Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν χρειαστει να κανω withdraw λεφτα απο την Revolut, θα κρατησει προμηθεια η Πειραιως? Κ αν ναι ποσο? Επισης, αν οντως κραταει προμηθεια, τοτε δεν ειμαι προτιμοτερο να τραβηξεις τα λεφτα απο ενα ATM κατευθειαν?

εγώ σήμερα έκανα ανάληψη 20 € δοκιμαστικά από atm peiraios και στο revolut χρέωσε 21.43€ !!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί χρέωσε 1.43€ παραπάνω υποθέτω λόγο της ισοτιμίας για την αλλαγή από λίρες σε ευρώ?

στην απόδειξη του ατμ έγραφε και το παρακάτω

"EXCHANGE RATE KAI MARKUP: 1 GBP= 1.281 ΕΥΡΩ"

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

10.000-50.000 είναι τα downloads. 579 ήταν τα σχόλια για την εφαρμογή (τώρα είναι 581).

Φυσικά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός του τι θα συμβεί σε περίπτωση κανονιού.

Ο κανόνας είναι να βάζει ο καθένας όσα λεφτά χρειάζεται για να κάνει την αγορά του και τίποτα παραπάνω.

Εχεις δίκιο... Δικό μου το λάθος...
Δημοσ.

εγώ σήμερα έκανα ανάληψη 20 € δοκιμαστικά από atm peiraios και στο revolut χρέωσε 21.43€ !!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί χρέωσε 1.43€ παραπάνω υποθέτω λόγο της ισοτιμίας για την αλλαγή από λίρες σε ευρώ?

στην απόδειξη του ατμ έγραφε και το παρακάτω

"EXCHANGE RATE KAI MARKUP: 1 GBP= 1.281 ΕΥΡΩ"

Αν οταν εκανες αναληψη σου ζητησε το ΑΤΜ να κανεις μετατροπη νομισματος και πατησες ναι τοτε σε χρεωσε μετατροπη λιρας σε ευρω , γιατι την revolut την βλεπει σαν λιρα.

Δημοσ.

μεσω  e-banking το σαββατο εστειλα το  εμβασμα στην revolut σημερα το πρωι μου ηρθε mail οτι εφυγαν τα λεφτα για revolut ανοιξα την εφαρμογη αλλα δεν φαινονται τα χρηματα ακομα, ποτε θα φανουν στην revolut  τα χρηματα?

Δημοσ.

10.000-50.000 είναι τα downloads. 579 ήταν τα σχόλια για την εφαρμογή (τώρα είναι 581).

Φυσικά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός του τι θα συμβεί σε περίπτωση κανονιού.

Ο κανόνας είναι να βάζει ο καθένας όσα λεφτά χρειάζεται για να κάνει την αγορά του και τίποτα παραπάνω.

Ενδεικτικά πάντως για παράδειγμα το "πες βρες" έχει  500.000 - 1.000.000 downloads και 14.763 κριτικές.

Αν αναλογιστούμε και πως απευθύνεται σε πολύ λιγότερο κοινό (Ελλάδα μόνο) το revolut είναι αρκετά επίφοβο

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά SOS. Έστειλα μνμ στο support αλλά με ζητάνε το merchant name of a transaction. Τι είναι αυτό?

Δημοσ.

Ενδεικτικά πάντως για παράδειγμα το "πες βρες" έχει  500.000 - 1.000.000 downloads και 14.763 κριτικές.

Αν αναλογιστούμε και πως απευθύνεται σε πολύ λιγότερο κοινό (Ελλάδα μόνο) το revolut είναι αρκετά επίφοβο.

Ενω οι ελληνκες τραπεζες με τις ανακεφαλαιωσεις ειναι μες την σιγουρια !!!Η μηπως κοιμαστε ησυχα οτι καταθεσεις μεχρι 100000 ευρω ειναι ασφαλισμενες απο το κρατος . Το κρατος δεν εχει ουτε σωβρακο να φορεσει και η Revolut σας αγχωνει αν θα χασετε 200 η 300 ευρω που θα εχετε μεσα?

Δημοσ.

Ξαναπρόσθεσα τελικά το google account αλλά πάλι τίποτα. Επανεκκινήσεις, απεγκατάσταση των Play store updates, clear cache πολλές φορές με ή χωρίς επανεκκίνηση, εγκατάσταση με χρήση είτε wifi, είτε 3g, τίποτα δεν δούλεψε. Το revolut αρνείται πεισματικά να εγκατασταθεί.

Έστειλα μύνημα στο support και περιμένω να δω τι θα μου πουν.

Τι να σου πω, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δοκίμασε να κατεβάσεις το apk και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα.

Κατέβασα το apk του revolut και δοκίμασα να το εγκαταστήσω αλλά πάλι αποτυγχάνει! Εν τω μεταξύ, το support τους μου είπε ότι το προωθήσανε στο development department και δεν έχω άλλα νέα. Καμιά άλλη ιδέα;

Τελικά ήταν πρόβλημα της rom του κινητού. Έβαλα άλλη rom και το revolut εγκαταστάθηκε με την πρώτη. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.

Έστειλα χτες το πρωί ένα έμβασμα προς την Revolut και μπήκαν τα λεφτά σήμερα. Σε 29 ώρες!!  :)

Από Εθνική.

Ρε παιδιά την κάρτα σε ποσσες μέρες την παραλαβατε εγώ την περιμένω 20 μέρες και ακόμα τίποτα.

Τα ταχυδρομεία έχουν πολύ φόρτο εργασίας και, από ό,τι φαίνεται, ανοίγουν με τυχαία σειρά τους σάκους οπότε λογική η αργοπορία.

Δημοσ.

Αν οταν εκανες αναληψη σου ζητησε το ΑΤΜ να κανεις μετατροπη νομισματος και πατησες ναι τοτε σε χρεωσε μετατροπη λιρας σε ευρω , γιατι την revolut την βλεπει σαν λιρα.

ναι φίλε είχε 2 επιλογές μια με μετατροπή που μου την πρότεινε και μια άλλη που όταν το πάτησα με ρώτησε αν θυμάμαι καλά αν συμφωνούσα να προχωρήσω

Δημοσ.

Ρε παιδια γινεται πιο συγκεκριμενοι στην παρακατω ερωτηση-απαντηση εχασα το bonus 7ευρω απο την εγγραφη επειδη δεν εβαλα τον κωδικο νομιζοντας οτι δεν ισχυει.. Αυτο το κομματι φτιαχτε το λιγο δεν ειναι κατανοητο: (Προσοχή: Σε περίπτωση χρήσης του κωδικού MSE, δεν θα ισχύει το μπόνους που ενδεχομένως να δικαιούστε από referral link. (post#530)

Q5: - Σχετικά με "Promo Codes".
       - Μπορούμε να εισάγουμε κάποιο Promo Code αν έχουμε στο βήμα 5. Προς το παρόν, και όπως με ενημέρωσε το μέλος kwgwkou, μπορούμε κατά την εγγραφή να εισάγουμε τον κωδικό MSE, ο οποίος προσφέρει €7 bonus όταν "φορτίσουμε" τη Revolut με ποσό πάνω από €14. (post#327) Προσοχή: Σε περίπτωση χρήσης του κωδικού MSE, δεν θα ισχύει το μπόνους που ενδεχομένως να δικαιούστε από referral link. (post#530)

Δημοσ.

Μια χαρα ξεκαθαρα τα λεει φιλε μου . Το μπονους αν το εχασες δεν φταιει το πως ειναι γραμμενο αλλα το οτι εσυ δεν καταλαβες .

Δημοσ.

Δοκιμασα να φορτωσω λ7 με καρτα της Πειραιως, δεν εκανε δεκτη την συναλλαγη λογικα λογω cc και μετα μου εμφανισε οτι κλειδωθηκε ο λογ/σμος μου! Δεν μου εμφανιζει καν τον αριθμο της καρτας που μου εδωσαν με την εγγραφη. Οποτε για εμενα unistall αυτο το app.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...