Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την σύνδεση της revolut με paypal ο τετραψήφιος επιβεβαίωσης που θα έρθει σε 1-2 ημέρες θα εμφανιστεί στη revolut όπως και όταν είχα συνδέσεi ελληνική prepaid που ερχόταν στις κινήσεις του e-banking??

Τον κωδικό του paypal μπορείς να τον δεις απευθείας, δν χρειάζεται χρόνο για να εμφανιστεί η συναλλαγή, θα δεις την ειδοποίηση αμέσω οταν γίνει η χρέωση στο κινητό σου.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την χρέωση τ

Τον κωδικό του paypal μπορείς να τον δεις απευθείας, δν χρειάζεται χρόνο για να εμφανιστεί η συναλλαγή, θα δεις την ειδοποίηση αμέσω οταν γίνει η χρέωση στο κινητό σου.

Την χρέωση την είδα που να ψάξω δεν ξέρω για να βρω τον τετραψήφιο.Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι επιστράφηκε το πόσο μετά από λίγο στην revolut και αναρωτιέμαι δεν θα πρέπει να κάνω επιβεβαίωση της κάρτας πρώτα και μετά να γίνει η επιστροφή του ποσού??Tουλάχιστον αυτό θυμάμαι όταν έβαζα κάρτες ελληνικών τραπεζών.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Την χρέωση τ

Την χρέωση την είδα που να ψάξω δεν ξέρω για να βρω τον τετραψήφιο.Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι επιστράφηκε το πόσο μετά από λίγο στην revolut και αναρωτιέμαι δεν θα πρέπει να κάνω επιβεβαίωση της κάρτας πρώτα και μετά να γίνει η επιστροφή του ποσού??Tουλάχιστον αυτό θυμάμαι όταν έβαζα κάρτες ελληνικών τραπεζών.Ευχαριστώ.

Μαλλον θα χρεωθηκες το 1 ευρω της επιβεβαιωσης και οχι το 1.5 του verify.
Δημοσ.

Μαλλον θα χρεωθηκες το 1 ευρω της επιβεβαιωσης και οχι το 1.5 του verify.

και τώρα τι κάνω??Συγνώμη που σε ζαλίζω απλώς κόλλησα και δεν ξέρω πως να προχωρήσω.

Δημοσ.

και τώρα τι κάνω??Συγνώμη που σε ζαλίζω απλώς κόλλησα και δεν ξέρω πως να προχωρήσω.

εχεις πατήσει στο paypal την επιλογή Verify -Confirm your card? καπως έτσι ειναι κ εμφανίζεται πάνω στην κάρτα... μολις το πατήσεις αυτο θα σου γίνει η χρέωση 1.5 ευρώ που σου λέει ο φίλος κ θα σου βγει ο τετραψήφιος

Δημοσ.

εχεις πατήσει στο paypal την επιλογή Verify -Confirm your card? καπως έτσι ειναι κ εμφανίζεται πάνω στην κάρτα... μολις το πατήσεις αυτο θα σου γίνει η χρέωση 1.5 ευρώ που σου λέει ο φίλος κ θα σου βγει ο τετραψήφιος

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,μερικες ερωτησεις,1) η ρεβολουτ προστiθεται χωρις "προβληματα"(π.χ. οπως το θεμα της ισοτιμιας στο παυπαλ) στο alipay?  2) Αν στηλω τωρα εμβασμα απο εθνικη υπαρχει περιπτωση να τα δει η ρεβολουτ παρασκευη? 3) Εχω καιρο να δω την ρεβολουτ αλλα ειχα μπει για να κανω τον νεο λογαριασμο,βλεπω στο top up το ιβαν GB66 REVO ..  kai bic revogb21 με δικαιουχο εμενα οποτε τα βαζω κανονικα αυτα χωρις κατι προσθετο στα σχολια σωστα?

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,μερικες ερωτησεις,1) η ρεβολουτ προστiθεται χωρις "προβληματα"(π.χ. οπως το θεμα της ισοτιμιας στο παυπαλ) στο alipay?  2) Αν στηλω τωρα εμβασμα απο εθνικη υπαρχει περιπτωση να τα δει η ρεβολουτ παρασκευη? 3) Εχω καιρο να δω την ρεβολουτ αλλα ειχα μπει για να κανω τον νεο λογαριασμο,βλεπω στο top up το ιβαν GB66 REVO ..  kai bic revogb21 με δικαιουχο εμενα οποτε τα βαζω κανονικα αυτα χωρις κατι προσθετο στα σχολια σωστα?

1)Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δε φαίνεται κάποια ιδιαιτερότητα.

2)Ναι υπάρχει, τέτοια ώρα είναι σαν να τα στέλνεις Πέμπτη.

3)Σωστά.

Δημοσ.

Εμβάσμα απο την eurobank με απλή προτεραιότητα και χρέωση 1 ευρώ το έστειλα χθές 25/10 και ώρα 2 το μεσημέρι και σήμερα 26/10 ώρα 11 τα λεφτά ήταν στην revolut.

Δημοσ.

Μπορώ να συνδέσω το λογαριασμό της revolut στο paypal και να "τραβήξω" χρήματα που έχω στο paypal για να τα χρησιμοποιήσω με την κάρτα της revolut;

Δημοσ.

Μπορώ να συνδέσω το λογαριασμό της revolut στο paypal και να "τραβήξω" χρήματα που έχω στο paypal για να τα χρησιμοποιήσω με την κάρτα της revolut;

Το paypal δεν δεχεται το IBAN της Revolut οποτε οχι.Εκτός αν κανεις την πατέντα να ανοίξεις λογαριασμο στο paypal αγγλιας και να βαλεις το GBP λογαριασμο και να κανεις ανάληψη τα χρηματα σε GBP (Χανοντας πολλα σε συνναλαγμα απο ευρω σε λιρες με την χαλια ισοτιμία του paypal).

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας εβαλα την κυριακη που μας περασε μια χρεωστικη καρτα πειραιως στο paypal και ειχα υπολειπω 4.23 καπου εκει μετα το τραβηγμα των λεφτων απο το paypal για να γινει verify η καρτα εχω 2 κατι κανονικα δεν επρεπε να μου τα ξανα δωσει πισω το paypal η κρατεια και προμηθεια η τραπεζα πειτε μου λιγο γιατι εχω χασει την μπαλα.......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...