MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Εχω καιρο να χρησιμοποιησω την revolut. Το πιν της καρτα απ οσο θυμαμαι πρεπει να ναι αυτο που βαζεις και στην.εφαρμογη σωστα; Με τα εμβασματα τι αλλαξε, πηγα στην 722 σελιδα και δεν καταλαβα πολλα, μονο iban/bic βαζεις και τελος; Βάλε και ο, τι σου ζητάει, πλην αριθμού αναφοράς (reference number). 2 ώρες πριν, kostakiss είπε καλημερα σας. οταν ερθει η νεα καρτα με την ανεπαφη ιδιοτητα...την παλια την καταργουμε? το ποσο μπορει να μεταφερθει στη νεα αμεσα ετσι? Προς αντικατάσταση της παλιάς ειναι ή spare κάρτα που παράγγειλες; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από MauroPaltoudias
asdfnikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Παράγγειλα νεα καρτα.Έγινε posted στης 8/1 και την έλαβα σήμερα!Αποστολη με Duetsche Post.(Μάλλον απο Γερμανια της στέλνουν)
taxidiotisgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Έχεις κάνει verify; Ρωτάω μήπως κάτι έχει αλλάξει (μέχρι πρότινος νομίζω, εμφανιζόταν σε κάθε περίπτωση). Έχεις επιδείξει επίσημο έγγραφο για την ταυτοποίηση; ναι όλα και verify άλλα από ότι κατάλαβα τώρα για να πάρεις κάρτα πρέπει να τους κάνεις έμβασμα από 10 και επάνω και για φυσική και ηλεκτρονική κάρτα
taxidiotisgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, taxidiotisgr είπε ναι όλα και verify άλλα από ότι κατάλαβα τώρα για να πάρεις κάρτα πρέπει να τους κάνεις έμβασμα από 10 και επάνω και για φυσική και ηλεκτρονική κάρτα
spartak1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, taxidiotisgr είπε ναι όλα και verify άλλα από ότι κατάλαβα τώρα για να πάρεις κάρτα πρέπει να τους κάνεις έμβασμα από 10 και επάνω και για φυσική και ηλεκτρονική κάρτα Ετσι ακριβως είναι. Θα πρέπει να βάλεις χρήματα (τουλάχιστον 10 ευρω)
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, taxidiotisgr είπε Αμ, άλλαξαν τα κοζα. Δεν το ήξερα καν (την έχω καμία τριετία την κάρτα). Αδιάβαστο με έπιασες.
fotis6900 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Να 'σαι καλά. Είναι για εκτός SEPA (googl-αρέ το και διάβασε τι γράφει στο Wikipedia για το SEPA). Δεν σε/μας αφορά άμεσα, δεδομένου ότι είτε στέλνεις λεφτά στη Revolut (top up) είτε κάνεις μεταφορά χρημάτων εντός Ε.Ε. προς τρίτους. Πολύ συνοπτικά, το Swift είναι για μεταφορές εκτός Ε.Ε. Μόλις έφτιαξε. Για τσέκαρε. Μάλιστα .. όντως σήμερα μεσημέρι έκανα το έμβασμα και μόλις τωρα που μπήκα στην εφαρμογή και τα χρήματα μπήκαν κιόλας!!!!!
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, fotis6900 είπε Μάλιστα .. όντως σήμερα μεσημέρι έκανα το έμβασμα και μόλις τωρα που μπήκα στην εφαρμογή και τα χρήματα μπήκαν κιόλας!!!!! Τυχερός! Συνήθως μια ή δυο μέρες χρειάζεται. Ποτέ δεν μου έχει τύχει αυθημερόν.
kostakiss Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 4 hours ago, MauroPaltoudias said: Βάλε και ο, τι σου ζητάει, πλην αριθμού αναφοράς (reference number). Προς αντικατάσταση της παλιάς ειναι ή spare κάρτα που παράγγειλες; σε μειλ μου ηρθε ενημερωση αν την θελω και πατησα ναι.. στις καρτες δειχνει διαθεσιμες και αυτην που εχω και την νεα που περιμενω.
agnostos99 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα Παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος που έχει δοκιμάσει το παρακάτω... Αν έχουμε ήδη μια φυσική κάρτα και ζητάμε μια virtual θέλει 6 ευρώ για την έκδοση. Αν την καταργήσεις στη συνέχεια και ξαναζητήσεις άλλη virtual ζητάει ξανά 6 ευρώ ή θεωρεί πλέον ότι μπορείς να έχεις 2 χωρίς επιπλέον κόστος? Σε άλλο λογαριασμό χωρίς φυσική μπορείς να καταργείς και να επανεκδίδεις όσες virtual θες... Ευχαριστώ
fotis6900 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Τυχερός! Συνήθως μια ή δυο μέρες χρειάζεται. Ποτέ δεν μου έχει τύχει αυθημερόν. Είχα επιλέξει άμεση προτεραιότητα μάλλον γι'αυτό. Παλιότερα εμφανιζόταν σε 2 μέρες, μου χει τύχει και μεγαλύτερο διάστημα όμως.
turbat0s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, fotis6900 είπε Είχα επιλέξει άμεση προτεραιότητα μάλλον γι'αυτό. Παλιότερα εμφανιζόταν σε 2 μέρες, μου χει τύχει και μεγαλύτερο διάστημα όμως. Από ποιά τράπεζα έστειλες? Πόσο σε χρέωσε για το έμβασμα?
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, fotis6900 είπε Είχα επιλέξει άμεση προτεραιότητα μάλλον γι'αυτό. Παλιότερα εμφανιζόταν σε 2 μέρες, μου χει τύχει και μεγαλύτερο διάστημα όμως. Πρέπει να το πλήρωσες "χρυσό". Έδωσες 1€ προμήθεια;
nikolakakis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Τώρα με τα καινούρια προσωπικά iban μπορεί να στείλει ο οποιοσδήποτε χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό; όπως και στις κανονικές τράπεζες; Η πρέπει να είναι ο δικαιούχος ο αποστολέας; Ευχαριστώ
spartak1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, nikolakakis είπε Καλησπέρα, Τώρα με τα καινούρια προσωπικά iban μπορεί να στείλει ο οποιοσδήποτε χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό; όπως και στις κανονικές τράπεζες; Η πρέπει να είναι ο δικαιούχος ο αποστολέας; Ευχαριστώ Ο οποιοσδήποτε μπορεί να στείλει Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από spartak1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις