Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια προσπαθω να κανω εγγραφη εδω και ωρα αλλα στο βημα κωδικος sms δεν ερχετε κανενα sms,δοκιμασε καποιος τελευταια και αν ξερει τι γινετε?ευχαριστω

Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω, περιπου την ιδια χρονικη στιγμη με την ωρα που εγραψες το μνμ σου. Γυρισα στο support (εχει επιλογη κατα τη διαρκεια εγγραφης) και μου εδωσαν απο εκει τον εξαψηφιο κωδικο για να κανω εγγραφη.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με την revolut στις αγορές από το appstore προσπάθησα εχτές να αγοράσω μια εφαρμογή και δεν γινόταν η κάρτα αποδεκτή σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο  

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έπρεπε να λάβω τη φυσική κάρτα 12/12, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει. Στην εφαρμογή δεν αναφέρει πλέον το χρονοδιάγραμμα παραλαβής, να υποθέσω το έσβησαν με την παρέλευση της ημερομηνίας. Έχει συμβεί σε άλλον? Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

καλησπερα κ χρ.πολλα. Να δωσω πολλα συγχαρητηρια για τον οδηγο αυτο για την revolut που μπορει να αποδειχτει ενα πολυ χρησιμο εργαλειο για ολους εμας που κανουμε αγορες ή μικρο-αγορες απο το διαδικτυο κυριως απο το εξωτερικο.

Μενει να αποδειχτει κατα ποσο η revolut ειναι ασφαλες (σαν υπηρεσια συνολικα) και για μεγαλυτερα ποσα deposit/payments αλλα κ ποσο αξιοπιστη υπηρεσια ειναι σε βαθος χρονου (οπως η paypal, skrill κλπ) αφου ειναι καινουργια υπηρεσια κοινως να μην μεινει σαν μια φωτοβολιδα.

Διαλεξα σαν 1ο ποστ αυτο το θεμα καθως πιστευω πως ο υπαρχων οδηγος ειναι ο καλυτερος για την revolut στο διαδικτυο στα ελληνικα. Καλες γιορτες

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω, περιπου την ιδια χρονικη στιγμη με την ωρα που εγραψες το μνμ σου. Γυρισα στο support (εχει επιλογη κατα τη διαρκεια εγγραφης) και μου εδωσαν απο εκει τον εξαψηφιο κωδικο για να κανω εγγραφη.

ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ SUPPORT ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΜΕΣΩΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ....

Δημοσ.

Καλησπερα εχει καποιος προμο κοντ?Παω να κανω ρετζιστερ και μου τον ζηταει...Ξερει καποιος αν μπορεις να φορτωσεις την ρεβολουτ με παυσαφε?

Δημοσ.

Καλησπερα εχει καποιος προμο κοντ?Παω να κανω ρετζιστερ και μου τον ζηταει...Ξερει καποιος αν μπορεις να φορτωσεις την ρεβολουτ με παυσαφε?

Αν βαλεις MSE ως promo δινει 5 λιρες σε εσενα (αναλυτικα αναφερονται απο τη Μαιρη στο τριτο μνμ του παροντος νηματος). Αν ζητησεις απο καποιον συμφορουμιτη να σου στειλει ενα reference code, θα παρετε και οι δυο απο 5 λιρες (ΑΛΛΑ με προϋποθεσεις που επισης αναφερονται στο τριτο μνμ του παροντος νηματος, με αναλυτικες παραπομπες σε συγκεκριμενα μνμ για τις λεπτομερειες).

Δημοσ.

Καλημερα εστειλα ενα εμβασμα χτες μεσω ebanking απο λογαριασμο που προσφατα ξαναχρησιμοποιησα για top up στη revolut και μου ερχεται μετα απο κανα 2ωρο μηνυμα στο chat ' Please be advised that when topping up your revolut account via bank transfer, the bank account that funds are being sent from must be registered in your name ' κλπ οτι τα λεφτα απο αλλους δεν γινονται αποδεκτα και επιστρεφονται.ο λογαριασμος ειναι στο ονομα μου.εχουν στειλει σε αλλον παρομοιο μηνυμα, δηλαδη το στελνουν ετσι κι αλλιως ως ενημερωση η θα παιχτει θεμα;

Δημοσ.

Να το ξαναρωτήσω μια και δεν πήρα απάντηση.

Όταν τρέχω την εφαρμογή, το τηλέφωνο μου εμφανίζει μήνυμα "προστασία απορρήτου ενεργή" "revolut δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση"

Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι;

Η εφαρμογή είναι σε συσκευή με iOS?

Android 5.1.1

Δημοσ.

Καλημερα εστειλα ενα εμβασμα χτες μεσω ebanking απο λογαριασμο που προσφατα ξαναχρησιμοποιησα για top up στη revolut και μου ερχεται μετα απο κανα 2ωρο μηνυμα στο chat ' Please be advised that when topping up your revolut account via bank transfer, the bank account that funds are being sent from must be registered in your name ' κλπ οτι τα λεφτα απο αλλους δεν γινονται αποδεκτα και επιστρεφονται.ο λογαριασμος ειναι στο ονομα μου.εχουν στειλει σε αλλον παρομοιο μηνυμα, δηλαδη το στελνουν ετσι κι αλλιως ως ενημερωση η θα παιχτει θεμα;

Έχει μερικές μέρες που εμφανίζει το μύνημα κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή, φαντάζομαι σαν ενημέρωση το έβαλαν.

Δημοσ.

Δες εδώ την τελευταία ερώτηση-απάντηση:

https://revolut.com/faq

Διπλωματική η απάντηση που δίνουν και δεν νομίζω πως ισχύει καν

Τα χρήματα που βάζουμε γίνονται κατάθεση σε δικό τους λογαριασμό και όχι δικό μας.Ο δικός μας λογαριασμός είναι καθαρά εικονικός.

Που σημαίνει ότι το επιτόκιο των καταθέσεων πάει σε αυτούς (και όχι σε εμάς). Φαντάσου τώρα να μαζέψουν αρκετά εκατομμύρια τι κέρδος βγαίνει απλά και ακούραστα.

Το κακό είναι ότι αν κλείσουν ,δεν νομίζω πως μπορεί να διεκδικήσει κανείς τίποτα από την στιγμή που τα εμείς στέλνουμε οικειοθελώς τα εμβάσματα σε δικό τους λογαριασμό.

Γιαυτό στέλνουμε λίγα λίγα χρήματα (και ας χάσουμε και καμιά ευκαιρία)...άποψη μου βέβαια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...