spartak1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, vasilk είπε Σε αυτό δεν έδωσα βάση να σου πω την αλήθεια γιατί € είχα στο Paypal και € ήρθαν στη Revolut. Αν είχα δολάρια (ή λίρες) το paypal θα έκανε υποχρεωτικά μετατροπή σε € πριν τα στείλει; Και γιατί σε € και όχι σε λίρες πχ αφού η Revolut είναι με Βρετανικά IBAN; Έχει σχέση με την έδρα μου; To paypal θα τα μετετρεπε σε ευρω γιατί είσαι απο Ελλάδα
jonkyr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, spartak1 είπε To paypal θα τα μετετρεπε σε ευρω γιατί είσαι απο Ελλάδα Λίγο πιο συγκεκριμένα: To paypal θα τα μετετρεπε σε ευρω γιατί ο λογαριασμός που διατηρείς εκεί είναι σε ευρώ (επειδή είσαι απο Ελλάδα)
donkoutras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πως συνδεω την revolut με το paypal ? δεν παιρνει το iban του account στο paypal Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από donkoutras
vasilk Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, donkoutras είπε πως συνδεω την revolut με το paypal ? δεν παιρνει το iban του account στο paypal Στην αρχή ούτε σε εμένα το έπαιρνε. Μετά, κάποια στιγμή πριν 1 εβδομάδα το δέχτηκε κανονικά. Έκανα και μεταφορά Paypal -> Revolut και έγινε και αυτό κανονικά. Οπότε δοκίμασε ξανά μέχρι να το δεχτεί. Δοκίμασε και από κανένα άλλο υπολογιστή ή άλλο browser.
Billator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, donkoutras είπε πως συνδεω την revolut με το paypal ? δεν παιρνει το iban του account στο paypal Κάνε και καμιά προσπάθεια από το κινητό, διάβασα ότι σε πολλούς μπήκε κατευθείαν μέσα από το app της paypal.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, donkoutras είπε πως συνδεω την revolut με το paypal ? δεν παιρνει το iban του account στο paypal Ο λογος που θέλεις να συνδέσεις ιβαν στο ππ ποιος ειναι; 1
donkoutras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτό μου ζηταει το paypal όταν παω να βαλω καρτα η λογαριασμο θελω όταν γινεται η αγορα μεσω paypal για τους λογους που υπαρχει το pay Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από donkoutras
greekn1c Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Εχει παραλάβει κανείς την VISA με καθυστέρηση?
spamo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι εγω απο 8/12 που έγινε η αίτηση και αποστολή μετά απο 2-3 μέρες τελικά παρέλαβα περίπου στις 18 Ιανουαρίου. 40 μέρες μετά. Τους έστειλα μήνυμα (revolut) μπας και έχουν tracking αλλα μου είπαν οτι δεν υπάρχει και να την ακυρώσω γιατί μάλλον χάθηκε. Με το μπάχαλο που επικρατεί στα ΕΛΤΑ το κατάλαβα οτι δεν χάθηκε και περίμενα. Αγορές σαν φυσική κάρτα δεν μπορούν να κάνουν αν στην κλέψουν γιατί την πρώτη φορά θέλει πιν. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από spamo
VasKag Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Αν εχουμε λεφτα στη revolut και σε ευρω, και σε δολαρια, αν κανουμε μια αγορα σε δολαρια, πως επιλέγουμε να πληρωθει απο το υπολοιπο σε δολαρια?
spartak1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, VasKag είπε Αν εχουμε λεφτα στη revolut και σε ευρω, και σε δολαρια, αν κανουμε μια αγορα σε δολαρια, πως επιλέγουμε να πληρωθει απο το υπολοιπο σε δολαρια? 9 λεπτά πριν, VasKag είπε Αν εχουμε λεφτα στη revolut και σε ευρω, και σε δολαρια, αν κανουμε μια αγορα σε δολαρια, πως επιλέγουμε να πληρωθει απο το υπολοιπο σε δολαρια? Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Τα τραβα αυτοματα απο τα δολάρια (αρκει να φτάνει το υπόλοιπο) 1
turbat0s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, VasKag είπε Αν εχουμε λεφτα στη revolut και σε ευρω, και σε δολαρια, αν κανουμε μια αγορα σε δολαρια, πως επιλέγουμε να πληρωθει απο το υπολοιπο σε δολαρια? Τί λόγο έχεις να σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο? Οποιαδήποτε στιγμή μετατρέπεις δωρεάν από το ένα νόμισμα στο άλλο. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από turbat0s
asdfnikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, greekn1c είπε Εχει παραλάβει κανείς την VISA με καθυστέρηση? Και εγω την παρέλαβα με καθυστεριση.Δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνίες.Ειχα ρωτήσει στο live chat για Tracking Number και δεν ηξεραν ενω η καρτα ειχε κανονικά Tracking Number απο Roual Mail...
jonkyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Εγω λογικα παραλαμβανω αυριο, ειδα οτι εφτασε στο ταχυδρομειο της περιοχης μου απο το απογευμα της Παρασκευης. Σημερα δεν ειχα ταχυδρομο, λογικα αυριο θα ερθει.
kickass Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 26/1/2018 στις 12:37 ΜΜ, vasilk είπε Εδώ και λίγο καιρό ΝΑΙ. Δέχεται πια το IBAN της Revolut το PayPal και μπορείς να μεταφέρεις λεφτά. Έστειλα από PayPal πριν λίγες μέρες και σε 2 μέρες τα είδα τα λεφτά στην Revolut. Άντε επιτέλους το έκαναν και αυτό! Βάζουμε τα στοιχεία λογαριασμού της revolut που βγάζει local ή swift?
Προτεινόμενες αναρτήσεις