Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εβεντ έγινε χθες στο cube. Ανακοίνωσε το άνοιγμα των γραφείων της εταιρείας στη Ελλάδα και μέχρι της 20/4 όσοι γραφτούν θα έχουν δωρεάν κάρτα. 

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bandit650 είπε

Το εβεντ έγινε χθες στο cube. Ανακοίνωσε το άνοιγμα των γραφείων της εταιρείας στη Ελλάδα και μέχρι της 20/4 όσοι γραφτούν θα έχουν δωρεάν κάρτα. 

Α ωραια οποτε και online σαν νεος χρηστης κανονικα εχεις 1 καρτα δωρεαν σωστα? περιπου ποσο καιρο κανει να ερθει? και για να βαλεις χρτηματα στην καρτα μπορεις να στειλεις εμβασμα κανονικα απο πειραιως πχ?

Επεξ/σία από daioner1986
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, bandit650 είπε

Ναι. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στη αρχή του θέματος

ποσες καρτεσ μπορεις να εχεις στο ονομα σου? γτ αυτο δεν το βρηκα καπου

Δημοσ.

Ναι. Και 6€ τα μεταφορικά 12. Τα πλήρωσα πριν κάνα δυο μήνες και εγώ γιατί όταν ήταν δωρεάν δε πήρα. Τώρα έχω δωρεάν 4 από χθες :)

Δημοσ.

Φωτογραφίες από το χθεσινό Official Launch Party της Revolut στην Ελλάδα: 

Την Πέμπτη θα συμμετέχουμε και στο beFinnovative της Εθνικής και θα μοιράσουμε πάλι κάρτες. Όποιος θέλει ας έρθει να προμηθευτεί.

RSVP here: https://www.facebook.com/events/2070570542958570/

Cya!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bandit650 είπε

Ναι. Και 6€ τα μεταφορικά 12. Τα πλήρωσα πριν κάνα δυο μήνες και εγώ γιατί όταν ήταν δωρεάν δε πήρα. Τώρα έχω δωρεάν 4 από χθες :)

Μπορείς να συνδέσεις τον λογαριασμό σου τον παλιό σε νέα κάρτα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrislitsikakis είπε

Φωτογραφίες από το χθεσινό Official Launch Party της Revolut στην Ελλάδα: 

Την Πέμπτη θα συμμετέχουμε και στο beFinnovative της Εθνικής και θα μοιράσουμε πάλι κάρτες. Όποιος θέλει ας έρθει να προμηθευτεί.

RSVP here: https://www.facebook.com/events/2070570542958570/

Cya!

Χρειαζεται να εχεις εισητηριο ? χρειαζεται τιποτα για να παρεις την καρτα?

Δημοσ.

Οι κάρτες που δίνουν δωρεάν στα meetings γράφουν το όνομα του κατόχου εκείνη την ώρα ή είναι διαφημιστικές έχοντας πάνω όνομα της εταιρίας?

Δημοσ.

δε γραφουν το ονομα αλλα ειναι πληρως λειτουργικες. η ενεργοποιηση γινετε σε οποιοδηποτε ΑΤΜ. αφου φυσικα τη εχεις δηλωσει στη revolut πρωτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bandit650 είπε

δε γραφουν το ονομα αλλα ειναι πληρως λειτουργικες. η ενεργοποιηση γινετε σε οποιοδηποτε ΑΤΜ. αφου φυσικα τη εχεις δηλωσει στη revolut πρωτα.

Ερωτηση το κιν θα πρεπει να ειναι στο ονομα εκεινου που θα εχει και την καρτα η σε οποιοδηποτε κινητο? γτ εγω θελω να την βγαλω στο ονομα του αδερφου μου απλα θα την διαχειριζομαι εγω οποτε γινεται να εχω την εφαρμογη στο δικο μου κιν?

Επεξ/σία από daioner1986
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η εφαρμογη βασιζετε στον αριθμο του κινητου. αν εχεις κινητο με 2 νουμερα μπορεις να εχεις και 2 λογαριασμους στο ιδιο κινητο. το μονο που ειναι δεσμευτικο ειναι ο λογαριασμος που θα στελνεις τα χρηματα να ανηκει στο ιδιο ατομο με αυτο που εχεις δηλωσει στη εφαρμογη.

με δυο λογια δηλαδη μπορεις να εχεις τη εφαρμογη στο κινητο σου αλλα ο λογαριασμος θα ειναι στο ονομα του αδερφου σου και χρηματα θα στελνεις απο το τραπεζικο λογαριαμο του αδερφου σου

Επεξ/σία από bandit650
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bandit650 είπε

ο λογαριασμος θα ειναι στο ονομα του αδερφου σου και χρηματα θα στελνεις απο το τραπεζικο λογαριαμο του αδερφου σου

Δεν ισχύει

Χρήματα μπορείς να στείλεις από οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό. 

Η ρεβο έχει πλέον ιβαν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...