Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eurobank κανονικά με το καινούργιο προσωπικό IBAN (επιτέλους)

Τράπεζα δικαιούχο τι έβαλες φίλε; Και εγώ από την ίδια τράπεζα θα στείλω έμβασμα ; Με τον αγγλικό iban πάντα

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τράπεζα δικαιούχο τι έβαλες φίλε; Και εγώ από την ίδια τράπεζα θα στείλω έμβασμα ; Με τον αγγλικό iban πάντα

το βγάζει από μόνο του REVOLUT LTD
  • Like 1
Δημοσ.

Ανακοίνωση της ρεβ

We’re getting in touch today to let you know that our payments processor has scheduled some downtime for this weekend. This will allow our partner to carry out some essential maintenance work to improve their service.
This means that you will not be able to use your Revolut card for two hours between 00.01 AM and 02:00 AM (BST) on Sunday 8th October.
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ωραίος οδηγός.

Μία ερώτηση έχω: έκανα εγγραφη στην κάρτα και verification κανονικά, πηγαίνω να κάνω top-up by transfer (σε ευρώ) και ενώ μου εμφανίζονται τα στοιχεία beneficiary, IBAN &BIC, το reference number εξαφανίστηκε!! Τι εννοώ εξαφανίστηκε? Πριν το verification εμφανιζόταν κανονικά, αλλά όχι πια! Έκανα εκκαθάριση της εφαρμογής, ξαναέβαλα τα στοιχεία από την αρχή και πάλι το ίδιο.

Δεν ξέρω αν κάποιος αντιμετώπισε κάτι σχετικό και απαντήθηκε ήδη στο θέμα, αλλά παρακαλώ να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ωραίος οδηγός.

Μία ερώτηση έχω: έκανα εγγραφη στην κάρτα και verification κανονικά, πηγαίνω να κάνω top-up by transfer (σε ευρώ) και ενώ μου εμφανίζονται τα στοιχεία beneficiary, IBAN &BIC, το reference number εξαφανίστηκε!! Τι εννοώ εξαφανίστηκε? Πριν το verification εμφανιζόταν κανονικά, αλλά όχι πια! Έκανα εκκαθάριση της εφαρμογής, ξαναέβαλα τα στοιχεία από την αρχή και πάλι το ίδιο.

Δεν ξέρω αν κάποιος αντιμετώπισε κάτι σχετικό και απαντήθηκε ήδη στο θέμα, αλλά παρακαλώ να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ.

Δεν το χρειάζεσαι πια το reference number, τα IΒΑΝ είναι ατομικά. Και δεν στο ζητάει όταν στέλνεις έμβασμα

Δημοσ.

Δεν το χρειάζεσαι πια το reference number, τα IΒΑΝ είναι ατομικά. Και δεν στο ζητάει όταν στέλνεις έμβασμα

Δηλαδή τα αφήνω κενά τα πεδία "Πληροφορίες για τον Δικαιούχο" και "Κωδικός Αναφοράς Εντολέα SEPA"? (χρησιμοποιώ την Πειραιώς)

και επίσης στην επωνυμία του δικαιούχου βάζω το ονοματεπώνυμό μου (εφόσον απ' ότι κατάλαβα το iban ειναι δικό μου) ή "REVOLUT LTD" ?

Δημοσ.

Δηλαδή τα αφήνω κενά τα πεδία "Πληροφορίες για τον Δικαιούχο" και "Κωδικός Αναφοράς Εντολέα SEPA"? (χρησιμοποιώ την Πειραιώς)

και επίσης στην επωνυμία του δικαιούχου βάζω το ονοματεπώνυμό μου (εφόσον απ' ότι κατάλαβα το iban ειναι δικό μου) ή "REVOLUT LTD" ?

Αυτη ακριβώς η ερώτηση απαντήθηκε 1-2 σελίδες πριν!!!Οτι χρειάζεται το  γράφει μέσα στην εφαρμογη!!!Στην πρωτη γραμμη λεει Use this personal account to get salary and to pay bills.Απο κατω λεει beneficiary=Δικαιούχος και εχει το ονομα σου!Το να γεμίζουμε το θεμα με  επαναλαμβανομενες ερωτησεις δεν ειναι και το καλύτερο..

• Like 2
Δημοσ.

όσο δεν υπάρχει ένας διαρκώς επικαιροποιημένος οδηγός από κάποιον που δεν έχει δουλειά να κάνει ή αμοίβεται από τη Revolut, είναι μοιραίο να υπάρχει η επανάληψη - εγώ πριν ρωτήσω 20 τόσες σελίδες πίσω κοίταγα και έψαχνα και πάλι αρκέτα σίγουρες απαντήσεις δεν έβρισκα οπότε μοιραία, ρώτησα

τώρα κάποιοι που είναι πιο τεμπέληδες ή πολυάσχολοι λογικό να ματαξαναρωτάνε και όποιος θέλει απαντάει - υποχρεωμένος ΔΕΝ είναι

• Like 2
Δημοσ.

Ναι φιλε μου, τα αφηνεις κενα.

• Like 1
Δημοσ.

Τρέχει ένα University Rally για δωρεάν Premium λογαριασμούς για 1 χρόνο (πρέπει να φτάσει το πανεπιστήμιο 3000 πόντους ή 576 άτομα σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου). Όποιος θέλει ας μπει να ρίξει τον οβολό του.

https://revolut.com/universities

Δημοσ.

Μπράβο στην Revolut! Έβγαλε ασπροπρόσωπη την κόρη μου μιά βδομάδα σε Γαλλία και Γερμανία, πληρωμές σε pos κανονικά, αναλήψεις μετρητών, τα πάντα όλα! Με ενημέρωση κάθε κίνησης στο κινητό μου, top up άμεσο μέσω άλλης κάρτας, μπλοκάρισμα ή ξεμπλοκαρισμα άμεσο μερικών συναλλαγών (πχ αναλήψεων ή ανεπαφων), μιά χαρά!

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...