turbat0s Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μετά μπορώ να κάνω αγορές / πληρωμές σε ευρώ ή USD; Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να γίνει πριν; Καμία διαδικασία, γίνεται η μετατροπή αυτόματα. 1
tredicesima Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Πριν λίγες ημέρες σε ταξίδι που ήμουν (Ιταλία) προσπάθησα να κάνω αγορά με την κάρτα της revolut. Όταν μου ζητήθηκε να βάλω το pin στο pos και τις 2 φορες που προσπάθησα μου εβγαζε pin error. Έλεγξα στο app αλλα το pin ηταν σωστό. Να σημειωθεί οτι ενω εχω κανει αρκετες αγορες με e banking της revolut, ηταν η 1η φορα που προσπάθησα να αγοράσω με κάρτα σε pos και επίσης δεν έχω βγάλει ποτέ χρήματα από atm με τη revolut. Δεν ξέρω αν παίζουν αυτα καποιο ρολο για να γινει η καρτα avtivated αν και στο support που ρωτησα μου ειπε οτι αυτο ισχυει μονο για τις contactless αγορες. Σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο;
Greektrooper Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ναι ισχύει. Πρόκειται για κάποια "άτυπη ενεργοποίηση" προφανώς. Έτυχε και μένα. Έφαγα πόρτα σε συναλλαγή με pos, πήγα επιτόπου σε atm για μια μικρή ανάληψη, και μετά όλα Οκ.
tredicesima Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ναι ισχύει. Πρόκειται για κάποια "άτυπη ενεργοποίηση" προφανώς. Έτυχε και μένα. Έφαγα πόρτα σε συναλλαγή με pos, πήγα επιτόπου σε atm για μια μικρή ανάληψη, και μετά όλα Οκ. Ευχαριστώ πολύ!
overpower Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μάλιστα.. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αυτό, αν το μεταφράζω σωστά, σημαίνει ότι αν θέλω να κάνω μια αγορά στο π.χ. στο chonos24 ένα ρολόι που κοστίζει 5.500 - 6.000 € (παραπάνω από το αντίστοιχο £5,000 που ορίζει ως όριο ανά 96 ώρες η Revolut) δε θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σωστά; Έχει επιχειρήσει κάνείς κάποια αντίστοιχη συναλλαγή; Αυτο σημαινει οτι μπορεις 34.000 τον χρονο και 5677 ευρω καθε 96 ωρες.
alexserres2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν στειλεις εμβασμα υπαρχει πιθανοτητα να σε καλεσουν απο την εφορια να δικαιολογησεις απο που βρηκες το ποσο που εστειλες;
asdfnikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν στειλεις εμβασμα υπαρχει πιθανοτητα να σε καλεσουν απο την εφορια να δικαιολογησεις απο που βρηκες το ποσο που εστειλες; με 1.000 ευρω το μηνα/ανα λογαριασμο-customer ID δεν νομιζω να εχεις προβλημα.... 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν στειλεις εμβασμα υπαρχει πιθανοτητα να σε καλεσουν απο την εφορια να δικαιολογησεις απο που βρηκες το ποσο που εστειλες; Δεν χρειάζεται να στειλεις έμβασμα για να σε καλέσουν και στην τράπεζα που τα εχεις που τα βρήκες? 1
spartak1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Αν στειλεις εμβασμα υπαρχει πιθανοτητα να σε καλεσουν απο την εφορια να δικαιολογησεις απο που βρηκες το ποσο που εστειλες; Tο πρωτογενες ζήτημα για την εφορία είναι πως βρεθηκε το αρχικό ποσό στον Ελληνικό λογαριασμό και αν είναι φορολογημενα/δικαιολογουνται τα χρήματα. Δεν τη νοιαζει που θα τα στείλεις αν εχεις απαντηση για το πρώτο 1
alexserres2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Tο πρωτογενες ζήτημα για την εφορία είναι πως βρεθηκε το αρχικό ποσό στον Ελληνικό λογαριασμό και αν είναι φορολογημενα/δικαιολογουνται τα χρήματα. Δεν τη νοιαζει που θα τα στείλεις αν εχεις απαντηση για το πρώτο Δεν χρειάζεται να στειλεις έμβασμα για να σε καλέσουν και στην τράπεζα που τα εχεις που τα βρήκες? με 1.000 ευρω το μηνα/ανα λογαριασμο-customer ID δεν νομιζω να εχεις προβλημα....σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
alexserres2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 χρεωστικη καρτα δεν μπορεις να συνδεσεις;
asdfnikos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 χρεωστικη καρτα δεν μπορεις να συνδεσεις; Υπάρχουν ακομα CC και δεν επιτρέπονται η μεταφορες χρημάτων μεσω καρτας οποτε οχι.
vrwmiaris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά μια βοήθεια, πατάω exchange για να δω αναλογία δολάρια/ευρώ.βλέπω ότι 53,67$ είναι 45,77€.πατάω αγορά για ένα προϊόν και με χρεώνει 46,26€.εάν αγόραζα κατευθείαν σε ευρώ θα έπαιρνε 46,10€.τι παίζετε; είδα στη συναλλαγή ότι γράφει fee p.ούτε έχω επιλέξει/άλλαξε μόνο του να κάνει την μετατροπή το PP.
argyro1983 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα!Θέλω να μεταφέρω χρήματα στην κάρτα revolut αλλά στο euro account δεν μου δείχνει τον λογαριασμό όπως παλιά.Βγάζει το iban με xxxxx.και το bic Revxxx.Επισης από κάτω λέει επιλογή Activate account αλλά όταν το πατάω δεν κάνει κάτι.Γιατι έχει γίνει αυτό και πως γίνετε η φόρτωση της καρτας;
asdfnikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα!Θέλω να μεταφέρω χρήματα στην κάρτα revolut αλλά στο euro account δεν μου δείχνει τον λογαριασμό όπως παλιά.Βγάζει το iban με xxxxx.και το bic Revxxx.Επισης από κάτω λέει επιλογή Activate account αλλά όταν το πατάω δεν κάνει κάτι.Γιατι έχει γίνει αυτό και πως γίνετε η φόρτωση της καρτας; Έχεις κάνει ταυτοποίηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις