Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο πεδίο "πληροφορίες για τον δικαιούχο",εκεί που που έβαζα δηλαδή το reference number πρώτα, δεν μπορούσα να το αφήσω κενό στο ibank της εθνικής και το συμπλήρωσα όπως παλιά.

ελπίζω να μην υπάρχει θέμα.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα!!!Εστειλα και εγω δοκιμαστικα 10ευρο απο Eurobank στην Revolut και πηγαν κανονικα

Έπρεπε να στείλεις περισσότερα για να πιάσει το 1€ που χρεώνεται το έμβασμα τόπο  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μήπως έχει κάνει κανείς μεταφορά εμβάσματος με την χρήση του iban από λογαριασμό τρίτου στον λογαριασμό του στην ρεβολουτ;

Με τον παλιό τρόπο έπρεπε να στείλεις χρήματα από λογαριασμό που έχει το ίδιο ακριβώς όνομα με αυτό την revolut!!!

Δημοσ.

Παιδιά μήπως έχει κάνει κανείς μεταφορά εμβάσματος με την χρήση του iban από λογαριασμό τρίτου στον λογαριασμό του στην ρεβολουτ;

Με τον παλιό τρόπο έπρεπε να στείλεις χρήματα από λογαριασμό που έχει το ίδιο ακριβώς όνομα με αυτό την revolut!!!

Εχω κανει.Τα ελαβα κανονικα την επομενη εργασιμη μερα.

Δημοσ.

Ακόμα να λυθεί αυτό το θέμα;

Εγώ πάντως έκανα κανονικά μεταφορά και από Εθνική και από Πειραιώς!

Αν υπάρξει οποιοδήποτε θέμα να φανταστώ τα χρήματα επιστρέφουν στον λογαριασμό σωστά?(απλά θα χάνετε το ένα ευρώ της συναλλαγής)

Δημοσ.

Καλησπέρα!!Συγνώμη εκ των προτέρων αν γίνομαι κουραστική και έχουν απαντηθεί οι απορίες μου διαβάζοντας πολλές φορές τον οδηγό για την revolut τον εκτύπωσα κιόλας σε χαρτί για να βλέπω τα βήματα διάβασα και τις κριτικές σας γι αυτήν την κάρτα και ότι είστε ευχαριστημένοι αποφάσισα και εγώ να κάνω εγγραφή για την απόκτησή της  όμως κόλλησα  και ζητώ την γνώμη σας έχω κάνει εγγραφή με τα στοιχεία μου κανονικά οκ μέχρι εδώ παρακάτω όμως κόλλησα δεν ξέρω πως να προχωρήσω 1ον) για να εκδώσω κάρτα είτε virtual είτε πλαστική μου ζητάει ότι πρέπει να κάνω top up και να έχω στο λογαριασμό 10ε τα οποία όπως αναφέρει θα μου τα επιστρέψει αργότερα εδώ στο φόρουμ έχετε αναφέρει ότι η κάρτα βγαίνει αμέσως εγώ δεν το είδα αυτό και αν κατάλαβα καλά χωρίς κόστος.Μου έχει βγάλει IBAN κτλ προφανώς για να μπορέσω να στείλω την μεταφορά με το έμβασμα και 2ον)Eσείς έχετε αναφέρει ότι η τράπεζα είναι η BARCLAYS εδώ εγώ βλέπω άλλη τράπεζα με το όνομα Lloyds bank έχετε κάτι υπ΄οψην σας απ¨ο αυτά που σας ανάφερα??Tα στοιχεία του ΙΒΑΝ εμφανίζονται στο νόμισμα της λίρας και όχι του ευρώ που ζητάει activate account στο Top-up via bank transfer .Aν κάποιος έχει πιο σαφή εικόνα από έμενα που μπερδεύτηκα αρκετά μπορώ να πω τον ευχαριστώ εκ των προτέρων αν μου απαντήσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα!!Συγνώμη εκ των προτέρων αν γίνομαι κουραστική και έχουν απαντηθεί οι απορίες μου διαβάζοντας πολλές φορές τον οδηγό για την revolut τον εκτύπωσα κιόλας σε χαρτί για να βλέπω τα βήματα διάβασα και τις κριτικές σας γι αυτήν την κάρτα και ότι είστε ευχαριστημένοι αποφάσισα και εγώ να κάνω εγγραφή για την απόκτησή της  όμως κόλλησα  και ζητώ την γνώμη σας έχω κάνει εγγραφή με τα στοιχεία μου κανονικά οκ μέχρι εδώ παρακάτω όμως κόλλησα δεν ξέρω πως να προχωρήσω 1ον) για να εκδώσω κάρτα είτε virtual είτε πλαστική μου ζητάει ότι πρέπει να κάνω top up και να έχω στο λογαριασμό 10ε τα οποία όπως αναφέρει θα μου τα επιστρέψει αργότερα εδώ στο φόρουμ έχετε αναφέρει ότι η κάρτα βγαίνει αμέσως εγώ δεν το είδα αυτό και αν κατάλαβα καλά χωρίς κόστος.Μου έχει βγάλει IBAN κτλ προφανώς για να μπορέσω να στείλω την μεταφορά με το έμβασμα και 2ον)Eσείς έχετε αναφέρει ότι η τράπεζα είναι η BARCLAYS εδώ εγώ βλέπω άλλη τράπεζα με το όνομα Lloyds bank έχετε κάτι υπ΄οψην σας απ¨ο αυτά που σας ανάφερα??Tα στοιχεία του ΙΒΑΝ εμφανίζονται στο νόμισμα της λίρας και όχι του ευρώ που ζητάει activate account στο Top-up via bank transfer .Aν κάποιος έχει πιο σαφή εικόνα από έμενα που μπερδεύτηκα αρκετά μπορώ να πω τον ευχαριστώ εκ των προτέρων αν μου απαντήσει.

Θα πρέπει να προσθεσεις χρήματα για να σου βγάλει την κάρτα. Τα χρήματα μπορείς να τα προσθεσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Κάποια από όσα αναφέρει ο οδηγός δεν ισχύουν πλέον. Εμβασμα θα κάνεις από Ελληνική τράπεζα μέσω ebanking (Κόστος 1 ευρω/έμβασμα). Τα χρήματα θα τα στείλεις σε λογαριασμό για ευρω. Μην κοιτας το λογαριασμό για τις λίρες. Πήγαινε σε αυτόν για τα ευρω θα σου βγάλει προσωπικό Iban (όχι στη Lloyds)

Δημοσ.

Στο Τop up via bank transfer στα νομίσματα  μου εμφανίζει δυο νομίσματα το ευρώ και τις λίρες όταν πατήσω τις λίρες μου εμφαίζει τα παρακάτω:

Reference:xxxxxxxx(αριθμός που αναβοσβήνει)

Beneficiary:REVOLUT LTD 

IBAN:GB47 LOUD ΧΧΧΧΧΧΧΧ(ΑΡΙΘΜΟΥΣ)

BIC:LOUDGBΧΧ(Αριθμό+Γράμμα)

Βank:Llouds bank

Benecifiary addres:Revolut LTD,Lever 39,1 Canada Square London,E14 5AB UK

Oταν πατήσω ευρώ εμφανίζει:

Beneficiary:To όνομά μου

IBAN:XXXXXXXXXXXXXXXXX(Δεν έχει αριθμούς)

BIC:XXXXXXXX(Δεν έχει αριθμούς)

SHORT CODE:XXXXXXX(Δεν έχει αριθμούς)

Στο κάτω μέρος σε ένα ροζ κουτάκι έχει την επιλογή Activate account και πατώντας σου ζητάει για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός πρέπει να κάνεις ταυτοποίηση επιλέγοντας χώρα και ζητάει διαβατήριο η άδεια οδήγησης έχει όμως και μια σημείωση πρίν που αναφέρει ότι επαληθεύστε την ταυτότητα σας όταν πλησιάζετε το όριο το οποίο αναφέρει πιο πάνω Limit is 250euro a year.

Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σε ευρώ και να σου δώσει IBAN για να μπορείς να στείλεις  το έμβασμα με την τράπεζα θα πρέπει να γίνει ταυτοποίηση με τα έγγραφα που ζητάει ανεξαρτήτως αν πλησιάζεις το όριο η όχι??Πως θα πάρω το ΙΒΑΝ για το ευρώ??Aν κάποιος έχει πρόσφατα κάνει την νέα διαδικασία της revolut γιατί προφανώς έχει αλλάξει από τον παλιό οδηγό ο οποίος ήταν πολύ αναλυτικός και σε καθοδηγούσε με τα βήματα του και γνωρίζει πάσα άποψη δεχτή.

Ευχαριστώ!!!!!!!

Δημοσ.

Ο οδηγος ειναι πια παλιος, η εταιρεια εχει εξελιχθει (για καλο ή για κακο δεν εχει σημασια, δεν ειναι της παρουσης).

Ειναι προφανες οτι οταν σου ζηταει διαδικασια ταυτοποιησης, δεν υπαρχει κανενας τροπος να τον παρακαμψεις εκτος απο εναν: δεν κανεις λογαριασμο. Ολα οσα ρωτας εχουν απαντηθει (πιθανως εκατονταδες φορες) στις προηγουμενες σελιδες. Ειναι δυσκολο για καποιον να τις διαβασει ολες, το ξερω. Αλλα η αναζητηση πανω γωνια-δεξια ειναι ο τροπος για να λυνεις ολες τις αρχικες αποριες σου. Λεξεις-κλειδια τα "όριο", "limit", "ταυτότητα", "επαλήθευση", "έγγραφα", "ΙΒΑΝ", "ταυτοποίηση", "έμβασμα" κλπ.

Στην ερωτηση "πώς θα παρω ΙΒΑ για το ευρώ" η απαντηση ειναι απλη: κανεις ταυτοποιηση οπως σου ζηταει. Δεν υπαρχουν οδηγιες γι' αυτο, απλα στελνεις τα απαραιτητα εγγραφα στην εταιρεια. Αν σου δημιουργησουν προβλημα ή κανεις καποιο λαθος, εδω ειμαστε για να βοηθησουμε στοχευμενα με οσα γνωριζουμε ως χρηστες.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, ξέρουμε αν έχει λυθεί το πρόβλημα με την εθνική? Νομίζω ακόμη βγάζει το μήνυμα ότι το BIC είναι ανενεργό και ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις. Το τικαρουμε κανονικά και φτάνουν τα λεφτά οκ με SEPA;

Δημοσ.

Ο οδηγος ειναι πια παλιος, η εταιρεια εχει εξελιχθει (για καλο ή για κακο δεν εχει σημασια, δεν ειναι της παρουσης).

Ειναι προφανες οτι οταν σου ζηταει διαδικασια ταυτοποιησης, δεν υπαρχει κανενας τροπος να τον παρακαμψεις εκτος απο εναν: δεν κανεις λογαριασμο. Ολα οσα ρωτας εχουν απαντηθει (πιθανως εκατονταδες φορες) στις προηγουμενες σελιδες. Ειναι δυσκολο για καποιον να τις διαβασει ολες, το ξερω. Αλλα η αναζητηση πανω γωνια-δεξια ειναι ο τροπος για να λυνεις ολες τις αρχικες αποριες σου. Λεξεις-κλειδια τα "όριο", "limit", "ταυτότητα", "επαλήθευση", "έγγραφα", "ΙΒΑΝ", "ταυτοποίηση", "έμβασμα" κλπ.

Στην ερωτηση "πώς θα παρω ΙΒΑ για το ευρώ" η απαντηση ειναι απλη: κανεις ταυτοποιηση οπως σου ζηταει. Δεν υπαρχουν οδηγιες γι' αυτο, απλα στελνεις τα απαραιτητα εγγραφα στην εταιρεια. Αν σου δημιουργησουν προβλημα ή κανεις καποιο λαθος, εδω ειμαστε για να βοηθησουμε στοχευμενα με οσα γνωριζουμε ως χρηστες.

Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω ξανά!!!!!!

Δημοσ.

Παιδιά, ξέρουμε αν έχει λυθεί το πρόβλημα με την εθνική? Νομίζω ακόμη βγάζει το μήνυμα ότι το BIC είναι ανενεργό και ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις. Το τικαρουμε κανονικά και φτάνουν τα λεφτά οκ με SEPA;

ναι μια χαρά πάνε τα λεφτά. τη μία μέρα τα έστειλα την άλλη φάνηκαν.

Δημοσ.

Κι εγώ έστειλα έμβασμα μετά από καιρό στην εθνική και μπήκαν μετά από 1,5 εργάσιμη ημέρα. Δευτέρα απόγευμα έστειλα το έμβασμα και σήμερα Τετάρτη το πρωί εμφανίστηκαν τα χρήματα στην Revolut.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...