CNT-FAI Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Just now, spartak1 said: Παιρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρετηση πελατων Τελευταια ερωτηση. Συμφερει να αλλαξω τη μετατροπη του νομισματος και να αφησω την alpha bank να κανει την αλλαγη αντι του paypal; Θα παρω κατι απο banggood. 1 minute ago, Hapatingo said: ή σε atm στις κινήσεις. Και θα εχει τη σημειωση εκει;
Hapatingo Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ναι, αν θες τις εκτυπώνεις κι όλας τις κινήσεις. Τουλάχιστον έτσι έβρισκα τους κωδικούς πριν το ebanking, τώρα εάν έχει αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω, αν και δεν νομίζω γιατί θα μιλάμε για υποβάθμιση του atm λογισμικού. 2
CNT-FAI Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 56 minutes ago, Hapatingo said: Ναι, αν θες τις εκτυπώνεις κι όλας τις κινήσεις. Τουλάχιστον έτσι έβρισκα τους κωδικούς πριν το ebanking, τώρα εάν έχει αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω, αν και δεν νομίζω γιατί θα μιλάμε για υποβάθμιση του atm λογισμικού. Δυστυχως πηγα atm και μου λεει πως η υπηρρεσια για τις κινησεις δεν ειναι διαθεσιμη προς το παρον... Alpha bank. Λες να ειναι θεμα ωραριου;
darkmatinee Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, CNT-FAI είπε Παίδες δοκιμάζω το link για αλλαγή και με οδηγεί σε error. Πριν λίγες μέρες το έκανα κανονικά, τώρα που το θέλω για ένα φίλο δε γίνεται. Έχει κανείς άλλος θέμα; Αναφέρει να καθαρίσω bookmark, αλλά μπήκα και από άλλο καθαρό πλοηγό και έχω το ίδιο θέμα. Εγώ έστειλα μέιλ στο support του paypal και τους είπα ότι το νόμισμα της κάρτας είναι το Ευρώ οπότε να χρεώνεται και σε ευρώ η κάρτα. Μέσα σε 2 εργάσιμες ήταν έτοιμο.
theopan Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, alexpen είπε ηρθε app update σε εμενα (android) και ξεκλειδωθηκε και το ripple (δεν ξέρω αν έχει σημασία που ειμαι premium). Δεν έχει σημασία. Και σε εμένα που δεν είμαι premium (αλλά μου έχει ήδη ξεκλειδωθεί το BTC) είναι πλέον ανοιχτό και το XRP. Πάω τώρα να διαβάσω τι είναι αυτό...
captnemo Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 @dimitrislitsikakis δεν πρέπει κάποια στιγμή να προστεθεί και η Ελληνική γλώσσα?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 ^^ Να μας λείπει, μια χαρα ειναι τα αγγλικά 1
asdfnikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ειδαμε που εβαλαν τα ελληνικα στο PayPal ποσο ομορφα ειναι.Μεσα στα bug.Ας μας λειπουν. 2
captnemo Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Γιατί,αν προστεθούν τα Ελληνικά θα είναι κανείς υποχρεωμένος να τα χρησιμοποιήσει αν δεν θέλει? Δεν κατάλαβα το σκεπτικό σας! 1
Hapatingo Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 8 hours ago, asdfnikos said: Ειδαμε που εβαλαν τα ελληνικα στο PayPal ποσο ομορφα ειναι.Μεσα στα bug.Ας μας λειπουν. Πόσα χρόνια μετά ευαρεστήθηκαν να βάλουν ελληνικά, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Πλέον χρησιμοποιώ όσο μπορώ και λιγότερο το paypal. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταργηθεί και από το ebay.
zboutsamgt4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Παιδιά μια ερώτηση,έστειλα έμβασμα απο πειραιώς στις 22/05,ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο app του κινητού το ποσό,μήπως παίζει ρόλο το γεγονός οτι δεν έχω κάνει verify identity?
turbat0s Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, zboutsamgt4 είπε Παιδιά μια ερώτηση,έστειλα έμβασμα απο πειραιώς στις 22/05,ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο app του κινητού το ποσό,μήπως παίζει ρόλο το γεγονός οτι δεν έχω κάνει verify identity? Ναι.
theopan Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, zboutsamgt4 είπε Παιδιά μια ερώτηση,έστειλα έμβασμα απο πειραιώς στις 22/05,ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο app του κινητού το ποσό,μήπως παίζει ρόλο το γεγονός οτι δεν έχω κάνει verify identity? Ναι και μην περιμένεις ότι απλά θα αργήσει. Δεν θα πιστωθεί ποτέ. Δεν λειτουργεί η Revolut πλέον χωρίς το υποχρεωτικό verification.
Προτεινόμενες αναρτήσεις