darkmatinee Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, bilya είπε σίγουρα παραπάνω αυτήν την περίοδο μιας κ στο UK λόγω καιρου έχουν νεκρώσει τα πάντα. Από Γερμανία έρχονται, άλλος είναι ο issuer της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, asdfnikos είπε Μιλας με το support σε ακυρωνουν την virtual και σε βγαζουν καινουργια πλαστικη δωρεαν. Οκ Ευχαριστω. Δε μπορω να την ακυρωσω εγω και να κάνω την παραγγελία μόνος μου; Τονα μιλησει κανείς με το support είναι ένα θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, darkmatinee είπε Από Γερμανία έρχονται, άλλος είναι ο issuer της κάρτας. Ισως εχεις δίκιο αλλα σε μενα ηρθε σε 2 μέρες (ζω uk) οποτε αμφιβαλλω να κανε τοσο λιγο απο Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, bilya είπε Ισως εχεις δίκιο αλλα σε μενα ηρθε σε 2 μέρες (ζω uk) οποτε αμφιβαλλω να κανε τοσο λιγο απο Γερμανία. Νομιζω απο γερμανια ερχονται οι Visa και απο UK οι mastercard.Η το αντιθετο.Δεν θυμαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Revolut τρ.λογμ/ος μπορει να συνδεθει με paypal για withdraws ? απο οσο βλεπω δεν εχει προσωπικο IBAN αλλα γενικο της revo με ref.no , αρα να υποθεσω πως δεν μπορει να μπει ως bank acc σε paypal ? UPDATE/edit - ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ- Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Blacktan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Blacktan είπε Ο Revolut τρ.λογμ/ος μπορει να συνδεθει με paypal για withdraws ? απο οσο βλεπω δεν εχει προσωπικο IBAN αλλα γενικο της revo με ref.no , αρα να υποθεσω πως δεν μπορει να μπει ως bank acc σε paypal ? UPDATE/edit - ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ- Εχω περασει κανονικα το personal IBAN της Revolut στο PayPal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μια χαρά γίνεται. Παιδιά ψαχτείτε λίγο παραπάνω. Τόσοι και τόσοι το έκαναν. Εάν δεν έχετε ταυτοποιηθεί όλες οι υπηρεσίες είναι κουτσουρεμένες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Μια χαρά γίνεται. Παιδιά ψαχτείτε λίγο παραπάνω. Τόσοι και τόσοι το έκαναν. Εάν δεν έχετε ταυτοποιηθεί όλες οι υπηρεσίες είναι κουτσουρεμένες. Ταυτοποιημενος ειμαι παιδες ... Δεν υπαρχει πουθενα iban προσωπικο. Υπαρχει μονο iban γενικο με δικαιουχο revo και προφανως μοναδικο δικο μου ref.no ΥΓ τα ιδια ακριβως και στου φιλου ΥΓ2 καρτα ακομη δεν εχουμε παραλαβει (εχθες ολοκληρωθηκε ταυτοποιηση παραγγελια καρτας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχει tab για iban local? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Blacktan είπε Ταυτοποιημενος ειμαι παιδες ... Δεν υπαρχει πουθενα iban προσωπικο. Υπαρχει μονο iban γενικο με δικαιουχο revo και προφανως μοναδικο δικο μου ref.no ΥΓ τα ιδια ακριβως και στου φιλου ΥΓ2 καρτα ακομη δεν εχουμε παραλαβει (εχθες ολοκληρωθηκε ταυτοποιηση παραγγελια καρτας) Υπάρχει προσωπικό ΙΒΑΝ και συνδέεται και λειτουργεί απροβλημάτιστα στο Paypal. Απλά πρέπει να το δημιουργήσεις. Πάτα το κουμπί των ρυθμίσεων πάνω αριστερά και πήγαινε στο EUR account. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από theopan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos154 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να συνδέσουμε skrill με revolut?? Έχει βρει κανένας Πώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, nikos154 είπε Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να συνδέσουμε skrill με revolut?? Έχει βρει κανένας Πώς? Πατάς το top up>select top up method>add new card και γράφεις τα στοιχεία της skrill κάρτας σου και φορτίζεις με αυτήν. Αυτό είναι η "σύνδεση". Δεν υπάρχει κάτι άλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 28/02/2018 στις 5:21 ΜΜ, Doubt είπε Προ ολίγου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, το μηδενικό μου υπόλοιπο. Στις 28/02/2018 στις 5:35 ΜΜ, Hapatingo είπε Όχι νομίζω δεν φταίει το υπόλοιπο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στις 28/02/2018 στις 6:49 ΜΜ, jonkyr είπε Ουτε σε εμενα δινει δυνατοτητα δημιουργιας λινκ. Τελευταία έκδοση του app 4.13.1 έχω. Μάλλον το θέμα είναι στο android. Απ όσο βλέπω ο @Hapatingo έχει iOS. Λογικά θα το ενεργοποιήσουν σύντομα σε όλους μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, grinder_ είπε Τελευταία έκδοση του app 4.13.1 έχω. Μάλλον το θέμα είναι στο android. Απ όσο βλέπω ο @Hapatingo έχει iOS. Λογικά θα το ενεργοποιήσουν σύντομα σε όλους μας. Μια χαρα γίνεται κ στο android. διαλέγεις οποια επαφη (ακομα κ μαιλ) θες κ σου βγαζει επιλογη ποσου κ μετα το λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Το βρήκα τυχαία μόλις τώρα: http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=13343&la=1 " Από την 1.2.2016 καταργείται η υποχρεωτική χρήση του κωδικού αναγνωρίσεως τραπέζης (BIC)." Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος εδώ και καιρό πλέον να ασχολούμαστε με το BIC ή και να κάνουμε μάλιστα -αυθαίρετες ή μη- διορθώσεις σε αυτό όπως επιμένουν να κάνουν μερικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις