοτε να ανησυχεις. Λιγη υπομονη δε βλαπτει, αγιες μερες. Κατ'αρχάς συγχαρητήρια και από μέρους μου για τον οδηγό σου και τον χρόνο που παίρνεις να βοηθάς τα υπόλοιπα μέλη. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν ανησυχούσα και δεν ήμουν ανυπόμονος καθώς είχα καταθέσει ένα μικρό ποσό. Απλά ενώ όλα έχουν κυλήσει εξαιρετικά και η σύνδεση με το paypal σχεδόν αυτόματα,υπάρχει ένα μικρό θέμα μέχρι να φανούν τα λεφτά.Αλλά και πάλι οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι δωρεάν οπότε δεν μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε. Η εμπειρία μου έως τώρα με την revolut είναι εξαιρετική όπως και η υποστήριξη τους αργότερα που μίλησα μαζί τους. Καλές γιορτές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Έχει φορτίσει κάνεις την κάρτα πέσω πιστωτικής? Αν ναι τι έξοδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Έχει φορτίσει κάνεις την κάρτα πέσω πιστωτικής? Αν ναι τι έξοδα? Εγω που προσπάθησα με 2-3 κάρτες εφαγα πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarnanas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια μολις κατεβασα την εφαρμογη και περιμενω το μηνυμα για την εγγραφη με το κωδικο....Να ρωτησω μπορω να την φορτισω με χρηματα που εχω στην Viva? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Η κάρτα που βλέπω στην εφαρμογή είναι ίδια με την κάρτα που θα μου στείλουν ταχυδρομικώς;Έχει ίδιο cvv;Μπορώ να την φορτώσω με λεφτά και να την περάσω στο paypal χωρίς να περιμένω το πλαστικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.k Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Η κάρτα που βλέπω στην εφαρμογή είναι ίδια με την κάρτα που θα μου στείλουν ταχυδρομικώς;Έχει ίδιο cvv; Μπορώ να την φορτώσω με λεφτά και να την περάσω στο paypal χωρίς να περιμένω το πλαστικό; ναι ειναι ιδια ακριβως τα στοιχεια και μπορεις να τη προσθεσεις και να αγορασεις κανονικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarnanas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 ναι ειναι ιδια ακριβως τα στοιχεια και μπορεις να τη προσθεσεις και να αγορασεις κανονικα! Παιδια πως μπορω να την παραγγηλω και εγω την καρτα? Παιδια πως μπορω να την παραγγηλω και εγω την καρτα? Γιατι δεν μου δεχετε την καρτα? Ειναι Viva και εχω χρηματα μεσα!!! Εννοείτε βαζω ολα τα στοιχεια ετσι! Και να μπορειτε πειτε μου πως να παραγγείλω την φυσική καρτα ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 1.Παιδια πως μπορω να την παραγγηλω και εγω την καρτα? 2.Γιατι δεν μου δεχετε την καρτα? Ειναι Viva και εχω χρηματα μεσα!!! Εννοείτε βαζω ολα τα στοιχεια ετσι! Και να μπορειτε πειτε μου πως να παραγγείλω την φυσική καρτα ευχαριστω! 1.Η κάρτα ερχετε μονη της με το που κάνεις λογαριασμό 2.Αν προσπαθείς να στείλεις χρήματα απο ελληνική καρτα την revolut, απλα ξέχασε το(το έγραψα 2 ποστ ποιο πανω), μονο έμβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarnanas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 1.Η κάρτα ερχετε μονη της με το που κάνεις λογαριασμό 2.Αν προσπαθείς να στείλεις χρήματα απο ελληνική καρτα την revolut, απλα ξέχασε το(το έγραψα 2 ποστ ποιο πανω), μονο έμβασμα Για αυτο τον λογο δεν μου την δέχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myt.jim Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα. Για τους κατοχους windows phone υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε λογαριασμο revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα. Για τους κατοχους windows phone υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε λογαριασμο revolut? Δεν νομίζω, δεν περιγράφεται στο σιτε!!! ...μα και εσύ windows phone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowWalker Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.Ευχαριστούμε για τον φοβερό αυτό οδηγό την mary και τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που βοήθησαν για την πραγματοποίηση του.Έχω κάποιες ερωτήσεις. 1.Μπορούμε να εισάγουμε τα στοιχεία μας και στα Ελληνικά ή greeklish; 2.Αν συνδέσω την revolut στο PayPal πρέπει να την θέσω ως primary ή δεν είναι απαραίτητο; 3.Αν τελικά την συνδέσω στο PayPal θα μπορώ να κάνω αγορές και από το Amazon με αυτη;(δεν έχω λογαριασμό στο Amazon αλλά σκέφτομαι να κάνω) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις