Spyrious Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 με το παλιο συστημα φιλος, με το reference number οσο αφορα το θεμα μου με την εθνικη....δεν πηρα ακομα απαντηση...σκατα μου τα καναν.... Θέλω να μεταφέρω απο eurobank.Αλλά από την εφαρμογή της revolut δεν μπορώ να δω τα στοιχεία όπως παλιά μόνο τα στοιχεία του προσωπικού μου λογαριασμού μου δείχνει.Πως το κάνω με τον παλιό τρόπο;
spartak1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να μεταφέρω απο eurobank.Αλλά από την εφαρμογή της revolut δεν μπορώ να δω τα στοιχεία όπως παλιά μόνο τα στοιχεία του προσωπικού μου λογαριασμού μου δείχνει.Πως το κάνω με τον παλιό τρόπο; Δοκίμασες να τα στείλεις στο iban που βλεπεις στην εφαρμογη;
Spyrious Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Είχα αποθηκευμένη την συναλλαγή στο eabnking της eurobank και το έκανα με τον παλιό τρόπο.Για να δούμε. Δοκίμασες να τα στείλεις στο iban που βλεπεις στην εφαρμογη;
antnatal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Επειδή έχω πολύ καιρό να κάνω top up νου ζητάει διαβατήριο ή δίπλωμα για επαλήθευση. Τα δίνω ελεύθερα ή υπάρχει καμία παγίδα;;; υπάρχει κάτι καινούργιο στην υπόλοιπη διαδικασία;;;
Kapatsos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 γιατί δουλεύει το android pay Ελλάδα; ελα ντε??? απο οσο το εψαξα δν ειμαστε στις υποστηριζομενες χώρες, εκτός αμα δν κατάλαβα καλα...
NikZaf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Έχω φορτίσει τη Revolut κάρτα μου με χρήματα σε ευρώ. 1) Μπορώ να σηκώσω χρήματα από οποιοδήποτε ΑΤΜ Ελληνικής Τράπεζας (αρκεί να είναι συμβεβλημένο με Mastercard φαντάζομαι) με τη Revolut κάρτα μου; 2) Υπάρχει περιορισμός όσον αφορά το ποσό της ανάληψης (επίσης φαντάζομαι ότι δεν ισχύει το capital control για την συγκεκριμένη κάρτα); π.χ. Μπορώ να σηκώσω από ΑΤΜ ποσό της τάξεως των 4.000-5.000 €; 3) Υπάρχει κάποια χρέωση (fees) όσον αφορά το ποσό που θα κάνω ανάληψη από το ΑΤΜ; 4) Άμα θέλω να κάνω μια αγορά μεγάλης αξίας (π.χ. 4.000-5.000 €) και να πληρώσω με την κάρτα, σαν να κάνω πληρωμή με χρεωστική κάρτα, είναι εφικτό; Ευχαριστώ! Keep up the good work!
asdfnikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Έχω φορτίσει τη Revolut κάρτα μου με χρήματα σε ευρώ. 1) Μπορώ να σηκώσω χρήματα από οποιοδήποτε ΑΤΜ Ελληνικής Τράπεζας (αρκεί να είναι συμβεβλημένο με Mastercard φαντάζομαι) με τη Revolut κάρτα μου; 2) Υπάρχει περιορισμός όσον αφορά το ποσό της ανάληψης (επίσης φαντάζομαι ότι δεν ισχύει το capital control για την συγκεκριμένη κάρτα); π.χ. Μπορώ να σηκώσω από ΑΤΜ ποσό της τάξεως των 4.000-5.000 €; 3) Υπάρχει κάποια χρέωση (fees) όσον αφορά το ποσό που θα κάνω ανάληψη από το ΑΤΜ; 4) Άμα θέλω να κάνω μια αγορά μεγάλης αξίας (π.χ. 4.000-5.000 €) και να πληρώσω με την κάρτα, σαν να κάνω πληρωμή με χρεωστική κάρτα, είναι εφικτό; Ευχαριστώ! Keep up the good work! 1.Μπορεις να σηκωσεις απο ολα τα ελληνικα ATM(Απλα να προσεξεις να χρεωσεις την καρτα σε ευρω) 2.Δεν υπαρχουν CC αλλα μπορει να εχει ενα μεγιστο ποσο αναληψης το ATM ανα συνναλαγη π.χ.2.000 ευρω. 3. Υπαρχει fee 2% απο την μερια της revolut.Απο την ελληνικη τραπεζα δεν υπαρχει καποια χρεωση. 4. Πληρωνεις κανονικα και σε pos και online παντου με την καρτα.
spartak1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Έχω φορτίσει τη Revolut κάρτα μου με χρήματα σε ευρώ. 1) Μπορώ να σηκώσω χρήματα από οποιοδήποτε ΑΤΜ Ελληνικής Τράπεζας (αρκεί να είναι συμβεβλημένο με Mastercard φαντάζομαι) με τη Revolut κάρτα μου; 2) Υπάρχει περιορισμός όσον αφορά το ποσό της ανάληψης (επίσης φαντάζομαι ότι δεν ισχύει το capital control για την συγκεκριμένη κάρτα); π.χ. Μπορώ να σηκώσω από ΑΤΜ ποσό της τάξεως των 4.000-5.000 €; 3) Υπάρχει κάποια χρέωση (fees) όσον αφορά το ποσό που θα κάνω ανάληψη από το ΑΤΜ; 4) Άμα θέλω να κάνω μια αγορά μεγάλης αξίας (π.χ. 4.000-5.000 €) και να πληρώσω με την κάρτα, σαν να κάνω πληρωμή με χρεωστική κάρτα, είναι εφικτό; Ευχαριστώ! Keep up the good work! Card spending is limited to £30,000 or equivalent per year with a sublimit of £5,000 or equivalent per 96 hours meaning that you cannot exceed £5,000 or equivalent in card spending in a 96 hour period. Cash withdrawals from ATMs are limited to £2,000 or equivalent per day." 1
BaggsR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, κάποιο θέμα που είχε δημιουργηθεί με την αποστολή εμβασμάτων από Eurobank έχει λυθεί?Στέλνω κανονικά όπως πριν? (Τελευταία φορά ήταν πριν το Πάσχα 2017)
NikZaf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Card spending is limited to £30,000 or equivalent per year with a sublimit of £5,000 or equivalent per 96 hours meaning that you cannot exceed £5,000 or equivalent in card spending in a 96 hour period. Cash withdrawals from ATMs are limited to £2,000 or equivalent per day." Μάλιστα.. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αυτό, αν το μεταφράζω σωστά, σημαίνει ότι αν θέλω να κάνω μια αγορά στο π.χ. στο chonos24 ένα ρολόι που κοστίζει 5.500 - 6.000 € (παραπάνω από το αντίστοιχο £5,000 που ορίζει ως όριο ανά 96 ώρες η Revolut) δε θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σωστά; Έχει επιχειρήσει κάνείς κάποια αντίστοιχη συναλλαγή;
molot12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μάλιστα.. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αυτό, αν το μεταφράζω σωστά, σημαίνει ότι αν θέλω να κάνω μια αγορά στο π.χ. στο chonos24 ένα ρολόι που κοστίζει 5.500 - 6.000 € (παραπάνω από το αντίστοιχο £5,000 που ορίζει ως όριο ανά 96 ώρες η Revolut) δε θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Σωστά; Έχει επιχειρήσει κάνείς κάποια αντίστοιχη συναλλαγή; Paypal δεν δεχεται το site? Θα μπορουσες να στειλεις με εμβασμα στο balance του paypal ενα χιλιαρικο 1000 και τα υπολοιπα 5000 να τα τραβηξει απο τη Revolut. Κριμα να χανεται μια τετοια ευκαιρια. 2
papars Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί φίλος να μου στείλει λίρες από λογαριασμό του στην Αγγλία στο δικό μου revolut; Μου εμφανίζει ένα GBP account αλλά είναι αρκετά το όνομα, account (8 ψηφία) και το sort-code; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Φοβάμαι ότι αν του δώσω το IBAN που είναι της revolut θα τα κάνει μαντάρα και δεν θα βάλει το reference number.
asdfnikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί φίλος να μου στείλει λίρες από λογαριασμό του στην Αγγλία στο δικό μου revolut; Μου εμφανίζει ένα GBP account αλλά είναι αρκετά το όνομα, account (8 ψηφία) και το sort-code; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Φοβάμαι ότι αν του δώσω το IBAN που είναι της revolut θα τα κάνει μαντάρα και δεν θα βάλει το reference number. Μπορει να σε στειλει κανονικα.Μην του δωσεις το IBAN για λιρες γιατι πρεπει να κανεις μεταφορα απο λογαριασμο που ειναι στο ονομα σου! 1
papars Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Μπορει να σε στειλει κανονικα.Μην του δωσεις το IBAN για λιρες γιατι πρεπει να κανεις μεταφορα απο λογαριασμο που ειναι στο ονομα σου! Δηλαδή για μεταφορές χρημάτων μεταξύ αγγλικών τραπεζών είναι αρκετά το sort code και το account no. Μια χαρά! Μετά μπορώ να κάνω αγορές / πληρωμές σε ευρώ ή USD; Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να γίνει πριν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις