Hapatingo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αργήσαν....υπερβολικά, και έχασαν πολυτιμο χρόνο με λάθος κίνηση με τη Λιθουανία (LT IBAN) που δεν τους βγήκε (ήρθε και το Brexit) Η Γερμανική Ν26 ήδη μπηκε στα χωράφια τους (UK) και συνεχώς τους κλέβει πελάτες .... για να μην αναφέρω και την Βουλγαρική Leupay. Απο τις τρεις μόνο η Ν26 έχει τραπεζική άδεια προς το παρόν. 1. Αν είχες ζήσει εξωτερικό θα τον είχες μάθει τον κανόνα 2. Αυτό λέγεται .... διασπορά κινδύνου 3. Εδω πάω πάσο, νόμιζα πως υπήρχε έξτρα όριο λόγω CC και στις κάρτες . Anyway ας είναι καλά το διαδίκτυο που καταργεί τα σύνορα και μπορεί εύκολα ο καθένας να αποκτήσει κάρτα χρεωστική εξωτερικού (και ας μην έχει τα εκατομμύρια στην Ελβετία) για να κάνει χωρίς άγχος τις αγορές του και να μην σπαζοκεφαλιάζει κάθε φορά που κάνει συναλλαγή με ελληνική κάρτα αν θα περάσει ή όχι λογω CC. Aλήθεια γιατί τα κρατάνε ακόμα σε ισχύ; Η N26 έχει μείνει πάρα πολύ πίσω. Έχει γίνει τράπεζα και ακόμα δεν μπορεί να στείλει χρήματα σε εκτός του ευρώ συνάλλαγμα και χρησιμοποιεί άλλη υπηρεσία που κάνει τον μεσάζοντα. Ουσιαστικά για την Ελλάδα το μόνο που παρέχει είναι ο κλασικός λογαριασμός και μια κάρτα. Όλες οι άλλες υπηρεσίες δεν είναι καν διαθέσιμες στην Ελλάδα. Αναρωτιέσαι μετά πως γίνεται στην Ιταλία και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες να παρέχονται ασφάλεια, λογαριασμοί επαγγελματικοί και λογαριασμοί καταθέσεως. Και τώρα μπαίνει σε Αμερική και Αγγλια? Από την άλλη η revolut που δεν είναι καν τράπεζα, σου παρέχει ασφάλεια κινητού, ασφάλεια υγείας, λογαριασμό επαγγελματικό και τώρα που θα γίνει τράπεζα και λογαριασμό καταθέσεως, χρεωστική κάρτα, apple pay, android pay και ποιος ξέρει και πόσα άλλα χαρακτηριστικά. Η n26 μου άρεσε πάρα πολύ αλλά η στασιμότητα τους με απωθεί πλέον. Σκέψου ότι η Starling Bank είναι η αντίστοιχη Ν26 στην Αγγλια. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, ελπίζουμε στις ίδιες χρεώσεις.
theseus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 ισχυει ακομα αυτο ''Revolut - you can only withdraw directly to your own bank account with PayPal. We are considered a third party.'' η εχει αλλαξει κατι;
theseus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 ισχυει ακομα αυτο ''Revolut - you can only withdraw directly to your own bank account with PayPal. We are considered a third party.'' η εχει αλλαξει κατι; καποιος?
theseus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Που το αναφέρει αυτό? Link? στο φεις το διαβασα...δεν μπορω να το βρω δυστυχως..γενικα ομως γινεται withdraw money απο paypal στη revolut?
asdfnikos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 στο φεις το διαβασα...δεν μπορω να το βρω δυστυχως..γενικα ομως γινεται withdraw money απο paypal στη revolut? Το EUR IBAN δεν το δέχεται η PayPal.Εγω εχω ανοιξει εναν UK λογαριασμο στο PayPal και τραβαω χρηματα κανονικα στο GBP account της revolut (χανω λιγα λόγο μετατροπης απο την paypal EUR>GBP)
theseus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Το EUR IBAN δεν το δέχεται η PayPal.Εγω εχω ανοιξει εναν UK λογαριασμο στο PayPal και τραβαω χρηματα κανονικα στο GBP account της revolut (χανω λιγα λόγο μετατροπης απο την paypal EUR>GBP) ευχαριστω για το χρονο σου..αν προσθεσω καποιον ελληνικο σε ευρω και την revolut θα δουλεψει στο paypal?
the_ar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Το EUR IBAN δεν το δέχεται η PayPal.Εγω εχω ανοιξει εναν UK λογαριασμο στο PayPal και τραβαω χρηματα κανονικα στο GBP account της revolut (χανω λιγα λόγο μετατροπης απο την paypal EUR>GBP) Πώς άνοιξες UK λογαριασμό στο Paypal;
molot12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πώς άνοιξες UK λογαριασμό στο Paypal; Iσως να μπορεί να γίνει με VPN - proxy που αλλάζεις την χώρα με τη διεύθυνση ip του διαδικτύου (αντι να φαίνεσαι απο Ελλάδα ---> Αγγλία) και μια διεύθυνση Αγγλική (μούφα ή όχι). Πολύ φασαρία για να γλιτώσει τις μετατροπές συναλλάγματος, εκτός αν έχει τρελλά έσοδα σε GBP ο συμφορουμίτης
asdfnikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Iσως να μπορεί να γίνει με VPN - proxy που αλλάζεις την χώρα με τη διεύθυνση ip του διαδικτύου (αντι να φαίνεσαι απο Ελλάδα ---> Αγγλία) και μια διεύθυνση Αγγλική (μούφα ή όχι). Πολύ φασαρία για να γλιτώσει τις μετατροπές συναλλάγματος, εκτός αν έχει τρελλά έσοδα σε GBP ο συμφορουμίτης Δεν χρειάζεται καν VPN απλα κατα την εγραφη βαζεις σαν χωρα αγγλια και o λογαριασμός που θα ανοίξεις θα ειναι στο UK PayPal.Ρώτησαν αν γίνετε ανάληψη απο PayPal στην Revolut και τον ειπα τον τρόπο Δεν το κάνω για να γλιτώσω της μετατροπές συναλλαγματος αλλα για να μην τα τραβάω στον Ελληνικο λογαριασμό τα χρήματα που λαμβάνω εκεί. 1
BaggsR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έστειλα την προηγούμενη εβδομάδα ένα δοκιμαστικό ποσό στην revolut το οποίο μπήκε κανονικά.Αμέσως μετά όμως, με ειδοποίησαν για τις αλλαγές που έκαναν με τα euro accounts και μου είπαν να μπω στο μενού "Top-up" και "Bank Transfer" ώστε να βρώ τα νέα στοιχεία.Επειδή θέλω να στείλω αρκετά χρήματα (150 ευρώ) με τα οποία πρέπει να πληρώσω για σοβαρή δουλειά και όχι να αγοράσω gadgets, θέλω να αποφύγω τυχόν λάθη που θα οδηγήσουν στην απώλειά τους.Στο app της revolut, κάτω από το μενού "top-up" μου βγάζει 3 διαφορετικούς λογαριασμούς για κάθε νόμισμα αντίστοιχα. (GBP, EUR, USD).O EUR λογαριασμός ΔΕΝ έχει reference number και εκεί είναι που σκάλωσα και δεν έστειλα τα χρήματα πριν βεβαιωθώ ότι όλα είναι σωστά.Επίσης οι λογαριασμοί GBP και USD έχουν όλα τα στοιχεία κανονικά, με μόνο κοινό μεταξύ τους το reference number.Η απορία μου είναι η εξής: Ποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς πρέπει να χρησιμοποιήσω?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιον ενδιαφερθεί να με βοηθήσει!Χρησιμοποιώ τον οδηγό του Insomnia όπως τον βλέπετε στην φωτό. Τι να αλλάξω για να μην χαθούν τα χρήματα?
turbat0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Αφού ευρώ θα στείλεις, τον eur λογαριασμό θα χρησιμοποιήσεις. Είναι πλέον προσωπικός δικός σου, γι αυτό και δεν έχει reference. 1
theseus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 εκανα εγγραφη και ταυτοποιηση με διαβατηριο που εχει ληξει απο το 2007 συν παλιο διπλωμα-το διαβατηριο απλα το θελανε για να δουνε γραμμενο το ονομα μου στα λατινικα-τωρα πως το δεχτηκανε δεν ξερω ουτε το υποδεικνυω σαν τροπο ταυτοποιησης..εστειλα και καποια λεφτα..βλεπετε κατι λαθος;
T-zen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 εκανα εγγραφη και ταυτοποιηση με διαβατηριο που εχει ληξει απο το 2007 συν παλιο διπλωμα-το διαβατηριο απλα το θελανε για να δουνε γραμμενο το ονομα μου στα λατινικα-τωρα πως το δεχτηκανε δεν ξερω ουτε το υποδεικνυω σαν τροπο ταυτοποιησης..εστειλα και καποια λεφτα..βλεπετε κατι λαθος; Θα έχεις πρόβλημα ταυτοποίησης . Έχω 2 ημέρες που προσπαθώ να βγάλω άκρη με το support γτ έτσι ξαφνικά μου μπλόκαραν το λογαριασμό που διατηρώ 2 χρόνια γτ έκανα αυτό που έκανες και εσύ (ληγμένο διαβατήριο). Τώρα είμαι στην φάση να συζητάμε αν πρέπει ή όχι να δεχτούν την άδεια οδήγησης (όχι την καινούρια). Όταν θα έχω αποτέλεσμα θα ενημερώσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις