Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις κάνει ταυτοποίηση;

Που πάω για ταυτοποίηση γιατί δεν μπορώ να το βρω;Εκτός και αν είχα κάνει παλαιότερα γι'αυτό δεν μου το βγαζει;

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ένα αγγλικό site για να λάβω μια πληρωμή Θέλω να προσθέσω τον αγγλικό λογαριασμό revolut σε λίρες

αλλά πέρα από το account number και sort code μου ζητάει iban και bic

να βάλω το iban και bic του euro λογαριασμού?

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ..............

Βρες εργαλειο που μετατρεπει τον αριθμό λογαριασμού σε ΙΒΑΝ

Το bic λογικα πρέπει να ειναι το ιδιο

Δημοσ.

Οχι ..............

Βρες εργαλειο που μετατρεπει τον αριθμό λογαριασμού σε ΙΒΑΝ

Το bic λογικα πρέπει να ειναι το ιδιο

thanks, θα το ψάξω

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να γίνει μεταφορά χρημάτων από revolut σε τραπεζικό λογαριασμό τρίτου;  Θέλω να κάνω μία αγορά και δέχονται μόνο bank transfer.  Είναι εταιρία χονδρικής στην Αγγλία που συνεργάζομαι χρόνια και έχω υπόλοιπο στην revolut που θέλω να καταναλώσω.

Δημοσ.

μαγκες καλησπερα

θα ηθελα να ρωτησω κατι

εαν στειλω λεφτα στην καρτα και την χρησιμοποιησω στην Γαλλια ειτε για αγορες/φαγητο κτλ κτλ ειτε για αναληψη μετρητων θα χρεωθω  κατι επιπλεον(πχ χρεωση στην αναληψη επειδη ειναι απο αλλη τραπεζα)?

ρωταω εαν συμφερει να εχω μετρητα ή την καρτα.

ευχαριστω 

Δημοσ.

μαγκες καλησπερα

θα ηθελα να ρωτησω κατι

εαν στειλω λεφτα στην καρτα και την χρησιμοποιησω στην Γαλλια ειτε για αγορες/φαγητο κτλ κτλ ειτε για αναληψη μετρητων θα χρεωθω  κατι επιπλεον(πχ χρεωση στην αναληψη επειδη ειναι απο αλλη τραπεζα)?

ρωταω εαν συμφερει να εχω μετρητα ή την καρτα.

ευχαριστω 

Φίλε μου, στην Γαλλία όπως και σε όλη την ευρωζωνη μπορείς να πληρώνεις χωρις καμμία επιπλέον χρέωση με την ελληνική σου κάρτα (ή γενικά με κάρτα που είναι συνδεδμένη με λογαριασμό σε ΕΥΡΩ). Οσον αφορά την αναληψη μετρητών: Νομίζω όλες οι Ελληνικές τράπεζες χρεώνουν αν κάνεις ανάληψη απο ΑΤΜ διαφορετικό απο το δικό τους το ίδιο ισχύει και για τα ΑΤΜ εξωτερικού. H revolut σου δίνει την δυναντοτητα να κάνεις ανάληψη χωρίς καμμιά επιβάρυνση μέχρι του συνολικου ποσου των ~200€/μήνα από ΑΤΜ που έχουν το σήμα της mastercard πάνω (δηλ. σχεδόν ολων των mainstream τραπεζών του πλανήτη). Εν κατακλειδι, αν έχεις σκοπό να κάνεις revolut και να στείλεις κάποια χρήματα στον λογαριασμό σου εκει απλά και μονο για να πληρώνεις στην Γαλλία, μην το κάνεις τζάμπα ταλαιπωρεία. Βγάλε κάποαι μετρητά πριν φύγεις απο ελλάδα και εκει χρησιμοποιήσε την ελληνική σου κάρτα (οι αγορες που θα κάνεις εκει μετράνε και στο αφορολογητο :-D ) Τέλος, στην Γαλλία, με βάση προσφατο ταξίδι μου στο Παρίσι σχεδόν παντου πληρώνεις με καρτα. 

Καλό ταξιδι!

Δημοσ.

Φίλε μου, στην Γαλλία όπως και σε όλη την ευρωζωνη μπορείς να πληρώνεις χωρις καμμία επιπλέον χρέωση με την ελληνική σου κάρτα (ή γενικά με κάρτα που είναι συνδεδμένη με λογαριασμό σε ΕΥΡΩ). Οσον αφορά την αναληψη μετρητών: Νομίζω όλες οι Ελληνικές τράπεζες χρεώνουν αν κάνεις ανάληψη απο ΑΤΜ διαφορετικό απο το δικό τους το ίδιο ισχύει και για τα ΑΤΜ εξωτερικού. H revolut σου δίνει την δυναντοτητα να κάνεις ανάληψη χωρίς καμμιά επιβάρυνση μέχρι του συνολικου ποσου των ~200€/μήνα από ΑΤΜ που έχουν το σήμα της mastercard πάνω (δηλ. σχεδόν ολων των mainstream τραπεζών του πλανήτη). Εν κατακλειδι, αν έχεις σκοπό να κάνεις revolut και να στείλεις κάποια χρήματα στον λογαριασμό σου εκει απλά και μονο για να πληρώνεις στην Γαλλία, μην το κάνεις τζάμπα ταλαιπωρεία. Βγάλε κάποαι μετρητά πριν φύγεις απο ελλάδα και εκει χρησιμοποιήσε την ελληνική σου κάρτα (οι αγορες που θα κάνεις εκει μετράνε και στο αφορολογητο :-D ) Τέλος, στην Γαλλία, με βάση προσφατο ταξίδι μου στο Παρίσι σχεδόν παντου πληρώνεις με καρτα. 

Καλό ταξιδι!

καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση 

εχω ηδη revolut αλλα βασει αυτων που μου ειπες θα χρησιμοποιησω την Ελληνικη μου καρτα

Δημοσ.

Καλό ταξιδι!

1. Δεν κυκλοφορούμε με μετρητά στο εξωτερικό (μόνο λίγα ψιλά) - κανόνας απαράβατος. :mad:

2. Πάντα έχουμε ποικιλία απο κάρτες (ελληνικές και μη) και φυσικά διάσπαρτες σε διαφορετικές τσέπες - πορτοφόλια. :mad:

3. Τέλος δυστυχώς λησμονείς πως έχουμε ακόμη CC και συνεπώς αν έχεις την ατυχία η ελληνική σου κάρτα να πιάσει το επιτρεπτό όριο του μήνα θα γίνεις ρεζίλι ....καθώς δεν θα γίνεται αποδεκτή  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Μολις εκανα εμβασμα στην revolut 10ε οπου ειναι και το ελαχιστο ωστε να στειλουν την hardcopy καρτα.

ερωτηση 1. εγω εβαλα ευρω προφανως επειδη αν ελεγα να γινουν λυρες θα εκανε το συναλλαγμα η παιραιως οποτε θα εχανα χρηματα. τωρα αν κανω αγορα σε pos αγγλικο πρεπει να κανω την μετατροπη στην εφαρμογη μεσα; η θα γινει αυτοματα κατα την συναλλαγη απο την revolut;

ερωτηση 2. αν τα κανω σε μετατροπη σε λυρες και τραβιξω τα λεφτα σε ελληνικο atm θα γινει παλι η μετατροπη σε ευρω απο την revolut; 

Γενικα υπαρχει καποιος λογος ποτε να κανω εγω μετατροπη απο ευρω σε λυρες μεσα στην εφαρμογη;

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Μολις εκανα εμβασμα στην revolut 10ε οπου ειναι και το ελαχιστο ωστε να στειλουν την hardcopy καρτα.

ερωτηση 1. εγω εβαλα ευρω προφανως επειδη αν ελεγα να γινουν λυρες θα εκανε το συναλλαγμα η παιραιως οποτε θα εχανα χρηματα. τωρα αν κανω αγορα σε pos αγγλικο πρεπει να κανω την μετατροπη στην εφαρμογη μεσα; η θα γινει αυτοματα κατα την συναλλαγη απο την revolut;

ερωτηση 2. αν τα κανω σε μετατροπη σε λυρες και τραβιξω τα λεφτα σε ελληνικο atm θα γινει παλι η μετατροπη σε ευρω απο την revolut; 

Γενικα υπαρχει καποιος λογος ποτε να κανω εγω μετατροπη απο ευρω σε λυρες μεσα στην εφαρμογη;

Δεν υπαρχει κανενας λογος να κανεις μετατροπή με χρηση της εφαρμογής, όπου χρειάζεται την κάνει μόνη της

Δημοσ.

οκ τελεια! αν θελω καποιος να μου βαλει χρηματα σε λυρες και να τα λαβω και σε λυρες προφανως του δινω το gbp account για να μην χρεωθει αυτος η εγω; σωστα; και εγω μετα διαχειριζομε τα λεφτα απο το gbp account και παλι μπορω να κανω ολα τα παραπανω που ρωτησα;

Υπαρχει λογος σε περίπτωση που θελει να κλειδώσει σε μια συγκεκριμένη(συμφέρουσα) ισοτιμία.

ναι σωστα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...