Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά, δεύτερη μέρα σήμερα και δεν φαίνεται να έχουν σταλεί τα χρήματα απο την τράπεζα μου με το έμβασμα. . Ουτε δεσμευμένα είναι. . Είναι λογικό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενω πρόσθεσα την κάρτα στο paypal και το PayPal πήρε 1$ δεν μου έχει εμφανιστεί ο τετραψήφιο Αριθμός στις κινήσεις της revolut για verification στο PayPal . Παρόλα αυτά Αγορές κάνω μέσω PayPal με χρέωση στην revolut.τι συμβαίνει; και κάτι Ακόμα, τα χρήματα εμφανίζονται στην revolut σε δολάρια , είναι σωστό; μπορώ να τα μετατρέψω σε€ η £;

Αποστολή από το A0001 με τη χρήση Insomnia App

Πρέπει να ζητήσεις να γίνει και confim (ή verify δεν θυμάμαι καλά) η κάρτα για να σε έρθει ο 4ψηφιος κωδικός.

Ενω πρόσθεσα την κάρτα στο paypal και το PayPal πήρε 1$ δεν μου έχει εμφανιστεί ο τετραψήφιο Αριθμός στις κινήσεις της revolut για verification στο PayPal . Παρόλα αυτά Αγορές κάνω μέσω PayPal με χρέωση στην revolut.τι συμβαίνει; και κάτι Ακόμα, τα χρήματα εμφανίζονται στην revolut σε δολάρια , είναι σωστό; μπορώ να τα μετατρέψω σε€ η £;

Αποστολή από το A0001 με τη χρήση Insomnia App

Πρέπει να κάνεις Link and Confirm για να σου έρθει ο 4ψήφιος.

Τα χρήματα δεν χρειάζεται να τα μετατρέψεις σε κάτι, το κάνει αυτόματα η revolut όταν χρειάζεται. Το ότι εμφανίζονται σε δολάρια σημαίνει ότι έστειλες δολάρια. Αν έστειλες ευρώ τότε μάλλον έκανες λάθος και έβαλες το iban για δολάρια. Αν δεις όταν πατάς top up by transfer σου έχει διαφορετικό iban για ευρώ, για δολάρια και για λίρες. Δεν τρέχει τίποτα πάντως. Βεβαιώσου μόνο (για να μην πληρώνεις προμήθειες μετατροπής) ότι έχεις κάνει στο paypal την ρύθμιση να μην κάνει αυτό τη μετατροπή αλλά η revolut.

Μάλλον δεν πρόσεξες όταν πάτησες top up by transfer και έβαλες το iban για τις λίρες αντί για τα ευρώ (αν δεις έχει τρία διαφορετικά iban για ευρώ, gbp και $). Οπότε έστειλες λίρες από την τράπεζά σου η οποία σου κράτησε και 10 ευρώ προμήθεια για τη μετατροπή. Ή μπορεί να έβαλες κάποια λάθος επιλογή όταν έστειλες το έμβασμα πχ να σταλεί ως επείγον και να χρεώθηκες 10 ευρώ αντί για 1.

Να ρωτησω κατι μηπως ξερετε...εστειλα στη revolut 350 € και τα λεφτα μπηκαν σε gbp και μαλιστα 10€ λιγοτερα. Γιατι;

Τα έστειλες κατά πάσα πιθανότητα σε λίρες (αυτό που γράφει ο letom). Οι τράπεζες κρατάνε προμήθεια μετατροπής νομίσματος. Αν πχ τα έστειλες από Πειραιώς, στα 350€ σου κρατάει 2% = 7€.

Επανέρχομαι για να πω ένα πολυ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας παιδια, μιας και σήμερα έκανα μετά από πολυ καιρό κάποιες αγορές που ήθελα μέσω PayPal... Η διαδικασία άμεση, μου ήρθε αμέσως η δέσμευση στο revolut με τον 4ψηφιο κωδικό και οι αγορές εκτελέστηκαν!! Και πάλι ευχαριστώ για όλα.. όλους σας!! :)

• Like 1

Προσπάθησα να εγκαταστησω την εφαρμογή σε κινητο με έκδοση android 4.2 Και μετα σε ένα Tablet με 4.4.2.

Και στα 2 δεν προχωρησε. Η μονη λυση είναι Bluestacks? Η υπάρχει και τίποτα άλλο που να δουλευει απο τις συγκεκριμένες εκδοσεις android?

Είδα ότι πρέπει να έχεις 4.4.4 έκδοση αλλά αναρωτιέμαι αν γίνεται κάτι άλλο....

λειτουργει μια χαρα μεσω bluestacks , εγω ετσι το χρησιμοποιω , εχω android  smartphone 4,04 ακομα  :-)

Ναι το ξέρω απλά με την ταυτοποίηση ίσως υπάρξουν θέματα....

Τελικα ολα καλα με το εμβασμα που ρωτησα παραπανω. Τωρα ομως εχω αλλο θεματακι.

Προσπαθω να κανω αγορα απο το www.fasttech.com και δεν δεχεται την καρτα. Δεν εχω φυσικη, απο την εφαρμογη μονο και δεν την εχω συνδεσει με το paypal.

Στο ονομα που ζητουν βαζω το ονομα που εχω βαλει στο profile μου, σωστα? Τι προβλημα μπορει να υπαρχει?

και πως θα το καταλαβουμε εμεις οι απλοι πελατες οεο? μολις φαμε το "ακυρο"?

πχ να υπολογιζουμε περιπου τελος του μηνα η και νωριτερα?

αληθεια εχει τυχει σε κανεναν μεχρι στιγμης?

Ισχύει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...