Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά από Γερμανία σήμερα.

124,40 pounds

Paypal και από το μαγαζί μου βγάζει134,05€ ενώ στην revolut μου κράτησε 140,38€

Στο xrates μου βγάζει140€. Τι ισχύει?

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορά από Γερμανία σήμερα.

124,40 pounds

Paypal και από το μαγαζί μου βγάζει134,05€ ενώ στην revolut μου κράτησε 140,38€

Στο xrates μου βγάζει140€. Τι ισχύει?

Δεν κάνει σωστή μετατροπή το μαγαζί, σωστά σε χρέωσε η revo.

• Like 1
Δημοσ.

Θα έχεις πρόβλημα ταυτοποίησης .

Έχω 2 ημέρες που προσπαθώ να βγάλω άκρη με το support γτ έτσι ξαφνικά μου μπλόκαραν το λογαριασμό που διατηρώ 2 χρόνια γτ έκανα αυτό που έκανες και εσύ (ληγμένο διαβατήριο). Τώρα είμαι στην φάση να συζητάμε αν πρέπει ή όχι να δεχτούν την άδεια οδήγησης (όχι την καινούρια).

Όταν θα έχω αποτέλεσμα θα ενημερώσω...

ευχαριστω για τις πληροφοριες.απο μονος μου προθυμοποιηθηκα οταν θα εχω το νεο διπλωμα να το περασω για να μην εχω μελλοντικα θεματα..προς το παρων ολα καλα μου ειπανε απο το support .τωρα δεν ξερω αν αλλαξει κατι τις επομενες μερες..θα επανελθω αν αλλαξει κατι..παντως ανεφερα στο ποστ οτι δεν το υποδεικνυω σαν τροπο ταυτοποιησης.η αληθεια ειναι οτι μου ζητησανε λογαριασμους και αλλα χαρτια αρκει να φαινεται καπου γραμμενο το ονομα μου σε λατινικους χαρακτηρες..τους προτεινα το παλιο διαβατηριο και το δεχτηκανε..αλλωστε αν γινει κατι μεχρι να ερθει το διπλωμα,θα προσπαθησω να το τρεναρω με βαση το διαλογο και τις οδηγιες που μου δωσανε

Δημοσ.

Καλησπέρα,προσπαθώ να κάνω ταυτοποίηση με την ταυτότητα μου αλλα δεν την δέχεται.Τι κάνω λάθος?Μήπως χρειάζεται η καινούρια ταυτότητα που είναι κάρτα?

Δημοσ.

Καλησπέρα,προσπαθώ να κάνω ταυτοποίηση με την ταυτότητα μου αλλα δεν την δέχεται.Τι κάνω λάθος?Μήπως χρειάζεται η καινούρια ταυτότητα που είναι κάρτα?

ποια καινούργια ταυτότητα; ???? βάλε δίπλωμα αν έχεις και στείλε στο τσατ.
Δημοσ.

Δεν υπάρχει καινούργια ταυτότητα σαν κάρτα. Οι Ελληνικές ταυτότητες είναι οι ίδιες όπως πριν 12 χρόνια τουλάχιστον.

Δημοσ.

Για να βάλω χρήματα στο λογαριασμό γίνεται μόνο με έμβασμα μέσω τραπέζης;

Γιατί δοκίμασα να βάλω μια debit της Πειραιώς και δεν την παίρνει.Και απότι μίλησα στο support που είπαν οτι με κόβει η τράπεζά μου.

Γνωρίζει κανείς;

• Like 1
Δημοσ.

Για να βάλω χρήματα στο λογαριασμό γίνεται μόνο με έμβασμα μέσω τραπέζης;

Γιατί δοκίμασα να βάλω μια debit της Πειραιώς και δεν την παίρνει.Και απότι μίλησα στο support που είπαν οτι με κόβει η τράπεζά μου.

Γνωρίζει κανείς;

Υπαρχουν ακομα CC οποτε λογικο να κόβεται η συνναλαγη.Μονο με εμβασμα απο ελληνικες τραπεζες.

• Like 3
Δημοσ.

μετα το τελευταιο update της εφαρμογης παρατηρησα οτι στο euro account,εκτος απο τη στηλη LOCAL με τις λεπτομερειες του προσωπικου IBAN εχουν προσθεσει και μια στηλη SWIFT οπου εχουν  iban με beneficiary τη revolut  και το reference αριθμο..ποια ειναι η χρησιμοτητα του;μηπως εχει προστεθει για τους χρηστες που ειχαν προβλημα με τα προσωπικα τους IBAN στο top up;

Δημοσ.

μετα το τελευταιο update της εφαρμογης παρατηρησα οτι στο euro account,εκτος απο τη στηλη LOCAL με τις λεπτομερειες του προσωπικου IBAN εχουν προσθεσει και μια στηλη SWIFT οπου εχουν iban με beneficiary τη revolut και το reference αριθμο..ποια ειναι η χρησιμοτητα του;μηπως εχει προστεθει για τους χρηστες που ειχαν προβλημα με τα προσωπικα τους IBAN στο top up;

To swift είναι για να στείλεις χρήματα από τράπεζα εκτός SEPA (π.χ. Αμερική,Αυστραλια γενικά χώρες εκτός Ε.Ε.Α) Ο άλλος λογαριασμός είναι για εμβάσματα εντός SEPA στον οποίο μπορούν να σου στείλουν και άλλοι (δεν χρειάζεται δηλαδή ο αποστολέας να είσαι) στον swift λογαριασμό μπορείς να κάνεις κατάθεση μόνο από δικό σου λογαριασμό (εάν π.χ. έχεις λογαριασμό στην Αμερική ή κάπου εκτός SEPA)

Δημοσ.

To swift είναι για να στείλεις χρήματα από τράπεζα εκτός SEPA (π.χ. Αμερική,Αυστραλια γενικά χώρες εκτός Ε.Ε.Α) Ο άλλος λογαριασμός είναι για εμβάσματα εντός SEPA στον οποίο μπορούν να σου στείλουν και άλλοι (δεν χρειάζεται δηλαδή ο αποστολέας να είσαι) στον swift λογαριασμό μπορείς να κάνεις κατάθεση μόνο από δικό σου λογαριασμό (εάν π.χ. έχεις λογαριασμό στην Αμερική ή κάπου εκτός SEPA)

ευχαριστω για το χρονο σου..μου απαντησαν μετα απο ωρες απο το support οτι στο swift λογαριασμο μπορουν να στειλουν και αλλοι,χωρις να το θεωρω δεδομενο μιας και μου φανηκε καπως ο τυπος στο support.θα το ξαναρωτησω και οτι μαθω θα το ποσταρω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...