spartak1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Συναλλαγή σε BTC δέχεται η Revolut ή οχι ακόμα ? Δε δεχεται
theseus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 σε ερωτηση και παλι στο support,κατα δηλωση τους ανεφεραν οτι δεχονται πληρωμες απο τριτους σε ολα τα account..τωρα αν επεσα σε περιπτωση που δεν γνωριζει καλα το αντικειμενο ο ''βοηθος'' που μιλησα δεν το ξερω 1
molot12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει τον τραπεζικό λογαριασμό σε GBP με λογαριασμό Skrill για ανάληψη κερδών απο στοιχήματα ; Κανονικά η revolut δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απευθείας χρήση σε στοιχηματικά site, αλλα...το σκεπτικό μου είναι και διορθώστε με αν έχω λάθος : ενεργοποιείς τον αγγλικό λογαριασμό σε GBP και μετατρέπεις μερικά euro σε λίρες μέσω της Revolut (μηδέν προμήθεια). ανοιγεις λογαριασμό σε Skrill και τον συνδέεις με τον αγγλικό λογαριασμό σε GBP και τον γεμίζεις με έμβασμα απο Revolut. στοιχηματίζεις σε αξιόπιστα αγγλικά site (Ladbrokes, Wiliam Hill) πιθανά κέρδη μπαίνουν στο λογαριασμό σου στη skrill δεν κάνεις ανάληψη με την κάρτα της skrill (δεν συμφέρει) ούτε τα αποσύρεις σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό (πάλι δεν συμφέρει) αποσύρεις τα κέρδη στον τραπεζικό λογαριασμό σε GBP της Revolut οταν σε βολεύει η ισοτιμία μετατρέπεις τις GBP σε EURO (μηδέν προμήθεια) και τα κάνεις ανάληψη με την Revolut σε ελληνικό ΑΤΜ Εφικτό ;
Kapatsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει τον τραπεζικό λογαριασμό σε GBP με λογαριασμό Skrill για ανάληψη κερδών απο στοιχήματα ; Κανονικά η revolut δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απευθείας χρήση σε στοιχηματικά site, αλλα...το σκεπτικό μου είναι και διορθώστε με αν έχω λάθος : Εγώ κάνω κάτι αντίστοιχο αλλά σε ευρώ για στοιχήματα που παίζω σε διάφορες στοιχηματικές εταιρίες, μιας κ τη skrill την δέχονται ολες όσες χρησιμοποιώ τουλάχιστον. ¨Εχω βγάλει την κάρτα skrill με χρέωση 10 ευρώ το χρόνο, ο λογαριασμός όμως ειναι σε ευρώ, έχω περάσει την κάρτα skrill ως top up card στην revolut (η skrill για κάρτες μπορεί να κινήσει μέχρι 1000 ευρώ την ημέρα), οπότε για τα χρήματα που θέλω να τραβήξω, κάνω top up στην revolut από την κάρτα skrill σε ευρώ, χωρίς καμία προμήθεια, κ μετά τα στέλνω ελλαδα πάλι χωρίς προμήθεια αφού η revolut δν χρεώνει εμβάσματα - κ ο ελληνικός λογαριασμός που έχω δν έχει προμήθεια για τέτοια εμβάσματα. 3
asdfnikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει τον τραπεζικό λογαριασμό σε GBP με λογαριασμό Skrill για ανάληψη κερδών απο στοιχήματα ; Κανονικά η revolut δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απευθείας χρήση σε στοιχηματικά site, αλλα...το σκεπτικό μου είναι και διορθώστε με αν έχω λάθος : ενεργοποιείς τον αγγλικό λογαριασμό σε GBP και μετατρέπεις μερικά euro σε λίρες μέσω της Revolut (μηδέν προμήθεια). ανοιγεις λογαριασμό σε Skrill και τον συνδέεις με τον αγγλικό λογαριασμό σε GBP και τον γεμίζεις με έμβασμα απο Revolut. στοιχηματίζεις σε αξιόπιστα αγγλικά site (Ladbrokes, Wiliam Hill) πιθανά κέρδη μπαίνουν στο λογαριασμό σου στη skrill δεν κάνεις ανάληψη με την κάρτα της skrill (δεν συμφέρει) ούτε τα αποσύρεις σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό (πάλι δεν συμφέρει) αποσύρεις τα κέρδη στον τραπεζικό λογαριασμό σε GBP της Revolut οταν σε βολεύει η ισοτιμία μετατρέπεις τις GBP σε EURO (μηδέν προμήθεια) και τα κάνεις ανάληψη με την Revolut σε ελληνικό ΑΤΜ Εφικτό ; Πλεον μπορεί κανονικά να χρησιμοποιηθεί απευθείας η revolut για στοιχηματικες καταθέσεις.Μπορεις κανονικα να το κανεις αυτο που λες.Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Θα πληρωνεις ομως τα 5 ευρω (Αν θυμαμαι καλα) της skrill για αναλήψεις σε τράπεζα + το 2% της revolut για αναληψεις πανω απο 200 ευρω μεσα σε ενα μηνα.
molot12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις @ Kapatsos & @ asdfnikos. Μια τελευταία ερώτηση (off topic, sorry) μιας και χρησιμοποιείτε ήδη την skrill, μπορείς να έχεις μόνο skrill wallet άνευ κάρτας και να ποντάρεις απλά αφου συνδέσεις ενα τραπεζικό λογαριασμό; Στην προκειμενη περίπτωση μιλάμε για τον αγγλικό λογαριασμό της revolut; (επιμένω γιατί οι αποδόσεις σε εκπλήξεις στα αγγλικά site ... απλά δεν παίζονται) και εννοείται για λόγους ασφαλείας δεν θα υπάρχουν τα τρελλά ποσά εκει μέσα
asdfnikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις @ Kapatsos & @ asdfnikos. Μια τελευταία ερώτηση (off topic, sorry) μιας και χρησιμοποιείτε ήδη την skrill, μπορείς να έχεις μόνο skrill wallet άνευ κάρτας και να ποντάρεις απλά αφου συνδέσεις ενα τραπεζικό λογαριασμό; Στην προκειμενη περίπτωση μιλάμε για τον αγγλικό λογαριασμό της revolut; (επιμένω γιατί οι αποδόσεις σε εκπλήξεις στα αγγλικά site ... απλά δεν παίζονται) και εννοείται για λόγους ασφαλείας δεν θα υπάρχουν τα τρελλά ποσά εκει μέσα Φυσικα και μπορεις να εχεις skrill wallet χωρις καρτα(Δικια σου αν εννοεις αυτο) αλλα και της skrill την καρτα να μην εχεις δεν υπάρχει καποιο θεμα.Απλα με τα ορια του λογαριασμού σου δεν ξερω τι θα γίνεται.
HuskerDu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Η κάρτα μου λήγει μέσα στο 2018, πως γίνεται η ανανέωση?
asdfnikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Η κάρτα μου λήγει μέσα στο 2018, πως γίνεται η ανανέωση? Κανενας νομιζω πως δεν ξερει...ακομα καμια καρτα κανενος δεν εχει ληξει.Καλυτερα ρωτα τους.
Hapatingo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Η κάρτα μου λήγει μέσα στο 2018, πως γίνεται η ανανέωση? Μάλλον εννοείς τέλη του 18, δηλαδή σε ένα περίπου χρόνο. Η δικιά μου λήγει τον Οκτώβριο. Θα τους ρωτήσουμε τότε περίπου, εκτός και αν βγάλουν ειδική επιλογή με το που πλησιάζει η ακύρωση.
ronnie79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αγορά από Γερμανία σήμερα. 124,40 pounds Paypal και από το μαγαζί μου βγάζει134,05€ ενώ στην revolut μου κράτησε 140,38€ Στο xrates μου βγάζει140€. Τι ισχύει? Επανέρχομαι με το παραπάνω θέμα. *Είχε απαντήσει ο turbat0s, μήνυμα #10673 αλλά ίσως δεν κατάλαβα εγώ σωστά Πως γίνεται η Revolut να χρεώνει 140,38€ και η paypal να δίνει στον πωλητή 134,05€, όσο και η απόδειξη του καταστήματος.
turbat0s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Επανέρχομαι με το παραπάνω θέμα. *Είχε απαντήσει ο turbat0s, μήνυμα #10673 αλλά ίσως δεν κατάλαβα εγώ σωστά Πως γίνεται η Revolut να χρεώνει 140,38€ και η paypal να δίνει στον πωλητή 134,05€, όσο και η απόδειξη του καταστήματος. Ανέβασε το paypal receipt να δούμε χρεώσεις και μετατροπές, αλλιώς δε βγαίνει άκρη.
agnostos99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως το κατάστημα έχει κανονική τιμή 134 και η ΠΠ την έκανε λίρες για σένα και πλήρωσες τα 124 σε λίρες αντί για 134 ευρώ? Μόνο έτσι βγαίνει νόημα... για δες την ημέρα εκείνη πόσο ήταν η ισοτιμία αγοράς και όχι πωλησης
NikosKallithea Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Επανέρχομαι με το παραπάνω θέμα. *Είχε απαντήσει ο turbat0s, μήνυμα #10673 αλλά ίσως δεν κατάλαβα εγώ σωστά Πως γίνεται η Revolut να χρεώνει 140,38€ και η paypal να δίνει στον πωλητή 134,05€, όσο και η απόδειξη του καταστήματος. 147.78 EUR (1 EUR = 0.841787 GBP) Δίνει το παυπαλ, που τα ειδες τα 140,38? Εδιτ Εδω το xe και δινει 124.40 GBP =141.100EUR, οπότε καπου κάνεις λαθος
ronnie79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Είχα δει ισοτιμία και ήταν όσο της Revolut αλλά γιατί όμως χρέωσε παραπάνω και έκανε πληρωμή το ποσό που έλεγε το κατάστημα δεν καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις