Billator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, studiokristo είπε Ναι το ξέρω αυτό. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Απλώς το PayPal αν έχεις balance μέσα δε σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς την κάρτα. Τραβάει αυτόματα από το balance και κάνει τη μετατροπή αυτό!! Και σου ειπα, τραβά το balance του paypal στην revolut αν δεν θες να το ψάξεις παραπάνω κ δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Επίσης το paypal σε "αναγκαζει" να πληρώσεις με balance μόνο όταν το νόμισμα αγοράς είναι ίδιο με του balance. Αν εσύ αγοράζεις από ebay με δολάρια ή λίρες μπορείς να διαλέγεις πριν την πληρωμή να πληρώσεις με revolut στην paypal. Δεν σε αναγκάζει να πληρώσεις με balance. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Billator 1
studiokristo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Billator είπε Και σου ειπα, τραβά το balance του paypal στην revolut κ δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Επίσης το paypal σε "αναγκαζει" να πληρώσεις με balance μόνο όταν το νόμισμα αγοράς είναι ίδιο με του balance. Αν εσύ αγοράζεις από ebay με δολάρια ή λίρες μπορείς να διαλέγεις πριν την πληρωμή να πληρώσεις με revolut στην paypal. Έγινε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Dynamics Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 8:13 ΜΜ, turbat0s είπε Μπορεί ο οποιοσδήποτε να στέλνει χρήματα στο λογαριασμό σου. Μπορείς να κάνεις αναλήψεις ανέξοδα έως 200€/μήνα, μετά έχει κάποια μικρή προμήθεια (τα γράφει στην εφαρμογή) με λιγα λογια μπορει να μου στελνει η μητερα μου λεφτα στην καρτα εως 200 τον μηνα σωστα?θα τα βαζει σε λιρες και θα τα κανω μετατροπη σε ευρω που σιγουρα υπαρχει μια χρεωση σωστα?απο το ατμ τα σηκωνω χωρις χρεωση αν θυμαμαι καλα? Στις 10/2/2018 στις 9:49 ΜΜ, spartak1 είπε Ταυτοποίηση στο λογαριασμο σου έχεις κάνει; Αν εχεις κάνει θα έπρεπε να βλέπεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου δυστυχως δεν εχω κανει!να υποθεσω οπως τα λες ειναι υποχρεωτικο ετσι? Στις 10/2/2018 στις 10:36 ΜΜ, NikosKallithea είπε Aν έχεις πολυ καιρο να την χρησιμοποιήσεις ο τραπεζικός λογαριασμός σε ευρω δεν φαίνεται, πρέπει να τον εμφανίσεις-δημιουργησεις πατάς "More->profile->Account details-> Eur" και σε αυτο το βήμα, αν θυμάμαι καλα, σου λεει να δημιουργήσεις τον λογαριασμό, αν το κανεις στην συνέχεια σου εμφανίζει το προσωπικό σου ιβαν στην αγγλια και σε ευρω που αρχίζει απο GB... να υποθεσω οτι πρεπει να κανω ταυτοποιηση οπως μου εγραψαν πριν?
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Dynamics είπε να υποθεσω οτι πρεπει να κανω ταυτοποιηση οπως μου εγραψαν πριν? Επρεπε ηδη να εχεις κανει
larry10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 παιδια καλημερα .Αλλαξε παλι ο τροπος pop up μεσω τραπεζικου εμβασματος η κανω λαθος??
turbat0s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, larry10 είπε παιδια καλημερα .Αλλαξε παλι ο τροπος pop up μεσω τραπεζικου εμβασματος η κανω λαθος?? Δηλαδή?
larry10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δηλαδή? 1.Αλλαξε παλι το ΙΒΑΝ?Μου βγαζει διαφορετικο απ αυτο που ειχα 2.Στο BANK TRANFER μου βγαζει πλεον 2 επιλογες α)LOCAL b)SWIFT(Μου αναβοσβηνει το reference,ειναι υποχρεωτικο πλεον? ).Πιο επιλεγω??στο local ζηταει ενεργοποιηση πρεπει να την κανω?? 3.Απο λογαριασμο 3ου μπορει να γινει μεταφορα χρηματων στον λογαριασμο μου της revolut η δεν γινεται?το λεω γιατι στις αρχες επρεπε να στειλεις τα χρηματα απο λογαριασμο που ειχε ονομασια τον ιδιο δικαιουχο με το ονομα της revolut!!!αν μπορει να γινει μεταφορα θα πρεπει να δωσω κ το reference η ειναι επικινδυνο?
turbat0s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, larry10 είπε 1.Αλλαξε παλι το ΙΒΑΝ?Μου βγαζει διαφορετικο απ αυτο που ειχα 2.Στο BANK TRANFER μου βγαζει πλεον 2 επιλογες α)LOCAL b)SWIFT(Μου αναβοσβηνει το reference,ειναι υποχρεωτικο πλεον? ).Πιο επιλεγω??στο local ζηταει ενεργοποιηση πρεπει να την κανω?? 3.Απο λογαριασμο 3ου μπορει να γινει μεταφορα χρηματων στον λογαριασμο μου της revolut η δεν γινεται?το λεω γιατι στις αρχες επρεπε να στειλεις τα χρηματα απο λογαριασμο που ειχε ονομασια τον ιδιο δικαιουχο με το ονομα της revolut!!!αν μπορει να γινει μεταφορα θα πρεπει να δωσω κ το reference η ειναι επικινδυνο? Ωπα περίμενε, πόσο καιρό έχεις να δουλέψεις την εφαρμογή? Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από turbat0s
larry10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) απο 12 ιανουαριου 2018!!!!η τελευταια μου μεταφοραμε μεβασμα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από larry10
turbat0s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Έχω την αίσθηση ότι οι αλλαγές στις οποίες αναφέρεσαι έχουν συντελεστεί πριν πολλούς μήνες.
spartak1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, larry10 είπε απο 12 ιανουαριου 2018!!!!η τελευταια μου μεταφοραμε μεβασμα Στέλνεις τα χρήματα στο local iban. Μπορεί να σου στείλει και άλλος σε αυτό
larry10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, spartak1 είπε Στέλνεις τα χρήματα στο local iban. Μπορεί να σου στείλει και άλλος σε αυτό Moυ ζηταει να κανω ενεργοποιηση λογαριασμου αλλα δεν μπαινει.......
spartak1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, larry10 είπε Moυ ζηταει να κανω ενεργοποιηση λογαριασμου αλλα δεν μπαινει....... Eχεις βάλει την τελευταία έκδοση της εφαρομογης;
larry10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Eχεις βάλει την τελευταία έκδοση της εφαρομογης; Ναι εχω κανει κανονικα ολα τα updates
spartak1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, larry10 είπε Ναι εχω κανει κανονικα ολα τα updates Οταν πατας ενεργοποίηση Iban τι μηνυμα σου βγάζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις