Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όλα ναι, το πόσο που μπορείς να βγάλεις δωρεάν από ΑΤΜ είναι 200 pounds, μετά υπάρχει 2% προμήθεια.

Θα συνιστούσα να βγάλει και ο δεύτερος μια revolut για μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα χρήματα την Τετάρτη πριν τις 4 το μεσημέρι και με χέρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί.Απο Πειραιώς με απλό priority ,στην προηγούμενη μεταφορά μέσα σε μια μέρα είχαν εμφανιστεί.Ποσες μέρες θέλει;

Σημερα μεχρι της 12:30 θα εχουν πιστωθει κατα πασα πιθανοτητα
Δημοσ.

Σε όλα ναι, το πόσο που μπορείς να βγάλεις δωρεάν από ΑΤΜ είναι 200 pounds, μετά υπάρχει 2% προμήθεια.

Θα συνιστούσα να βγάλει και ο δεύτερος μια revolut για μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Ευχαριστω πολυ,δεν θα προλαβει γιατι φευγουμε σε 5 μερες..εγω την ειχα βγαλει και απλα μου ειπανε οτι συμφερει η καρτα πολυ απ οτι να κανω συναλλαγμα σε λιρες..

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ,δεν θα προλαβει γιατι φευγουμε σε 5 μερες..εγω την ειχα βγαλει και απλα μου ειπανε οτι συμφερει η καρτα πολυ απ οτι να κανω συναλλαγμα σε λιρες..

Ταυτοποίηση έχεις κάνει, σωστά? Κανένα πρόβλημα τότε. Εάν κρατήσεις τα χρήματα σε ευρώ θυμήσου ότι σε ανάληψη από αγγλικό atm να επιλέξεις η μετατροπή συναλλάγματος να γίνει από την εκδότρια κάρτα και όχι από την τρέχουσα ισοτιμία που θα δίνει το atm. Εάν μετατρέψεις τα ευρώ σε pounds μέσω revolut, τότε δεν σε επηρεάζει αυτό.

Δημοσ.

We have the pleasure of inviting you to our first ever event for the Revolut community in Athens,

θα πάει κανείς απο εδώ? Μου εστειλαν προσκληση στο μαιλ.

Δημοσ.

Πατάς exchange

Ωραια το βρηκα,να σου κανω μια τελευταια ερωτηση κ ελπιζω να μην σε κουραζω,να κανω ολο το ποσο που εχω μεσα ή να κανω exchange μονο το ποσο που θελω να κανω αναληψη?Οταν ειναι να πληρωσω με καρτα να φανταστω οτι γινετε αυτοματα ετσι?Δεν χρειαζετε να κανω exchange ekei?

Δημοσ.

We have the pleasure of inviting you to our first ever event for the Revolut community in Athens,

θα πάει κανείς απο εδώ? Μου εστειλαν προσκληση στο μαιλ.

Σοβαρά?Περισσότερο info?Μέρος,ημερομηνία κ.α.?

Δημοσ.

Και εμένα μου στείλανε 20/12 στο κέντρο της Αθήνας.Οποιος να πει ας μου στείλει pm να του δώσω το link της πρόσκλησης λ.Τε χρήματα ακόμα δεν πιστώθηκαν από την Τεταρτη έως τώρα.Υπαρχει περίπτωση αύριο;ή πάμε από Δευτέρα;

Δημοσ.

Σοβαρά?Περισσότερο info?Μέρος,ημερομηνία κ.α.?

Αυτά στείλανε , λέει στους TOP 100 χρήστες.

Tώρα εάν όντως το στείλανε μόνο σε 100 ή είναι marketing scheme δεν ξέρω, εγώ κάνα 2000 ευρώ έχω ξοδέψει μέχρι σήμερα με revolut και μου έστειλαν.

Hey!

To celebrate that we recently reached 1 million users in Europe a few weeks ago, we wanted to reward our local community in Athens.

We have the pleasure of inviting you to our first ever event for the Revolut community in Athens, a VIP event for our 100 TOP users. The event will take place next Wednesday, 20 December. More info:

Date: Wednesday, 20 December 2017

Doors open: 18:30 | Event starts: 19:00 | Aprox ending: 20:30

Program:

Revolut presentation: New features, expansion plans in Greece and around the world

Q&A

Networking - beer and food is on us! :)

Venue: THE HUB EVENTS --> Alkminis 5, Athina 118 54, Greece

You only need to register here

Hope to see you next Wednesday. ;)

Best regards,

Pablo

--

Pablo Viguera

General Manager Spain | REVOLUT

tel: +34 609 85 03 67

twitter: @viguerapablo

calendly: book time with me here

Δημοσ.

Ωραια το βρηκα,να σου κανω μια τελευταια ερωτηση κ ελπιζω να μην σε κουραζω,να κανω ολο το ποσο που εχω μεσα ή να κανω exchange μονο το ποσο που θελω να κανω αναληψη?Οταν ειναι να πληρωσω με καρτα να φανταστω οτι γινετε αυτοματα ετσι?Δεν χρειαζετε να κανω exchange ekei?

Ναι, δεν χρειάζεται να το κάνεις όλο. Να σου πω την αλήθεια, μην κάνεις και καθόλου μετατροπή, βγάλε άτοπο το προηγούμενο μήνυμα μου. Ούτως ή άλλως η κάρτα είναι αγγλική, οπότε σε αγγλικό atm θα σου ζητήσει pounds και την μετατροπή την αναλαμβάνει η revolut.

Δημοσ.

Αυτά στείλανε , λέει στους TOP 100 χρήστες.

Tώρα εάν όντως το στείλανε μόνο σε 100 ή είναι marketing scheme δεν ξέρω, εγώ κάνα 2000 ευρώ έχω ξοδέψει μέχρι σήμερα με revolut και μου έστειλαν.

Hey!

To celebrate that we recently reached 1 million users in Europe a few weeks ago, we wanted to reward our local community in Athens.

We have the pleasure of inviting you to our first ever event for the Revolut community in Athens, a VIP event for our 100 TOP users. The event will take place next Wednesday, 20 December. More info:

Date: Wednesday, 20 December 2017

Doors open: 18:30 | Event starts: 19:00 | Aprox ending: 20:30

Program:

Revolut presentation: New features, expansion plans in Greece and around the world

Q&A

Networking - beer and food is on us! :)

Venue: THE HUB EVENTS --> Alkminis 5, Athina 118 54, Greece

You only need to register here

Hope to see you next Wednesday. ;)

Best regards,

Pablo

--

Pablo Viguera

General Manager Spain | REVOLUT

tel: +34 609 85 03 67

twitter: @viguerapablo

calendly: book time with me here

Εχω λογαριασμο απο τον οκτ. του 15 και εχω ξοδεψει πανω απο 2000 στην rev. πως το υπολογιζουν το TOP100...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, δεν χρειάζεται να το κάνεις όλο. Να σου πω την αλήθεια, μην κάνεις και καθόλου μετατροπή, βγάλε άτοπο το προηγούμενο μήνυμα μου. Ούτως ή άλλως η κάρτα είναι αγγλική, οπότε σε αγγλικό atm θα σου ζητήσει pounds και την μετατροπή την αναλαμβάνει η revolut.

Μια χαρα τοτε!Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...