Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη θεση σου θα πηγαινα σε ATM και θα τα τραβαγα, χαχαχαχα 

Αυτο ειπα στη δικια μου, αν το ηξερα θα εβαζα 200 ευρω και θα τα τραβαγα μετα...αλλα απ οτι φαινεται μαλλον για καποιο bug προκειται το οποιο μετα θα το παρουν πισω :P

Εν τω μεταξυ την ιδια ωρα μας εβαλα τα λεφτα που ειχαμε στειλει (χθες) και την ιδια ωρα σημερα το δωρο :P

Λες;; Πιστεύω πάντως για να το χει κάνει και στους 2,μάλλον θα έχει γίνει σε πολλούς, οπότε με κάποιο τρόπο θα το διορθώσουν. Αν τα έβγαζα, εκτός του ότι θα μου ζητούσαν τα χρήματα, θα έπρεπε συνέχεια να βάζω χρήματα στο PayPal, γιατί αγοράζω αρκετά από εξωτερικό. Οπότε προς το παρόν το αφήνω έτσι. Πάντως αν δεν το πάρουν πρέφα δεν θα πω όχι στο δωράκι. :P
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες;; Πιστεύω πάντως για να το χει κάνει και στους 2,μάλλον θα έχει γίνει σε πολλούς, οπότε με κάποιο τρόπο θα το διορθώσουν. Αν τα έβγαζα, εκτός του ότι θα μου ζητούσαν τα χρήματα, θα έπρεπε συνέχεια να βάζω χρήματα στο PayPal, γιατί αγοράζω αρκετά από εξωτερικό. Οπότε προς το παρόν το αφήνω έτσι. Πάντως αν δεν το πάρουν πρέφα δεν θα πω όχι στο δωράκι. :P

Φίλε μου τσάμπα χαρήκαμε...τα πήραν πίσω...χαχαχαχα και άρχισα να πιστεύω στον άι Βασίλη...τελικα μούφα...χαχαχα

Και εγω γι αυτό δεν τα χάλασα γιατι αγοράζω συνέχεια...και δεν λέει να βρεθώ μπλεγμένος για 30 ευρώ.

Χρόνια πολλά παιδιά καλά χριστούγεννα σε όλους...με υγεία.

Δημοσ.

Εγω έβαλα 20 ευρω στη ρεβο , σημερα εμφανιστηκαν, και της έκανα σύνδεση στη ππαλ(έβαλα και 4ψηφιο, οκ).

Κάνω κατάθεση στο πσταρς 10 σαν μαστερκαρτ και μου απανταει οτι δεν έχω αρκετα χρηματα...

ταυτοχρονα στο ρεβο δεν μπορω να μπω στο μενού παρα μόνο μου ζητά να κάνω verify , ΓΙΑΤΙ????

Δημοσ.

Εγω έβαλα 20 ευρω στη ρεβο , σημερα εμφανιστηκαν, και της έκανα σύνδεση στη ππαλ(έβαλα και 4ψηφιο, οκ).

Κάνω κατάθεση στο πσταρς 10 σαν μαστερκαρτ και μου απανταει οτι δεν έχω αρκετα χρηματα...

ταυτοχρονα στο ρεβο δεν μπορω να μπω στο μενού παρα μόνο μου ζητά να κάνω verify , ΓΙΑΤΙ????

Γιατί στην μπλόκαραν επειδή προσπάθησες να κάνεις κατάθεση σε στοιχηματικό site.

Δημοσ.

Απαγορεύεται  η πληρωμή με την κάρτα σε στοιχηματικα site!!!Ο ορος οπως αναγραφετε στο site:what is not supported with revolut?

Some activities are not supported with a Revolut card. You cannot use your card with gambling websites, other payment services and pre-paid cards.

Δημοσ.

την πάτησα ομοίως με το promo code. δεν διάβασα όλο το post και έκανα την εγγραφή.

Τώρα, έχω ένα θέμα με την μεταφορά/έμβασμα. το έκανα Σάββατο 19/12 απο Πειραιώς Web και μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στη Revolut. Πρέπει να κάνω κάτι ή περιμένω κι άλλο???

Δημοσ.

την πάτησα ομοίως με το promo code. δεν διάβασα όλο το post και έκανα την εγγραφή.

Τώρα, έχω ένα θέμα με την μεταφορά/έμβασμα. το έκανα Σάββατο 19/12 απο Πειραιώς Web και μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στη Revolut. Πρέπει να κάνω κάτι ή περιμένω κι άλλο???

Την Δευτέρα εκτελέστηκε...οποτε περιμένεις...δεν ξέρω αν αύριο στην Αγγλία θεωρείται αργια αν όχι λογικά (βάση εμπειρίας) αύριο θα τα δεις.

Δημοσ.

Επείγον  :confused: ξέρει κάποιος αν μπορεί να φορτιστεί άμεσα η Revolut με κάρτα ελληνική webuy της Πειραιώς; Πρέπει να βάλω κάποια χρήματα γρήγορα για ενα ταξιδάκι της τελευταίας στιγμής και η λύση έμβασμα λόγω Χριστουγέννων αποκλείεται.

Μπορώ να το δοκιμάσω, αλλά δεν θέλω να μπλοκάρει και να τρέχω να την κάνω verify (no time).  Αν το έχει πετύχει κάποιος ας μιλήσει.

Πριν λίγο καιρό είχα καταφέρει να  φορτίσω άμεσα την Revolut (τζαμπα 0% προμήθεια) μέσω κάρτας Leupay η οποία πρώτα φορτίστηκε άμεσα απο ελληνική κάρτα με 1% προμήθεια.  Απλως τώρα αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει το προηγούμενο με ελληνική κάρτα ---> Revolut (0% προμήθεια)  :-)

Δημοσ.

Είχα και γω το "πρόβλημα" με την διπλή κατάθεση χρημάτων σήμερα..

Έκανα μεταφορά την Δευτέρα 149 ευρώ και μπήκαν την Τρίτη. Συνήθως παίρνει δύο μέρες για να εμφανιστούν στην revolut. Οπότε λέω μπράααβο, πόσο τυχερός ήμουν..

Σήμερα το απόγευμα ξαναμπήκαν τα 149 και αφού κατάλαβα πως ήταν κάποιο bug, πήγα σε ΑΤΜ για να δω αν βγαίνουν  :-D  :-D .

Με το που πήγα να κάνω ανάληψη, μπλόκαρε ο λογαριασμός και έπρεπε να κάνω verify. Έκανα verify και τα λεφτά εξαφανίστηκαν  :cry: :devil:  :-D   

Τέλος είχα μια κορυφαία συνομιλία με το support. Ευτυχώς έχουν χιούμορ οι ρεβολουτιανοι  :-D

"This was an error on our end, it was applied twice due to a small error"

"I can see you tried to withdraw that quite quickly"

"can't blame you"

post-229848-0-53829300-1450907950_thumb.png

post-229848-0-05692000-1450907953_thumb.png

• Like 3
Δημοσ.

Ρε μλκες, τι κανετε; 

Θελετε να καταλαβουν οτι ειμαστε τζαμπατζηδες και να μας μπλοκαρουν; Μονο τον εαυτουλη σας...

Δημοσ.

Ρε μλκες, τι κανετε;

Θελετε να καταλαβουν οτι ειμαστε τζαμπατζηδες και να μας μπλοκαρουν; Μονο τον εαυτουλη σας...

Προφανώς αναφέρεσαι σε μένα και στον κτηνίατρο...

1ον δεν μας ξέρεις

2ον δεν κάναμε τίποτα παράνομο. Αν από δικό τους λάθος μου βάλουν 1000 ευρώ δεν φταίω εγώ αν πάω και τα βγάλω την ίδια στιγμή. Συγγνώμη κιόλας.

3ον κι όμως όπως είδες δεν θελήσαμε να τα χαλάσουμε όπως θα μπορούσαμε άνετα.

Δημοσ.

Είχα και εγώ το ίδιο bug με την διπλή κατάθεση. Χτες μπήκε το έμβασμά μου και σήμερα ξαναμπήκε και καταχάρηκα όπως ήταν φυσικό! Βέβαια μετά εξαφανίστηκε.

Δημοσ.

Αυτό τι είναι μου το βγάζει συνέχεια
Important!

Please be advised that when topping up your Revolut account via bank transfer, the bank account that the funds are being sent from must be registered in your name. Transfers from 3rd parties, including but not limited to companies, friends & family, will be returned to sender.

Processing fees may apply.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...