Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς έχει να κάνει με τις αγορές αυτού του χρόνου και όχι ανέκαθεν. 

Vip λέει, θα πάμε με κουστούμια? Εγώ θα ντυθώ επενδυτής. Θα είναι και ο Πάμπλο Φιγκέιρα!

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους κερατάδες... 16-20 χιλιάρικα τζίρο τους έχω κάνει και ουτε μια πρόσκληση για εναν καφέ της παρηγοριας. <_<

Μήπως τελικά κάλεσαν μόνο όσους συμμετείχαν στην δοκιμή της visa κάρτας;

Δημοσ.

Οταν ειχα κανει την μεταφορα 10 ευρω στην revolut για να παραγγειλω την καρτα ειχα μονο ενα account local που δεν ειχε reference αριθμο οποτε οταν εκανα μεταφορα μεσω εθνικης κοιταζοντας το βιντεακι στο youtube το αφησα κενο εκει που ελεγε να βαλω το reference.Οταν μου ηρθε η καρτα βγηκε κ αλλος ενας λογαριασμος swift οπου εχει reference αριθμο αλλα το iban ειναι διαφορετικο με τον local account..εγω τωρα που θελω να μεταφερω χρηματα ποιον λογαριασμο να χρησιμοποιησω,local ή swift?

Δημοσ.

Ποτε βγαλανε visa καρτα???!!!

Τον Οκτώβριο μου ήρθε ένα email εμένα ότι ξεκίνησαν δοκιμές για την revolut visa , συμπλήρωσα μια φόρμα που είχαν και σε καμιά βδομάδα μου ήρθε σπίτι.

post-395603-0-46268300-1513396916_thumb.jpg

Δημοσ.

τι διαφορα εχει μια τετοια καρτα σε VISA?

Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά, απλά τις έχεις και τις δύο και εάν κάπου δεν περνάει η μία βάζεις την άλλη.

Η visa υποτίθεται ότι έχει ευρύτερο δίκτυο πληρωμών από την MasterCard οπότε επιτρέπει στην revolut να χρησιμοποιηθεί σε ακόμη περισσότερα καταστήματα.

Επίσης μερικές αεροπορικές χρεώνουν άλλο fee για κλείσιμο εισητηρίων με MasterCard και άλλο με visa οπότε μπορείς να διαλέγεις πλέον το φθηνότερο.

Δημοσ.

τι διαφορα εχει μια τετοια καρτα σε VISA?

Επισεις η visa ειναι η καλύτερη καρτα για στοιχηματικες εταιριες διοτι μπορεις να λαβεις χρηματα απο αυτες μεσω CFT απευθειας στην καρτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,επειδή θα πάω Αγγλία για καποιες μερες και επειδη ειμαι κ ασχετη με αυτα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα γιατι μου ειπανε οτι με συμφερει να φορτωσω την καρτα και να την χρησιμοποιω εκει.Προσπαθησα να διαβασω τις ερωτησεις αλλα ειναι πολλες σελιδες και δεν βγαζω ακρη.

1)μπορει καποιος αλλος να μου μεταφερει χρηματα απο eurobank?Αν ναι μεχρι τι ποσο μπορει να μου μεταφερει,υπαρχει καποιο οριο?(Θα μεταφερω εγω απο τον λογαριασμο μου αλλα θελει να μου μεταφερει και αυτος που θα παμε μαζι απο την τραπεζα του γιατι δεν εχει καρτα οποτε υπολογιζω να μεταφερω 1000 ευρω περιπου και επειδη ειναι μεγαλο το ποσο φοβαμαι λιγο..)

2)Οταν θα ειμαι Αγγλια την χρησιμοποιω οπως στην Ελλαδα?Κανει δλδ την μετατροπη σε λιρες αυτοματα?

3)Μπορω να κανω αναληψη απο τραπεζα στην Αγγλια και αν ναι τι ποσοστο περιπου μου κραταει?

4)Οταν επιστρεψω αν μου εχουν μεινει χρηματα μεσα μπορω να τα μεταφερω παλι στην τραπεζα μου?

Σορρυ αν κουραζω αλλα απ οτι καταλαβα εχουν αλλαξει και καποια πραγματα και θα ηθελα να ειμαι σιγουρη..

Ευχαριστω εκ των προτερων αν μου απαντησει καποιος!!

1. Ναι μπορεί να σου μεταφέρει στο προσωπικό eur λογαριασμό σου. Αν είναι από Ελλάδα, μέχρι το όριο που δίνουν οι τράπεζες.

2. Ναι

3. Ναι. Τίποτα δεν κρατάει μέχρι νομίζω 250€

4. Ναι αλλά γιατί; ξόδεψε τα σε ηλεκτρονικές αγορές.

Δημοσ.

1. Ναι μπορεί να σου μεταφέρει στο προσωπικό eur λογαριασμό σου. Αν είναι από Ελλάδα, μέχρι το όριο που δίνουν οι τράπεζες.

2. Ναι

3. Ναι. Τίποτα δεν κρατάει μέχρι νομίζω 250€

4. Ναι αλλά γιατί; ξόδεψε τα σε ηλεκτρονικές αγορές.

Ναι εχεις δικιο για την τελευταια ερωτηση..ευχαριστω!

Δημοσ.

μια απλη ερωτηση (αν ξερει καποιος).

θελω να την κανω activate  μετα απο πολυ καιρο και πρεπει να κανω identfication .

Ζηταει ταυτοτητα η passport η διπλωμα οδ.

με διπλωμα το εχει κανει κανεις ? εχω το παλιο (μαλλον δεν θα το δεχτων λογω ελληνικων)

με passport ? δυστυχως ειναι ληγμενο , μαλλον δεν θα το παρουν 

με ταυτοτητα? ειναι safe? απο οτι εχω διαβασει καποιος ρωσος την εχει την εταιρεια .

στο paypal δεν ζητανε ταυτοτητες κτλ.

κραταω καποιες επιφυλαξεις τι λετε? , ενω πριν την χρησιμοποιυσα κατα κορον

Δημοσ.

με διπλωμα το εχει κανει κανεις ? εχω το παλιο (μαλλον δεν θα το δεχτων λογω ελληνικων)

με passport ? δυστυχως ειναι ληγμενο , μαλλον δεν θα το παρουν 

με ταυτοτητα? ειναι safe? απο οτι εχω διαβασει καποιος ρωσος την εχει την εταιρεια .

στο paypal δεν ζητανε ταυτοτητες κτλ.

κραταω καποιες επιφυλαξεις τι λετε? , ενω πριν την χρησιμοποιυσα κατα κορον

Οι "ελληνικές" τράπεζες (και όχι μόνο) έχουν ούτως ή άλλως τα στοιχεία σου, τις εμπιστεύεσαι περισσότερο?

Αν ναι, τότε ορθώς έχεις επιφυλάξεις οπότε καλύτερα για σένα να μην γίνεις verified user.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...