Billator Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, spartak1 είπε Η αγορα αγαθού/υπηρεσιας σε bitcoins προυποθετει αποστολη bitcoin στον εμπορο. Ομως στη revolut τα bitcoin δε γινεται να αποσταλουν εκτος revolut.... Εε ας το δούμε τότε σαν χρηματιστηριακή υπηρεσία για να παίξουμε με cryptocurrencies για την πλάκα μας
asdfnikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Billator είπε Εε ας το δούμε τότε σαν χρηματιστηριακή υπηρεσία για να παίξουμε με cryptocurrencies για την πλάκα μας κατα κυριο λογο για αυτο υπαρχει αυτη η υπηρεσια.Για να 'παιζεις' με της ισοτιμιες.
molot12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Αφήστε τα Bitcoins ..... θα την πατήσετε, μια τεχνολογική φούσκα είναι. 1
larry10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει με την εθνική και δεν δέχεται την μεταφορά προς ρεβολουτ;προσπαθώ από χθες αλλά τιποτα
spartak1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, larry10 είπε Καλημέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει με την εθνική και δεν δέχεται την μεταφορά προς ρεβολουτ;προσπαθώ από χθες αλλά τιποτα Με την Εθνική μίλησες;
Dynamics Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Στις 12/2/2018 στις 4:06 ΠΜ, NikosKallithea είπε Επρεπε ηδη να εχεις κανει οκ κανω και ενημερωνω παλι! 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Dynamics είπε οκ κανω και ενημερωνω παλι! Αυτο το διαβασες ??? 1
bilya Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Εκανα την εξης βλακεία. Εστειλα απο Ελλάδα χρήματα στον uk λογαριασμό μεσω swift δίνοντας reference κ iban. Παιζει να γινει καμια στραβή? Ή απλα θα αργήσουν να φανούν τα χρήματα?
theo-gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, bilya είπε Εκανα την εξης βλακεία. Εστειλα απο Ελλάδα χρήματα στον uk λογαριασμό μεσω swift δίνοντας reference κ iban. Παιζει να γινει καμια στραβή? Ή απλα θα αργήσουν να φανούν τα χρήματα? λογικά θα στα μετατρέψει σε λίρες με την τρέχουσα ισοτιμια. Κάνε μια ερώτηση στο chat να δεις τι θα σου πουν και εαν θες ενημέρωσέ μας.
bilya Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, theo-gr είπε λογικά θα στα μετατρέψει σε λίρες με την τρέχουσα ισοτιμια. Κάνε μια ερώτηση στο chat να δεις τι θα σου πουν και εαν θες ενημέρωσέ μας. Εκανα αλλα μου είπαν μια δημιουργική ασάφεια κ να περιμένω λιγο παραπάνω απο το κανονικό. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από bilya
theo-gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, bilya είπε Εκανα αλλα μου είπαν μια δημιουργική ασάφεια κ να περιμένω λιγο παραπάνω απο το κανονικό. 38 λεπτά πριν, bilya είπε Εκανα αλλα μου είπαν μια δημιουργική ασάφεια κ να περιμένω λιγο παραπάνω απο το κανονικό. Σίγουρα λίγο παραπάνω αναμονή λόγω του ότι θα πιστωθούν χειροκίνητα. Φυσιολογικό είναι.
_filippos_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Όσοι είναι κάτοχοι iOS συσκευών κι έχουν δηλώσει τοποθεσια την Ελλάδα γνωρίζουν πως το Apple Pay είναι απενεργοποιημένο. Εάν όμως δηλώσουμε πχ Ηνωμενο Βασίλειο τοτε ενεργοποιείται κ μπορούμε να δηλώσουμε κάρτα. Στην περίπτωση αυτή θα λειτουργήσει με μια κάρτα Revolut? Το έχει δοκιμάσει κάνεις;
Hapatingo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 41 minutes ago, _filippos_ said: Όσοι είναι κάτοχοι iOS συσκευών κι έχουν δηλώσει τοποθεσια την Ελλάδα γνωρίζουν πως το Apple Pay είναι απενεργοποιημένο. Εάν όμως δηλώσουμε πχ Ηνωμενο Βασίλειο τοτε ενεργοποιείται κ μπορούμε να δηλώσουμε κάρτα. Στην περίπτωση αυτή θα λειτουργήσει με μια κάρτα Revolut? Το έχει δοκιμάσει κάνεις; Δεν παρέχεται ακόμα το apple pay για την revolut
spartak1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/13/2018 στις 1:25 ΜΜ, larry10 είπε Καλημέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει με την εθνική και δεν δέχεται την μεταφορά προς ρεβολουτ;προσπαθώ από χθες αλλά τιποτα Η revolut παραδεχεται σήμερα ότι υπάρχουν προβλήματα στην αποστολή εμβασμάτων από κάποιες τράπεζες προς αυτην. Απο ότι λένε κάναν κάποιες δοκιμές και άλλαξαν το bic τους. Μολις καταλαβαν τα προβληματα το ξαναγυρισαν στο αρχικό. Αρα είτε δοκιμάζεις να στείλεις ξανα και αν δε γίνεται στέλνεις από άλλη τράπεζα μέχρι να φτιάξει 1
Demetriuscreta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, spartak1 είπε Η revolut παραδεχεται σήμερα ότι υπάρχουν προβλήματα στην αποστολή εμβασμάτων από κάποιες τράπεζες προς αυτην. Απο ότι λένε κάναν κάποιες δοκιμές και άλλαξαν το bic τους. Μολις καταλαβαν τα προβληματα το ξαναγυρισαν στο αρχικό. Αρα είτε δοκιμάζεις να στείλεις ξανα και αν δε γίνεται στέλνεις από άλλη τράπεζα μέχρι να φτιάξει Γεια σας κι από μένα... Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ... Επικοινώνησα με Revolut και μου είπαν ότι δεν έχουν αλλάξει λέει το BIC τους... Αλλά κάποιες τράπεζες χρησιμοποιούν λανθασμένα το ΒIC: REVOGBL αντί για REVOGB21 .... Έχουν λέει ήδη ειδοποιήσει τις τράπεζες που υπάρχει πρόβλημα για το τι πρέπει να κάνουν, αλλά μου συνέστησαν να περάσω εκ νέου εγώ το BIC της τράπεζας χειροκίνητα... Έτσι λοιπόν με την καθοδήγηση υπαλλήλου από την τράπεζα Πειραιώς προχώρησα στην αποστολή νέου εμβάσματος με το διορθωμένο BIC και το έκανα αποθήκευση στις φιλικές ονομασίες... Εν αναμονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή λογικά για να δούμε αν θα αποσταλλεί το νέο έμβασμα επιτυχώς ... ή επιστραφεί όπως έγινε και με το προηγούμενο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις