Demetris77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Πλακα ρε μας κανουν οι βρετανοι..? δεν δεχονται καρτα της εθνικης? αφου το λεει καθαρα: Credit or Debit card. Και με της eurobank τα ιδια μου λεει ! Τι και καλα δωρεαν καρτα μεχρι τις 20/04 και μολις πας να βαλεις την καρτα δεν τη δεχονται..!!! να δεις που μεθαυριο (21/04) που θαχει παρελθει το δωρεαν (βεβαιως βεβαιως) δια μαγειας θα αποδεχεται μια χαρα εθνικης, eurobank, και ολες τις καρτες.. ουστ λαμογια..
kjordan Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, Demetris77 είπε Πλακα ρε μας κανουν οι βρετανοι..? δεν δεχονται καρτα της εθνικης? αφου το λεει καθαρα: Credit or Debit card. Και με της eurobank τα ιδια μου λεει ! Τι και καλα δωρεαν καρτα μεχρι τις 20/04 και μολις πας να βαλεις την καρτα δεν τη δεχονται..!!! να δεις που μεθαυριο (21/04) που θαχει παρελθει το δωρεαν (βεβαιως βεβαιως) δια μαγειας θα αποδεχεται μια χαρα εθνικης, eurobank, και ολες τις καρτες.. ουστ λαμογια.. Λόγω capital control αυτά απαγορεύονται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όταν το αλλάξουν - δεν θα χρειαζόμαστε την revolut - θα χρησιμοποιούμε ελληνικές κάρτες.
Demetris77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μισο λεπτο ρε φιλε. Εγω πληρωνω καθε μηνα συνδρομη στο εξωτερικο. τι εννοεις "δεν θα χρειαζόμαστε την revolut" ? τωρα που τη χρειαζεστε δηλαδη..? Και το πιο σημαντικο: πως διαολο θα βγαλω καρτα σε αυτους αφου πρεπει να βαλω 10€ , και δεν δεχονται τις καρτες μου..???? θα τους τα παω με τα ποδια ???
kjordan Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Demetris77 είπε Μισο λεπτο ρε φιλε. Εγω πληρωνω καθε μηνα συνδρομη στο εξωτερικο. τι εννοεις "δεν θα χρειαζόμαστε την revolut" ? τωρα που τη χρειαζεστε δηλαδη..? Και το πιο σημαντικο: πως διαολο θα βγαλω καρτα σε αυτους αφου πρεπει να βαλω 10€ , και δεν δεχονται τις καρτες μου..???? θα τους τα παω με τα ποδια ??? Ο τρόπος για να στείλεις χρήματα είναι με έμβασμα στο εξωτερικό για εμάς στην Ελλάδα. Για αγορές προϊόντων πχ. από Κίνα την χρειάζεσαι. Γιατί? Γιατί είναι μπλοκαρισμένες αυτές οι συναλλαγές. Κάποιες από αυτές. Μελέτησε λίγο το νήμα από την αρχή του και θα βρεις όλες τις απαντήσεις. Είναι στη σελίδα 781 γιατί απαντώνται συχνά όλα αυτά. 2
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @Demetris77 εισαι τελείως αδιάβατος, με τις ελληνικές κάρτες δεν μπορείς να κάνεις topup εδώ και τρία χρόνια, στην ουσία στη revolut δεν μπορούσες ποτέ, γιατί εκδόθηκε μετά τα capital control Από το PayPal μπορείς να στείλεις λεφτά στη revolut. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από NikosKallithea 1
darkmatinee Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, καλό είναι να βγάζετε κάρτα στη revolut ή στην N26 ή οπουδήποτε αλλού, μόνο αν ξέρετε τα βασικά της ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αν δεν έχετε κάνει ούτε μία συναλλαγή μέσω e-banking, μην πέφτετε στα βαθιά κατευθείαν, χαμένοι θα βγείτε. 1
Alphaleader Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, daioner1986 είπε δεν εχω eurobank γτ αν τραβηξεις χρηματα σε ελληνικη τραπεζα αμεσως θα φανεις και θα σε ρωτησουν τι εγινε και πωσ κτλπ Εκτος και αν ειναι κανα σοβαρο ποσο, κανεις δε θα ασχοληθει. Imho, στειλτα σε δόσεις, σε μικρότερα ποσά.
mad-proffessor Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Υπάρχει post που εξηγεί πως κάνουμε top-up στο λογαριασμό της revolut που έχουμε πλέον(το tab local και όχι το swift) κατευθείαν χωρίς το λογαριασμό κουβά όπου γράφεις το reference id και περιμένεις 2-3 μέρες(όπως εξηγεί το 1ο ποστ δηλαδή); Υπάρχει πάλι η προμήθεια λογικά των 2 ευρώ; Βασικά τα βήματα μοιάζουν εύκολα απλά για επιβεβαιώση το θέλω.
spartak1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε Υπάρχει post που εξηγεί πως κάνουμε top-up στο λογαριασμό της revolut που έχουμε πλέον(το tab local και όχι το swift) κατευθείαν χωρίς το λογαριασμό κουβά όπου γράφεις το reference id και περιμένεις 2-3 μέρες(όπως εξηγεί το 1ο ποστ δηλαδή); Υπάρχει πάλι η προμήθεια λογικά των 2 ευρώ; Βασικά τα βήματα μοιάζουν εύκολα απλά για επιβεβαιώση το θέλω. Η προμήθεια είναι 1 ευρω από τις 4 μεγαλύτερες τράπεζες
mad-proffessor Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, spartak1 είπε Η προμήθεια είναι 1 ευρω από τις 4 μεγαλύτερες τράπεζες Άρα δεν υπάρχει step-by-step post με screenshots που εξηγεί τη διαδικασία αλλά λειτουργεί κανονικά το έμβασμα με 1 ευρώ προμήθεια σωστά;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Τι step-by-step να υπαρχει ενα εμβασματακι είναι από το e-banking σου, και η οδηγία δεν εχει να κάνει με την ρεβο αλλά με την τράπεζα
mad-proffessor Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τι step-by-step να υπαρχει ενα εμβασματακι είναι από το e-banking σου, και η οδηγία δεν εχει να κάνει με την ρεβο αλλά με την τράπεζα Με προβλημάτισε το πεδίο sort code επειδή στο web banking δε παρατήρησα κάτι σχετικό
tstavrou Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Υπαρχει η δυνατοτητα να δηλωσεις τη revolut σε πλατφορμες οπως airbnb, booking, κτλ ? Το εχει δοκιμασει καποιος? Την δεχονται?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, mad-proffessor είπε Με προβλημάτισε το πεδίο sort code επειδή στο web banking δε παρατήρησα κάτι σχετικό Το sort code είναι για λίρες, λίρες θέλεις να στείλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις