ppetr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σε ευρώ αγόρασα.Στο PayPal μόνο ευρώ δείχνει. Και η revolut έκανε τα ευρώ λίρες και πάλι ευρώ, με αποτέλεσμα να ανεβάσει το τελικό ποσό που βγήκε από την κάρτα. Wtf δηλαδή. Θα ελεγξεις το ιδιο προιον και στα 3 νομισματα, ποιο δινει χαμηλοτερη τιμη σε μετατροπη € στη Revolut και σε αυτο το νομισμα θα ψωνιζεις Το GearBest κερδιζει απο τις μετατροπες πχ το drone εχει 512,20 € $611,31 -> 522 € περιπου 453,42GBP -> 507 € περιπου
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σε ευρώ αγόρασα.Στο PayPal μόνο ευρώ δείχνει. Και η revolut έκανε τα ευρώ λίρες και πάλι ευρώ, με αποτέλεσμα να ανεβάσει το τελικό ποσό που βγήκε από την κάρτα. Wtf δηλαδή. Να ξερεις, απο την στιγμη που το παυπαλ στο τικετ αναφέρει ισοτιμίες εχει κανει μετατροπή 2
vasilk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 με βάση αυτά που διαβάζω στο ιντερνετ, το paypal θα δει ότι εχεις αγοράσει δολαρια και θα δει οτι πας να πληρώσεις με κάρτα uk. οπότε θα σου μετατρέψει τα δολάρια σε λίρες για να τα στειλει στη revolut, η revolut με τη σειρά της θα πάρει τις λίρες του paypal και θα τα κάνει ευρώ.Πότε δεν μου έτυχε αυτό που λες και έχω κάνει πολλές αγορές με την Revolut από Κίνα. Μιλάμε κυριολεκτικά για εκατοντάδες οπότε νομίζω είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα. Πάντα αγοράζω σε δολάρια, πάντα το paypal χρεώνει δολάρια και πάντα την μετατροπή την κάνει η Revolut. Δεν έχω πληρώσει ούτε ένα σεντ σε μετατροπές. Τι να σου πω. Λες να ήμουν απλά τυχερός? Λίγο δύσκολο να είναι μόνο θέμα τύχης γιατί δεν μιλάμε για λίγες συναλλαγές. Φυσικά πάντα πριν πληρώσω βλέπω ότι όντως το Paypal χρεώνει και ζητάει δολάρια.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Πότε δεν μου έτυχε αυτό που λες και έχω κάνει πολλές αγορές με την Revolut από Κίνα. Μιλάμε κυριολεκτικά για εκατοντάδες οπότε νομίζω είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα. Πάντα αγοράζω σε δολάρια, πάντα το paypal χρεώνει δολάρια και πάντα την μετατροπή την κάνει η Revolut. Δεν έχω πληρώσει ούτε ένα σεντ σε μετατροπές. Τι να σου πω. Λες να ήμουν απλά τυχερός? Λίγο δύσκολο να είναι μόνο θέμα τύχης γιατί δεν μιλάμε για λίγες συναλλαγές. Κάνεις λάθος, αγορά σε δολάρια με μετατροπή του παυπαλ και ρεβολουτ, θα συμβεί ΠΆΝΤΑ το παρακάτω 1. Αγορά σε $-> στο παυπαλ 2. Παυπαλ μετατροπή σε λίρες και αποστολή ρεβολουτ 3, Ρεβολουτ μετατροπή σε ευρώ και χρέωση της κάρτας 2
mike89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι στην Αγγλια και να χρησιμοποιήσω εκεί την revolut κάρτα είτε σε αγορές σε καταστήματα είτε να βγάλω εισιτήρια τρένου. Η ερώτηση είναι αν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα στο να μην την δεχτούν κατάστημα... εχει κανεις ανάλογη εμπειρία..;; θα μπορώ να κάνω αγορές από κει δλδ κανονικά; Επίσης αν χρειαστώ να τραβήξω λιρες από ATM θα μπορώ χωρίς μεγάλες χρεώσεις; Ευχαριστώ.
grinder_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κάνεις λάθος, αγορά σε δολάρια με μετατροπή του παυπαλ και ρεβολουτ, θα συμβεί ΠΆΝΤΑ το παρακάτω 1. Αγορά σε $-> στο παυπαλ 2. Παυπαλ μετατροπή σε λίρες και αποστολή ρεβολουτ 3, Ρεβολουτ μετατροπή σε ευρώ και χρέωση της κάρτας Σκόπιμα αφαίρεσες την τελευταία πρόταση, που είναι και η όλη ουσία του θέματος, ή έκανε μετά edit; Δεν υπάρχει μετατροπή του paypal και revolut ταυτόχρονα. Ή το ένα θα γίνει ή το άλλο. Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Και τέλος. Ούτε εμένα μου έχει συμβεί ποτέ. Μόνο πριν κάποιους μήνες που το paypal είχε όντως πρόβλημα και δεν σου άφηνε άλλη επιλογή για το conversion option. Εάν πρώτα ήμασταν πιο προσεκτικοί και βλέπαμε τι όντως θα χρεωθούμε δεν θα τρέχαμε μετά σε forum να ψαχνόμαστε τι και πώς. Κάθε τρεις και λίγο τα ίδια ερωτήματα.
xirosiman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κάνεις λάθος, αγορά σε δολάρια με μετατροπή του παυπαλ και ρεβολουτ, θα συμβεί ΠΆΝΤΑ το παρακάτω 1. Αγορά σε $-> στο παυπαλ 2. Παυπαλ μετατροπή σε λίρες και αποστολή ρεβολουτ 3, Ρεβολουτ μετατροπή σε ευρώ και χρέωση της κάρτας Αρα τι συμφερει? να αγοραζουμε σε δολλαρια μεσω paypal ( να μην αφηνουμε την μετατροπη στο paypal) ,να κανει την μετατροπη η revolut? η να αγορασουμε σε ευρω π την κανει το κινεζομαγαζο αφου εχει ως νομισμα δολλαρια?
vasilk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κάνεις λάθος, αγορά σε δολάρια με μετατροπή του παυπαλ και ρεβολουτ, θα συμβεί ΠΆΝΤΑ το παρακάτω 1. Αγορά σε $-> στο παυπαλ 2. Παυπαλ μετατροπή σε λίρες και αποστολή ρεβολουτ 3, Ρεβολουτ μετατροπή σε ευρώ και χρέωση της κάρτας Δεν κάνω κανένα λάθος. Πάντα στο Paypal επιλεγμένη η επιλογή να χρεώνει στο νόμισμα που ζητάει ο πωλητής και το Paypal θα χρεώνει πάντα δολάρια στην Revolut. Την μετατροπή δολάρια σε ευρώ την κάνει η Revolut. Πουθενά στερλίνες.
loyros13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 μην δίνετε σημασία σε παπαγαλάκια.υπαρχουν ουκ ολίγα δείγματα μπαρουφολογιας.το ζουμί είναι να ελέγχετε την επιλογή μετατροπής συναλλάγματος στο PayPal.Τιποτα περισσότερο.
ppetr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αρα τι συμφερει? να αγοραζουμε σε δολλαρια μεσω paypal ( να μην αφηνουμε την μετατροπη στο paypal) ,να κανει την μετατροπη η revolut? η να αγορασουμε σε ευρω π την κανει το κινεζομαγαζο αφου εχει ως νομισμα δολλαρια? Τσαμπα τα γραφω...
elpaso1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Παντως εμενα παντα με χρεωνει η revolut και η paypal οσα λεει και η τελικη τιμη στο καθε site. Τιποτα παραπανω.
jonkyr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι στην Αγγλια και να χρησιμοποιήσω εκεί την revolut κάρτα είτε σε αγορές σε καταστήματα είτε να βγάλω εισιτήρια τρένου. Η ερώτηση είναι αν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα στο να μην την δεχτούν κατάστημα... εχει κανεις ανάλογη εμπειρία..;; θα μπορώ να κάνω αγορές από κει δλδ κανονικά; Επίσης αν χρειαστώ να τραβήξω λιρες από ATM θα μπορώ χωρίς μεγάλες χρεώσεις; Ευχαριστώ. Σοβαρα τωρα, διαβαζει κανεις τα τρια πρωτα ποστ; Ή επειδη λειπουν οι φωτο "δε βαριεσαι αδερφε"; post#2208 #post2347
mike89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Οσο απαντατε τοσο ρωτανε Δεν θα σχολιάσω καν την βλακεία σου
ktsolkas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 το προβλημα με την εθνικη τραπεζα λυθηκε? μπορει να μας πει καποιος? κανουμε κανονικα σε καρτα με αγγλικο iban απο λογαριασμο εθνικης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις