Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι "ελληνικές" τράπεζες (και όχι μόνο) έχουν ούτως ή άλλως τα στοιχεία σου, τις εμπιστεύεσαι περισσότερο?

Αν ναι, τότε ορθώς έχεις επιφυλάξεις οπότε καλύτερα για σένα να μην γίνεις verified user.

.......και διαθεσιμα σε πολλες εταιρειες διαφημισης ....

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

.......και διαθεσιμα σε πολλες εταιρειες διαφημισης ....

Ακριβώς, έχουν γίνει βούκινο ούτως ή άλλως.

Μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις αν στη revo νιώθεις λιγότερο safe.

Δημοσ.

Οι "ελληνικές" τράπεζες (και όχι μόνο) έχουν ούτως ή άλλως τα στοιχεία σου, τις εμπιστεύεσαι περισσότερο?

Αν ναι, τότε ορθώς έχεις επιφυλάξεις οπότε καλύτερα για σένα να μην γίνεις verified user.

Γέλασα, Καλό !!!

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα. Οτιδήποτε στοιχεία έχουμε δώσει σε Ελλάδα είναι διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη. 

Όσοι έχουν βγάλει διαβατήριο, τα στοιχεία τους είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Σκέψου τώρα πόσες 3 party εταιρίες εμπλέκονται.

Θυμάμαι παλιά, ένα περιστατικό που πήγα να καταθέσω χρήματα σε έναν ξεχασμένο λογαριασμό. Και ο ταμίας μου λέει ο λογαριασμός σου είναι άδειος. Μετά λέω τότε για πια προσωπικά δεδομένα μιλάμε? Θα μπορούσε να γίνει κατάθεση χωρίς να φαίνεται το υπόλοιπο του λογαριασμού μου.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρε κανεις το χθεσινο μαιλ;

εγώ δεν έλαβα κάτι, τι θεμα είχε.....

και αυτό το ΤΟΡ100 event τελικά έγινε ή ήταν μούφα?

Δημοσ.

Παιδιά μπορούμε να κάνουμε topup από κάρτα ή ακόμα υπάρχει ο περιορισμός και θέλει έμβασμα?

Αν είναι Ελληνική η κάρτα δε μπορείς

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι, επειδη δεν εχω λογαριασμο σε τραπεζα και ειμαι με καρτες απο την μανα μου για αγορες εξωτερικου...υπαρχει καποιος τροπος να στειλω χρηματα σε δικο μου revolut account ? ας πουμε αμα εφτιαχνα paypal γεμιζα εκει απο την καρτα και μετα τα εστελνα στο revolut? υπαρχει κανα κολπακι ? :ρ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...