PaRaNo1d Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά...μια γρήγορη ερώτηση λογο εορταστικου ωραριου στ δουλεια κ συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πριν...για στειλω τα λεφτα απο revolut στ καρτα μου eurobank ξερει κανείς ποση προμήθεια κραταει και σε πόσες μερες τα στέλνει? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liovag Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι τα φώτα σας! 18/12/2015 έκανα μία συναλλαγή 170.48 USD με ένα κινέζικο σάιτ για αγορά ενός smartphone και πλήρωσα μέσω paypal με την revolut. Το ποσό ήταν 170.48 USD ($9.16 PayPal balance, $161.32 από την revolut). Στις 21/12/2015 (σήμερα) το κατάστημα μου έκανε refund γιατι δεν είχε stock και θα αργούσε. Refund: $9.16 USD to PayPal balance Refund: $161.32 USD to MasterCard Card XXXX-XXXX-XXXX-5955This transaction will appear on your credit card statement as "PAYPAL *NELSON". Τα 9.16 USD εμφανίστηκαν στο balance αλλά τα 161.32 USD δεν εμφανίστηκαν στο revolut. Για ποιο λόγο δεν εμφανίστηκαν? Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα? Update: Από την revolut μόλις μου απάντησαν το εξής: Hi Evagelos, revolut doesn't play nicely with Paypal. He might see the transaction bounce back. Please ask Paypal as to whether it has processed." Τι καταλαβαινεται εσεις από αυτό? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2015 από liovag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι τα φώτα σας! 18/12/2015 έκανα μία συναλλαγή 170.48 USD με ένα κινέζικο σάιτ για αγορά ενός smartphone και πλήρωσα μέσω paypal με την revolut. Το ποσό ήταν 170.48 USD ($9.16 PayPal balance, $161.32 από την revolut). Στις 21/12/2015 (σήμερα) το κατάστημα μου έκανε refund γιατι δεν είχε stock και θα αργούσε. Refund: $9.16 USD to PayPal balance Refund: $161.32 USD to MasterCard Card XXXX-XXXX-XXXX-5955This transaction will appear on your credit card statement as "PAYPAL *NELSON". Τα 9.16 USD εμφανίστηκαν στο balance αλλά τα 161.32 USD δεν εμφανίστηκαν στο revolut. Για ποιο λόγο δεν εμφανίστηκαν? Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα? Συνήθως παίρνει κάποιες μέρες στις κλασικές χρεωστικές οπότε λογικά και εδώ το ίδιο συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liovag Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Συνήθως παίρνει κάποιες μέρες στις κλασικές χρεωστικές οπότε λογικά και εδώ το ίδιο συμβαίνει. Μακάρι. Από την revolut μου απάντησαν το εξής: Hi Evagelos, revolut doesn't play nicely with Paypal. He might see the transaction bounce back. Please ask Paypal as to whether it has processed." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μακάρι. Από την revolut μου απάντησαν το εξής: Hi Evagelos, revolut doesn't play nicely with Paypal. He might see the transaction bounce back. Please ask Paypal as to whether it has processed." Τι περίεργα είναι αυτά τα "doesn't play nicely"; Αφού οι πληρωμές γίνονται κανονικά. Θυμίσου να μας ενημερώσεις όταν με το καλό ξεμπερδέψεις και πάρεις τα λεφτά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liovag Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Τι περίεργα είναι αυτά τα "doesn't play nicely"; Αφού οι πληρωμές γίνονται κανονικά. Θυμίσου να μας ενημερώσεις όταν με το καλό ξεμπερδέψεις και πάρεις τα λεφτά σου. Βεβαίως, μακάρι να πάνε όλα καλά.. Ας ελπίσω ότι είναι απλά αυτό που έιπε ο φίλος πριν, ότι απλά θα εμφανιστεί σε λίγες μέρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wew Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μακάρι. Από την revolut μου απάντησαν το εξής: Hi Evagelos, revolut doesn't play nicely with Paypal. He might see the transaction bounce back. Please ask Paypal as to whether it has processed." "revolut doesn't play nicely with Paypal" αυτό και αν δεν ακούγεται "nicely" πάντως... Εμένα πάντως η επιστροφή από την δέσμευση για την επιβεβαίωση του PayPal μου ήρθε σήμερα... Την είχα κάνει Παρασκευή κατα τις 13:00'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια! αυτο που ψαχνω και δεν βρισκω... η revolut ειναι εταιρεια της Barcley's ή τιποτα ιδιωτες που καμμια μερα θα μας πουν συγνωμη, λεφτα παπαλα...??? ---------------------------------------------------------- ασχετο- σχετικο.... δεν μου στελνει το μηνυμα για την εγγραφη... εχει γινει σε κανεναν αλλο ή λες να θικτηκε και να κραταει μουτρα?? DONE διαβασα μια σελιδα πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια! αυτο που ψαχνω και δεν βρισκω... η revolut ειναι εταιρεια της Barcley's ή τιποτα ιδιωτες που καμμια μερα θα μας πουν συγνωμη, λεφτα παπαλα...??? γιατι, οι τραπεζες ιδιωτες δεν είναι? Σε τι ηταν ασφαλέστερες? Στην Κυπρο επεσε γεναιοτατο κουρεμα και εδώ ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Καλα κάνεις δλδ και αμφιβάλεις αλλα μια φορά τους βλέπω ποιο ασφαλή επιλογή απο την κατάθεση σε ελληνικη τράπεζα. Τελος πάντων, να μην βάλεις τις οικονομίες μιας ζωής στην Revolut. Τώρα για μικρά ποσά... παίρνεις το ρισκο σου. PS: Εχω παραγγειλει την κάρτα απο 1η Δεκέμβρη. Ακομα έρχεται. Μιλησα μαζί τους και με ειπε κατι παρλαπιπες για πολυ κίνηση τον Δεκέμβριο και γι αυτο έχουν καθυστερηση μπλα μπλα μπλα... και μου πρότεινε να μου δώσει μια "emergency card" χωρις ονομα πάνω της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα σε ένα άρθρο ότι θα γίνουν αλλαγές στα capital controls. Αν μπορέσω να βρω το άρθρο θα το βάλω. Αλλά αν έχει κανείς καμιά πληροφορία ας ενημερώσει.Το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι το εβδομαδιαίο όριο ανάληψης θα πάει στα 500 ευρώ. EDIT: το βρηκα... http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/87440/pros-xalarosi-ton-capital-controls-me-megalytero-orio-analipsis Απο αλλου το ειχα διαβασει αλλα πιστευω πως το dikaiologitika.gr εχει φανει αξιοπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Έστειλα λεφτά την προηγούμενη Δευτέρα αλλά δεν μπήκαν μέσα! Μου φαίνεται ξέχασα να βάλω τον αριθμό Bic. Άμα τους στείλω μνμ στο support θα γίνει τίποτα η τα έχασα τα λεφτά? Ευχαριστω σε όποιον ασχοληθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια! αυτο που ψαχνω και δεν βρισκω... η revolut ειναι εταιρεια της Barcley's ή τιποτα ιδιωτες που καμμια μερα θα μας πουν συγνωμη, λεφτα παπαλα...??? ---------------------------------------------------------- ασχετο- σχετικο.... δεν μου στελνει το μηνυμα για την εγγραφη... εχει γινει σε κανεναν αλλο ή λες να θικτηκε και να κραταει μουτρα?? DONE διαβασα μια σελιδα πριν... Καμιά σχέση δεν έχει στην ουσία με την Barcley's. Απλά τα λεφτά που τους στέλνουμε καταθέτονται σε λογαριασμό αυτής της τράπεζας. Θα μπορούσε να ήταν οποιαδήποτε άλλη. Αν βαρέσει κανόνι η εταιρία τους ,τον ήπιαμε κανονικά.Γιαυτό μην στέλνεται και μεγάλα ποσά.Και αν κρίνουμε από τα downloads δεν είναι και κανένας κολοσσός (οι περισσότεροι που την χρησιμοποιούν είναι Έλληνες μάλλον) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wew Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Έστειλα λεφτά την προηγούμενη Δευτέρα αλλά δεν μπήκαν μέσα! Μου φαίνεται ξέχασα να βάλω τον αριθμό Bic. Άμα τους στείλω μνμ στο support θα γίνει τίποτα η τα έχασα τα λεφτά? Ευχαριστω σε όποιον ασχοληθεί! Μίλησε με το support τους... Εγώ κανένα δυο ερωτήσεις που τους έκανα μου απάντησαν σχετικά γρήγορα... Καμιά σχέση δεν έχει στην ουσία με την Barcley's. Απλά τα λεφτά που τους στέλνουμε καταθέτονται σε λογαριασμό αυτής της τράπεζας. Θα μπορούσε να ήταν οποιαδήποτε άλλη. Αν βαρέσει κανόνι η εταιρία τους ,τον ήπιαμε κανονικά.Γιαυτό μην στέλνεται και μεγάλα ποσά.Και αν κρίνουμε από τα downloads δεν είναι και κανένας κολοσσός (οι περισσότεροι που την χρησιμοποιούν είναι Έλληνες μάλλον) Έτσι ακριβώς οπως τα λες νομίζω οτι ειναι τα πραγματα...579 downloads έχει στο android και σχεδόν όλα τα σχόλια ειναι δικά μας (Ελλήνων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μίλησε με το support τους... Εγώ κανένα δυο ερωτήσεις που τους έκανα μου απάντησαν σχετικά γρήγορα... Έτσι ακριβώς οπως τα λες νομίζω οτι ειναι τα πραγματα... 579 downloads έχει στο android και σχεδόν όλα τα σχόλια ειναι δικά μας (Ελλήνων). Μας έχουν πάρει χαμπάρι τα ξένα αλάνια οτι διψάμε για Οnline Shopping Στο ίδιο στυλ με τη Revolut ειναι και η LeuPay. Προσωπικά χρησιμοποιώ και τις δυο υπηρεσίες (ανάθεμα τα cc) αλλά δεν τις εμπιστεύομαι καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 579 downloads έχει στο android και σχεδόν όλα τα σχόλια ειναι δικά μας (Ελλήνων). 10.000-50.000 είναι τα downloads. 579 ήταν τα σχόλια για την εφαρμογή (τώρα είναι 581). Φυσικά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός του τι θα συμβεί σε περίπτωση κανονιού. Ο κανόνας είναι να βάζει ο καθένας όσα λεφτά χρειάζεται για να κάνει την αγορά του και τίποτα παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις