ktiniatros81 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στη θεση σου θα πηγαινα σε ATM και θα τα τραβαγα, χαχαχαχα Αυτο ειπα στη δικια μου, αν το ηξερα θα εβαζα 200 ευρω και θα τα τραβαγα μετα...αλλα απ οτι φαινεται μαλλον για καποιο bug προκειται το οποιο μετα θα το παρουν πισω Εν τω μεταξυ την ιδια ωρα μας εβαλα τα λεφτα που ειχαμε στειλει (χθες) και την ιδια ωρα σημερα το δωρο Λες;; Πιστεύω πάντως για να το χει κάνει και στους 2,μάλλον θα έχει γίνει σε πολλούς, οπότε με κάποιο τρόπο θα το διορθώσουν. Αν τα έβγαζα, εκτός του ότι θα μου ζητούσαν τα χρήματα, θα έπρεπε συνέχεια να βάζω χρήματα στο PayPal, γιατί αγοράζω αρκετά από εξωτερικό. Οπότε προς το παρόν το αφήνω έτσι. Πάντως αν δεν το πάρουν πρέφα δεν θα πω όχι στο δωράκι.
BloodDonor89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Λες;; Πιστεύω πάντως για να το χει κάνει και στους 2,μάλλον θα έχει γίνει σε πολλούς, οπότε με κάποιο τρόπο θα το διορθώσουν. Αν τα έβγαζα, εκτός του ότι θα μου ζητούσαν τα χρήματα, θα έπρεπε συνέχεια να βάζω χρήματα στο PayPal, γιατί αγοράζω αρκετά από εξωτερικό. Οπότε προς το παρόν το αφήνω έτσι. Πάντως αν δεν το πάρουν πρέφα δεν θα πω όχι στο δωράκι. Φίλε μου τσάμπα χαρήκαμε...τα πήραν πίσω...χαχαχαχα και άρχισα να πιστεύω στον άι Βασίλη...τελικα μούφα...χαχαχα Και εγω γι αυτό δεν τα χάλασα γιατι αγοράζω συνέχεια...και δεν λέει να βρεθώ μπλεγμένος για 30 ευρώ. Χρόνια πολλά παιδιά καλά χριστούγεννα σε όλους...με υγεία.
harrysvr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγω έβαλα 20 ευρω στη ρεβο , σημερα εμφανιστηκαν, και της έκανα σύνδεση στη ππαλ(έβαλα και 4ψηφιο, οκ). Κάνω κατάθεση στο πσταρς 10 σαν μαστερκαρτ και μου απανταει οτι δεν έχω αρκετα χρηματα... ταυτοχρονα στο ρεβο δεν μπορω να μπω στο μενού παρα μόνο μου ζητά να κάνω verify , ΓΙΑΤΙ????
Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγω έβαλα 20 ευρω στη ρεβο , σημερα εμφανιστηκαν, και της έκανα σύνδεση στη ππαλ(έβαλα και 4ψηφιο, οκ). Κάνω κατάθεση στο πσταρς 10 σαν μαστερκαρτ και μου απανταει οτι δεν έχω αρκετα χρηματα... ταυτοχρονα στο ρεβο δεν μπορω να μπω στο μενού παρα μόνο μου ζητά να κάνω verify , ΓΙΑΤΙ???? Γιατί στην μπλόκαραν επειδή προσπάθησες να κάνεις κατάθεση σε στοιχηματικό site.
asdfnikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εγω έβαλα 20 ευρω στη ρεβο , σημερα εμφανιστηκαν, και της έκανα σύνδεση στη ππαλ(έβαλα και 4ψηφιο, οκ). Κάνω κατάθεση στο πσταρς 10 σαν μαστερκαρτ και μου απανταει οτι δεν έχω αρκετα χρηματα... ταυτοχρονα στο ρεβο δεν μπορω να μπω στο μενού παρα μόνο μου ζητά να κάνω verify , ΓΙΑΤΙ???? Απαγορεύεται η πληρωμή με την κάρτα σε στοιχηματικα site!!!Ο ορος οπως αναγραφετε στο site:what is not supported with revolut? Some activities are not supported with a Revolut card. You cannot use your card with gambling websites, other payment services and pre-paid cards.
Geobal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 την πάτησα ομοίως με το promo code. δεν διάβασα όλο το post και έκανα την εγγραφή. Τώρα, έχω ένα θέμα με την μεταφορά/έμβασμα. το έκανα Σάββατο 19/12 απο Πειραιώς Web και μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στη Revolut. Πρέπει να κάνω κάτι ή περιμένω κι άλλο???
harrysvr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ΚΑΙ τωρα τι γινεται? να κανω verify? για να επανελθει?
BloodDonor89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 την πάτησα ομοίως με το promo code. δεν διάβασα όλο το post και έκανα την εγγραφή. Τώρα, έχω ένα θέμα με την μεταφορά/έμβασμα. το έκανα Σάββατο 19/12 απο Πειραιώς Web και μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στη Revolut. Πρέπει να κάνω κάτι ή περιμένω κι άλλο??? Την Δευτέρα εκτελέστηκε...οποτε περιμένεις...δεν ξέρω αν αύριο στην Αγγλία θεωρείται αργια αν όχι λογικά (βάση εμπειρίας) αύριο θα τα δεις.
molot12 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Επείγον ξέρει κάποιος αν μπορεί να φορτιστεί άμεσα η Revolut με κάρτα ελληνική webuy της Πειραιώς; Πρέπει να βάλω κάποια χρήματα γρήγορα για ενα ταξιδάκι της τελευταίας στιγμής και η λύση έμβασμα λόγω Χριστουγέννων αποκλείεται. Μπορώ να το δοκιμάσω, αλλά δεν θέλω να μπλοκάρει και να τρέχω να την κάνω verify (no time). Αν το έχει πετύχει κάποιος ας μιλήσει. Πριν λίγο καιρό είχα καταφέρει να φορτίσω άμεσα την Revolut (τζαμπα 0% προμήθεια) μέσω κάρτας Leupay η οποία πρώτα φορτίστηκε άμεσα απο ελληνική κάρτα με 1% προμήθεια. Απλως τώρα αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει το προηγούμενο με ελληνική κάρτα ---> Revolut (0% προμήθεια)
spoos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Είχα και γω το "πρόβλημα" με την διπλή κατάθεση χρημάτων σήμερα.. Έκανα μεταφορά την Δευτέρα 149 ευρώ και μπήκαν την Τρίτη. Συνήθως παίρνει δύο μέρες για να εμφανιστούν στην revolut. Οπότε λέω μπράααβο, πόσο τυχερός ήμουν.. Σήμερα το απόγευμα ξαναμπήκαν τα 149 και αφού κατάλαβα πως ήταν κάποιο bug, πήγα σε ΑΤΜ για να δω αν βγαίνουν . Με το που πήγα να κάνω ανάληψη, μπλόκαρε ο λογαριασμός και έπρεπε να κάνω verify. Έκανα verify και τα λεφτά εξαφανίστηκαν Τέλος είχα μια κορυφαία συνομιλία με το support. Ευτυχώς έχουν χιούμορ οι ρεβολουτιανοι "This was an error on our end, it was applied twice due to a small error" "I can see you tried to withdraw that quite quickly" "can't blame you" 3
greekn1c Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορεις να βαλεις λεφτα στην revolut με καρτα ελληνικης τραπεζας ,μονο με εμβασμα! 1
gavros10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ρε μλκες, τι κανετε; Θελετε να καταλαβουν οτι ειμαστε τζαμπατζηδες και να μας μπλοκαρουν; Μονο τον εαυτουλη σας...
BloodDonor89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ρε μλκες, τι κανετε; Θελετε να καταλαβουν οτι ειμαστε τζαμπατζηδες και να μας μπλοκαρουν; Μονο τον εαυτουλη σας... Προφανώς αναφέρεσαι σε μένα και στον κτηνίατρο... 1ον δεν μας ξέρεις 2ον δεν κάναμε τίποτα παράνομο. Αν από δικό τους λάθος μου βάλουν 1000 ευρώ δεν φταίω εγώ αν πάω και τα βγάλω την ίδια στιγμή. Συγγνώμη κιόλας. 3ον κι όμως όπως είδες δεν θελήσαμε να τα χαλάσουμε όπως θα μπορούσαμε άνετα.
kosmasdel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Είχα και εγώ το ίδιο bug με την διπλή κατάθεση. Χτες μπήκε το έμβασμά μου και σήμερα ξαναμπήκε και καταχάρηκα όπως ήταν φυσικό! Βέβαια μετά εξαφανίστηκε.
corsair04 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό τι είναι μου το βγάζει συνέχεια Important! Please be advised that when topping up your Revolut account via bank transfer, the bank account that the funds are being sent from must be registered in your name. Transfers from 3rd parties, including but not limited to companies, friends & family, will be returned to sender. Processing fees may apply.
Προτεινόμενες αναρτήσεις