vasilk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, kickass είπε Άντε επιτέλους το έκαναν και αυτό! Βάζουμε τα στοιχεία λογαριασμού της revolut που βγάζει local ή swift? Local. Έχει αναφερθεί ότι μπορεί να μην το δεχτεί με την πρώτη. Μπορεί να θέλει περισσότερες προσπάθειες. 1
jonkyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, jonkyr είπε Εγω λογικα παραλαμβανω αυριο, ειδα οτι εφτασε στο ταχυδρομειο της περιοχης μου απο το απογευμα της Παρασκευης. Σημερα δεν ειχα ταχυδρομο, λογικα αυριο θα ερθει. Ήρθε. Έφυγε από αυτούς στις 15 Ιανουαρίου με tracking number από Royal Mail, παρελήφθη σήμερα. Υποτίθεται ότι στις 13 Ιανουαρίου έπρεπε να είναι εδώ, το αργότερα 17 Ιανουαρίου, αφού υποτίθεται ότι είχε φύγει από εκείνους στις αρχές του μήνα.
Doubt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 27/1/2018 στις 11:02 ΜΜ, donkoutras είπε αυτό μου ζηταει το paypal όταν παω να βαλω καρτα η λογαριασμο θελω όταν γινεται η αγορα μεσω paypal για τους λογους που υπαρχει το pay Για να κάνεις αγορές με PayPal, αρκεί να περάσεις την κάρτα. Το ΙΒΑΝ χρειάζεται για να στείλεις χρήματα στο λογαριασμό σου, έμβασμα δηλαδή PayPal -->Revolut.
theseus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 παρελαβα σημερα την καρτα..για πληρη ενεργοποιηση χρειαζεται αναληψη μετρητων η αγορα;
asdfnikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, theseus είπε παρελαβα σημερα την καρτα..για πληρη ενεργοποιηση χρειαζεται αναληψη μετρητων η αγορα; Αναληψη η αγορα αλλα να πληρωσεις μεσω chip and pin 1
theseus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Αναληψη η αγορα αλλα να πληρωσεις μεσω chip and pin σε ευχαριστω...ξερουμε σε τι ποσα και πανω θα χρειαστει να γινει εισαγωγη καρτας και πληκτρολόγηση του pin η δεν παιζει ρολο?
dimcop Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, η ένδειξη Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) σημαίνει και απαραίτητα πως θα επιβληθούν επιπλέον δασμοί και φόροι στο δέμα; Η αξία του δέματος είναι 45€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Tony10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,μια ερωτηση να κανω για να ειμαι ησυχος :ρ...εκανα σημερα top up απο τραπεζα πειραιως και στο Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Δικαιούχου εβαλα το ονομα μου...Ενω απο κατω στις λεπτομερειες εχει Επωνυμία Τράπεζας Δικαιούχου : REVOLUT LTD. Εκανα βλακεια και επρεπε να βαλω REVOLUT LTD και στο πρωτο ? ή καλα ειναι ετσι ? + κατι ακομα, το reference που εχω δει πλεον δεν χρειαζεται ετσι? γιατι ουτε πουθενα το ζητουσε και ουτε το εδινε :Ρ Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από Tony10
turbat0s Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, Tony10 είπε Καλησπερα,μια ερωτηση να κανω για να ειμαι ησυχος :ρ...εκανα σημερα top up απο τραπεζα πειραιως και στο Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Δικαιούχου εβαλα το ονομα μου...Ενω απο κατω στις λεπτομερειες εχει Επωνυμία Τράπεζας Δικαιούχου : REVOLUT LTD. Εκανα βλακεια και επρεπε να βαλω REVOLUT LTD και στο πρωτο ? ή καλα ειναι ετσι ? + κατι ακομα, το reference που εχω δει πλεον δεν χρειαζεται ετσι? γιατι ουτε πουθενα το ζητουσε και ουτε το εδινε :Ρ Μια χαρά, εσύ είσαι ο δικαιούχος πλέον δε χρειάζεται reference.
Tony10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, turbat0s είπε Μια χαρά, εσύ είσαι ο δικαιούχος πλέον δε χρειάζεται reference. Ευχαριστω πολυ αντε τωρα να εμφανιστουν.
ribo7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To "Link Card" που έχει στις "κάρτες" είναι απαραίτητο να το κάνουμε? Σήμερα μου ήρθε η φυσική κάρτα. Χρειάζεται να τη "συνδέσω" ε? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από ribo7
asdfnikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, ribo7 είπε To "Link Card" που έχει στις "κάρτες" είναι απαραίτητο να το κάνουμε? Σήμερα μου ήρθε η φυσική κάρτα. Χρειάζεται να τη "συνδέσω" ε? Για να σου ηρθε η φυσικη τοτε ειναι ηδη περασμενα τα στοιχεια της καρτας στον λογαριασμο σου.
Giorgos.Karataglidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι που πιστεύω ότι έχει απαντηθεί προηγουμένως αλλά δεν έχω τόσο χρόνο να το ψάξω στα σχόλια,και αν επιθυμεί κάποιος ας απαντήσει. Βρίσκομαι Ελβετία για δουλειά, πληρώνομαι στο χέρι σε φράγκα. Με συμφέρει η Revolut να την φορτώσω ότι έχω μαζέψει σε φράγκα και να πληρώνω έπειτα μ αυτήν Ελλάδα; από αγορές κινητών, ρούχων μέχρι σούπερ μάρκετ; για το συνάλλαγμα περισσότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
turbat0s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Giorgos.Karataglidis είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω κάτι που πιστεύω ότι έχει απαντηθεί προηγουμένως αλλά δεν έχω τόσο χρόνο να το ψάξω στα σχόλια,και αν επιθυμεί κάποιος ας απαντήσει. Βρίσκομαι Ελβετία για δουλειά, πληρώνομαι στο χέρι σε φράγκα. Με συμφέρει η Revolut να την φορτώσω ότι έχω μαζέψει σε φράγκα και να πληρώνω έπειτα μ αυτήν Ελλάδα; από αγορές κινητών, ρούχων μέχρι σούπερ μάρκετ; για το συνάλλαγμα περισσότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σε συμφέρει (αν βρείς τρόπο να τη γεμίζεις) αλλά γιατί δεν ανοίγεις και έναν ελβετικό λογαριασμό?
Giorgos.Karataglidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, turbat0s είπε Σε συμφέρει (αν βρείς τρόπο να τη γεμίζεις) αλλά γιατί δεν ανοίγεις και έναν ελβετικό λογαριασμό? Έχω στο αντίστοιχο ταχυδρομείο λογαριασμό, χωρίς όμως κάποια debit card. Κρατάει πολύ προμήθεια στο συνάλλαγμα, όσες φορές χρειάστηκε να στείλω Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις