asdfnikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 1:09 ΜΜ, mousis είπε Καλησπέρα, Έχει κανείς virtual card? Εάν ναι, την έχετε χρησιμοποιήσει? Η βασική ερώτηση είναι εαν ενεργοποιηθει η virtual κάρτα, μπορεί να χρησιμοποιηθει απο κάποιον άλλον ? Θέλω κάτι να αγοράσω, αλλά δεν το βρίσκω Ελλάδα. Έχω φίλο στη Γερμανία οπότε θα γίνει απο εκεί η αγορά. Θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει εφόσον του δώσω κάποια στοιχεία απο τον λογαριασμό μου? Επέκταση Μπορείς να την χρησιμοποιησει ο φιλος σου δινει τα στοιχεία της βάζεις και ενα οριο στην καρτα το ποσο της αγορας ωστε να μην μπορέσει να τραβήξει παραπάνω και μετα την αγορα την μπλοκάρεις 1
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Ελαβα e-mail απο την Revolut λογο οτι ημουν απο τους πρώτους πελάτες τους με δίνουν δωρεάν μια contactless Visa.Τσεκάρετε και σεις!
mousis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 2:43 ΜΜ, asdfnikos είπε Μπορείς να την χρησιμοποιησει ο φιλος σου δινει τα στοιχεία της βάζεις και ενα οριο στην καρτα το ποσο της αγορας ωστε να μην μπορέσει να τραβήξει παραπάνω και μετα την αγορα την μπλοκάρεις Θα πρέπει να έχει όμως και το app της revolut στο κινητό του σωστά?
virginkiller Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 3:42 ΜΜ, asdfnikos είπε Ελαβα e-mail απο την Revolut λογο οτι ημουν απο τους πρώτους πελάτες τους με δίνουν δωρεάν μια contactless Visa.Τσεκάρετε και σεις! όταν λες απο τουε πρώτους; πότε;
minotavros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 4:08 ΜΜ, Hapatingo είπε Κάτι από τα παλιά Επέκταση Top up από κάρτα?
stelakis1914 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έλαβα και εγώ το email για την προσφορά δωρεάν δεύτερης κάρτας αφού θεωρούμαι "παλιοσειρά". Υ.Γ. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα το λάβουν και άλλοι. Και το πρώτο top-up με έμβασμα λίγο πριν δημιουργηθεί ο ο οδηγός της Μαίρης σε αυτό το topic Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από stelakis1914
mousis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/1/2018 στις 2:27 ΜΜ, virginkiller είπε ε βασικά σχεδόν όλα τα eshop έχουν να βάλεις χωριστά στοιχεία χρέωσης και στοιχεία παράδοσης. οπότε αγόρασε εσύ και βάλε την διεύθυνση του ώστε να μην χρειάζεται να μοιράσεις τα στοιχεία της κάρτας σου το οποίο το θεωρώ μεγάλο λάθος όσο και αν εμπιστεύεσαι το φίλο σου. Δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει αυτό στο H&M Πάντως έχεις δίκιο και συμφωνώ για την κάρτα Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από mousis
virginkiller Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 virtual κάρτα σε φυσικό κατάστημα δεν ξέρω αν γίνεται
Spyrious Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 4:08 ΜΜ, Hapatingo είπε Κάτι από τα παλιά Επέκταση Αυτό ρώτησα κια εγώ πιο πάνω.Να φανταστώ top up από κάρτα δεν λειτουργεί ακόμα για την Ελλάδα;
Hapatingo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 4:13 ΜΜ, minotavros είπε Top up από κάρτα? Στις 4/1/2018 στις 5:08 ΜΜ, Spyrious είπε Αυτό ρώτησα κια εγώ πιο πάνω.Να φανταστώ top up από κάρτα δεν λειτουργεί ακόμα για την Ελλάδα; Όχι ήταν η πρώτη απόπειρα.
mary Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 3:42 ΜΜ, asdfnikos είπε Ελαβα e-mail απο την Revolut λογο οτι ημουν απο τους πρώτους πελάτες τους με δίνουν δωρεάν μια contactless Visa.Τσεκάρετε και σεις! Στις 4/1/2018 στις 4:25 ΜΜ, stelakis1914 είπε Έλαβα και εγώ το email για την προσφορά δωρεάν δεύτερης κάρτας αφού θεωρούμαι "παλιοσειρά". Υ.Γ. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα το λάβουν και άλλοι. Και το πρώτο top-up με έμβασμα λίγο πριν δημιουργηθεί ο ο οδηγός της Μαίρης σε αυτό το topic Επέκταση Τυχερουλιδες! Δεν το έλαβα αλλά ξέρω ότι το ελαβε ο parsifal που γράφτηκε Οκτώβριο 2015. Νομίζω γράφτηκα λίγο πριν γράψω τον οδηγό, δλδ σίγουρα Νοέμβριο. Μάλλον προσφορά για τους πολύ πρώτους πρέπει να είναι. Οποίος άλλος λάβει ας μας πει πότε γράφτηκε, αν θυμαται φυσικά. 1
stelakis1914 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλά και εγώ μη νομίζεις ότι θυμάμαι πότε γράφτηκα, μέσα από την εφαρμογή βρήκα τώρα πότε έκανα το πρώτο top-up. Ήταν το δοκιμαστικό έμβασμα λίγες μέρες μετά το download της εφαρμογής από το Google Play. 1
virginkiller Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δεκέμβρη του 15 εγώ χαχα. Πρέπει να είναι για πολύ λίγους
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 22 οκτωβριου του 15 ειμαι εγω.Δοκιμαζω τακτικα την καταθεση με ελληνικες καρτες αλλα ακομα στην απορριψη ειμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις