gmos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αν χρειαστει να κανω withdraw λεφτα απο την Revolut, θα κρατησει προμηθεια η Πειραιως? Κ αν ναι ποσο? Επισης, αν οντως κραταει προμηθεια, τοτε δεν ειμαι προτιμοτερο να τραβηξεις τα λεφτα απο ενα ATM κατευθειαν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα ολα καλα με το εμβασμα που ρωτησα παραπανω. Τωρα ομως εχω αλλο θεματακι. Προσπαθω να κανω αγορα απο το www.fasttech.com και δεν δεχεται την καρτα. Δεν εχω φυσικη, απο την εφαρμογη μονο και δεν την εχω συνδεσει με το paypal. Στο ονομα που ζητουν βαζω το ονομα που εχω βαλει στο profile μου, σωστα? Τι προβλημα μπορει να υπαρχει? 3 αγορές από fasttech έχω κάνει και ήταν μια χαρά, αλλά τις έκανα με PP, γιατί δεν προσπαθείς έτσι; βγαινει ανακοινωση στο winbank τουλαχιστον για την Πειραιως ναι, και τον προηγούμενο μήνα εκδόσαν ανακοίνωση και μετά από λίγες μέρες έκανα το πρώτο μου έμβασμα στην revolut, από Πειραιώς πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 3 αγορές από fasttech έχω κάνει και ήταν μια χαρά, αλλά τις έκανα με PP, γιατί δεν προσπαθείς έτσι; ναι, και τον προηγούμενο μήνα εκδόσαν ανακοίνωση και μετά από λίγες μέρες έκανα το πρώτο μου έμβασμα στην revolut, από Πειραιώς πάντα Για να προσθεσω την καρτα στο paypal χρησιμοποιω κανονικα την billing address και το ονομα που εχω ηδη και μετα την κανω primary? Το ονομα που εχω βαλει ειναι το ιδιο σε paypal και revolut. Θα υπαρξει καποιο θεμα? Edit: Ολα ενταξει. Εγινε η αγορα μεσω paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αν χρειαστει να κανω withdraw λεφτα απο την Revolut, θα κρατησει προμηθεια η Πειραιως? Κ αν ναι ποσο? Επισης, αν οντως κραταει προμηθεια, τοτε δεν ειμαι προτιμοτερο να τραβηξεις τα λεφτα απο ενα ATM κατευθειαν? Καλύτερα από ΑΤΜ γιατί η Πειραιώς κρατάει 4! ευρώ για κάθε εισερχόμενο έμβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 και πως θα το καταλαβουμε εμεις οι απλοι πελατες οεο? μολις φαμε το "ακυρο"? πχ να υπολογιζουμε περιπου τελος του μηνα η και νωριτερα? αληθεια εχει τυχει σε κανεναν μεχρι στιγμης? Το Νοέμβριο στην Πειραιώς είχε συμπληρωθεί το όριο στις πρώτες 10-15 μέρες και έβγαλε σχετική ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του winbank. Και όντως δεν μπορούσες να στείλεις έμβασμα, έπεφτε άκυρο σε όλους. Μετά δεν ξέρω τι και πως αλλά ύστερα από καποιες μέρες η ανακοίνωση εξαφανίστηκε και τα εμβάσματα γινόταν πάλι κανονικά. Καλύτερα από ΑΤΜ γιατί η Πειραιώς κρατάει 4! ευρώ για κάθε εισερχόμενο έμβασμα. Αναλόγως το λογαριασμό. Στον winbank direct είναι δωρεάν τα εισερχόμενα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κ εγω αυτο σκεφτηκα, αλλα ηθελα καποιος να μου το επιβεβαιωσει. Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το Νοέμβριο στην Πειραιώς είχε συμπληρωθεί το όριο στις πρώτες 10-15 μέρες και έβγαλε σχετική ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του winbank. Και όντως δεν μπορούσες να στείλεις έμβασμα, έπεφτε άκυρο σε όλους. Μετά δεν ξέρω τι και πως αλλά ύστερα από καποιες μέρες η ανακοίνωση εξαφανίστηκε και τα εμβάσματα γινόταν πάλι κανονικά. Αναλόγως το λογαριασμό. Στον winbank direct είναι δωρεάν τα εισερχόμενα! Γυρω στα μέσα του μήνα Νοέμβρη η Πειραιώς εβγαλε ανακοίνωση και ενημερωσε ότι τελειωσε το όριο που είχε για εμβάσματα στο εξωτερικό (περίπου 9,5 εκατ. ευρω). Στη συνέχεια όμως η επιτροπή έγκρισης τραπεζικών συναλλαγων αύξησε τα όρια για τα εμβάσματα στο εξωτερικό για τις τράπεζες οπότε γιαυτό και η Πειραιώς αφαίρεσε την ανακοίνωση και μπορούσες να στείλεις εμβάσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια.εχω πολυ καιρο να το παρακολουθησω το θεμα εδω. μια ερωτηση ο αδερφος μου θελει να κανει μια αγορα απο το νετ αλλα δεν εχει την revolut εχω εγω μπορει να κανει εμβασμα απο την δικια του τραπεζα πειραιαως που θα εχει τα στοιχεια του στην δικια μου καρτα revolut?η θα γινει μπερδεμα?εντιτ σκεφτηκα αλλη λυση θα μου τα δωσει στο χερι ο αδερφος θα τα κανω κατεθεση στην τραπεζα πειραιως και θα κανω το εμβασμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια.εχω πολυ καιρο να το παρακολουθησω το θεμα εδω. μια ερωτηση ο αδερφος μου θελει να κανει μια αγορα απο το νετ αλλα δεν εχει την revolut εχω εγω μπορει να κανει εμβασμα απο την δικια του τραπεζα πειραιαως που θα εχει τα στοιχεια του στην δικια μου καρτα revolut?η θα γινει μπερδεμα? Όχι. Το αναφέρει κιόλας: "You can only deposit money to you Revolut account from a bank account registered in your name". Μπορεί να σου μεταφέρει τα λεφτά στο λογαριασμό σου και να στείλεις εσύ το έμβασμα στη Revolut σου. Ή απλά να φτιάξει κι αυτός μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikepapas_h Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια , εχω βαλει ενα μικροποσο απο την τριτη και σημερα σαββατο και δεν μου εχουνε φανει μεσα τα χρηματα ! Στις κινησεις του λογαριασμου μου μεσου winbank φαινεται οτι τα εχουν τραβηξει! τα στοιχεια απο οτι βλεπω ειναι τα σωστα ! εχουνε περασει οι 4 μερες ! Εχει γινει και σε αλλον αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Να το ξαναρωτήσω μια και δεν πήρα απάντηση. Όταν τρέχω την εφαρμογή, το τηλέφωνο μου εμφανίζει μήνυμα "προστασία απορρήτου ενεργή" "revolut δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση" Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα και αύριο δεν είναι εργάσιμες οπότε 3 μέρες έχουν περάσει. Περίμενε και τη Δευτέρα να συμπληρωθούν 4 μέρες και αν δεν μπουν επικοινώνησε την τρίτη με τη revolut και θα στα βάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kktts1914 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 παιδια προσπαθω να κανω εγγραφη εδω και ωρα αλλα στο βημα κωδικος sms δεν ερχετε κανενα sms,δοκιμασε καποιος τελευταια και αν ξερει τι γινετε?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Να το ξαναρωτήσω μια και δεν πήρα απάντηση. Όταν τρέχω την εφαρμογή, το τηλέφωνο μου εμφανίζει μήνυμα "προστασία απορρήτου ενεργή" "revolut δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση" Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; Η εφαρμογή είναι σε συσκευή με iOS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikepapas_h Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα και αύριο δεν είναι εργάσιμες οπότε 3 μέρες έχουν περάσει. Περίμενε και τη Δευτέρα να συμπληρωθούν 4 μέρες και αν δεν μπουν επικοινώνησε την τρίτη με τη revolut και θα στα βάλουν. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις