Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχουμε ξανά πει μην αφήνετε το PayPal να κάνει την μετατροπή. Όπως κατάλαβες το PP αφαίρεσε τα χρήματα σε pound και όχι σε ευρώ.

Πριν κάνεις την πληρωμή σου δείχνει το PP απο πια κάρτα θα γίνει η χρέωση και με πια ισοτιμία, το πατάς και αλλάζεις την μέθοδο στην ισοτιμία της εκδότριας κάρτας.

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι απλα το κατάστημα εχει ηλίθια ισοτιμία

Αυτή είναι η ισοτιμία 1 GBP = 1.13440 EUR         οχι 1 GBP = 1.07761 EUR

Αν δεν είναι λάθος, τοτε το κάνουν επίτηδες για να προσελκύσουν πελάτες με απάτη βέβαια

Το έχουμε ξανά πει μην αφήνετε το PayPal να κάνει την μετατροπή. Όπως κατάλαβες το PP αφαίρεσε τα χρήματα σε pound και όχι σε ευρώ.

Πριν κάνεις την πληρωμή σου δείχνει το PP απο πια κάρτα θα γίνει η χρέωση και με πια ισοτιμία, το πατάς και αλλάζεις την μέθοδο στην ισοτιμία της εκδότριας κάρτας.

Αλλο ειναι το θεμα εδω οχι το παυπαλ

• Like 1
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά λέει γιατί η revolut πλήρωσε 140 ευρώ και το PP έδωσε 134 στον πωλητή, η διαφορά πήγε στην προμήθεια του PP. Ούτως ή άλλως στην απόδειξη που παρέθεσε από το PP δείχνει και την ισοτιμία του PP. Διαφορετικά δεν θα φαίνονταν.

Δημοσ.

Απάντηση απο revolut

φαίνεται ότι ο έμπορος σας έχει χρεώσει σε λίρες στερλίνες, επομένως τα κεφάλαια αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό σας στο EUR και μετατράπηκαν σε 124,40 GBP

Τελικά ο πωλητής χρέωσε λάθος ή λόγω μετατροπής του paypal αυτή η διαφορά?

Δημοσ.

Απάντηση απο revolut

φαίνεται ότι ο έμπορος σας έχει χρεώσει σε λίρες στερλίνες, επομένως τα κεφάλαια αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό σας στο EUR και μετατράπηκαν σε 124,40 GBP

Τελικά ο πωλητής χρέωσε λάθος ή λόγω μετατροπής του paypal αυτή η διαφορά?

Ο πωλητής εννοεί το PayPal.

Δοκίμασε να το αγοράσεις ξανά, χωρίς να πατήσεις φυσικά πληρωμή για να δεις αυτή την λεπτομέρεια που σου είπα παραπάνω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Θα το προσέξω σε επόμενες παραγγελίες για την μετατροπή.

Άστο τώρα μην πάρει καμία παραγγελία και άντε να ακυρώνω μετά.

Δημοσ.

Ερχονται τα bitcoin στη Revolut!  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

Προσοχή  δεν κανει login μετά την τελευταία αναβάθμιση (την σημερινη). Το αναφέρουν και άλλοι... 

Δημοσ.

Νόμιζα ότι μόνο εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα :)

Μετά την αναβάθμιση σε 4.8 ζήτησε ξανά να πληκτρολογήσω τον αριθμό του κινητού αλλά δεν προχωρούσε η διαδικασία, εμφανίζει μήνυμα "we're sorry something has gone wrong. Please try later".

Όταν μετά από αρκετές προσπάθειες πέρασε αυτό το βήμα και ζήτησε το passcode έλεγε ότι το καταχωρώ λάθος.

Έκανα rollback στην 4.7.3 έκδοση, το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Σε iPhone παίζει κανονικά, αλλά τo crypto currency για να το ενεργοποιήσεις σου λέει είτε να γίνεις premium, είτε να κάνεις share σε 3 φίλους ώστε να αποκτήσουν και εκείνοι revolut.

Δημοσ.

Εγω μπηκα κανονικα και πληρωσα κιολας με την καρτα.Τα bitcoin ειναι προς το παρον (2 εβδομαδες) μονο για τους premium πελατες η αμα καλεσεις 3 ατομα στην revolut απο το link σου.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι μόνο εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα :)

Μετά την αναβάθμιση σε 4.8 ζήτησε ξανά να πληκτρολογήσω τον αριθμό του κινητού αλλά δεν προχωρούσε η διαδικασία, εμφανίζει μήνυμα "we're sorry something has gone wrong. Please try later".

Όταν μετά από αρκετές προσπάθειες πέρασε αυτό το βήμα και ζήτησε το passcode έλεγε ότι το καταχωρώ λάθος.

Έκανα rollback στην 4.7.3 έκδοση, το ίδιο πρόβλημα.

σε μενα παλι βγαζει ''An SSL error has occured and a secure connection to the server cannot be made''

οποτε ας περιμενουμε να δουμε αργοτερα

• Like 1
Δημοσ.

μια απο τα ιδια και εγω με την καινουργια αναβαθμιση ζηταει το τηλ το βαζω μετα τον κωδικο μου αλλα δεν τον δεχετε.

ε πιστευω θα το καταλαβουν και θα το διορθωσουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...