Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα ειναι το προσωπικο IBAN βαζεις το δικο σου αμα ειναι το iban με το reference τοτε της revolut

Ευχαριστώ πολύ. Είναι με IBAN αλλά έβαλα το όνομα της revolut, θα έχω πρόβλημα;

Δημοσ.

Συνδέεται η Leupay το αρνητικό είναι ότι τη βλέπει σαν πιστωτική και χρεώνει 1% προμήθεια από το πρώτο ευρώ με ελάχιστο top up τα 10€.Οταν είπα στη Revolut ότι είναι χρεωστική για να μην πληρώσω την προμήθεια της πιστωτικής,μου ζήτησαν ένα έγγραφο που να το πιστοποιεί.Οταν το ζήτησα αυτό από τη leupay μου είπαν ότι για να το στείλουν ως έντυπο θέλουν 15€ και ηλεκτρονικά 5€.Τους είπα ότι είναι απλά κλέφτες και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

Δημοσ.

Δεν καταλαβα που τα εστειλες....

Ενώ ο λογαριασμός είναι με ΙΒΑΝ, έγραψα στο ονοματεπώνυμο δικαιούχου Revolut LTD και όχι το δικό μου.

Δημοσ.

Ενώ ο λογαριασμός είναι με ΙΒΑΝ, έγραψα στο ονοματεπώνυμο δικαιούχου Revolut LTD και όχι το δικό μου.

Δεν πειράζει, αρκεί να είναι το IBAN σωστό και το BIC
  • Like 1
Δημοσ.

εντωμεταξυ κατι εγινε το σαββατο με την ρεβολουταρα,

ενω διαβασα στο facebook οτι εγινε crash στους servers τους,

εκεινη την ωρα περιπου προσπαθησω να τσεκαρω και να καθαρισω wakelocks απ το κινητο και

ειδα οτι ετρεχε ενα upload (επαφων μαλλον :o ),

απο privacy οτι ναναι...

στο τσακ ημουνα να την ξηλωσω την κ@λοεφαρμογη τους, λεφτα ουτως ή αλλως δεν εχω μεσα,

αει σιχτιρ!

υπερτεραστιο συν της leupay που εχει το site να κανεις την δουλεια σου,

κατι τετοιες "μοντερνες" μλκιες και καλα εφαρμογη μονο-δεν σου δινω site,

ποτε δεν τις καταλαβα και δεν τις γουσταρα, ρε ουστ! :devil:

• Confused 1
Δημοσ.

εντωμεταξυ κατι εγινε το σαββατο με την ρεβολουταρα,

ενω διαβασα στο facebook οτι εγινε crash στους servers τους,

εκεινη την ωρα περιπου προσπαθησω να τσεκαρω και να καθαρισω wakelocks απ το κινητο και

ειδα οτι ετρεχε ενα upload (επαφων μαλλον :o ),

απο privacy οτι ναναι...

στο τσακ ημουνα να την ξηλωσω την κ@λοεφαρμογη τους, λεφτα ουτως ή αλλως δεν εχω μεσα,

αει σιχτιρ!

υπερτεραστιο συν της leupay που εχει το site να κανεις την δουλεια σου,

κατι τετοιες "μοντερνες" μλκιες και καλα εφαρμογη μονο-δεν σου δινω site,

ποτε δεν τις καταλαβα και δεν τις γουσταρα, ρε ουστ! :devil:

Oντως και η Leupay και η N26 έχουν την εναλλακτική λύση της ιστοσελίδας.  Γιατί δεν το εφαρμόζουν και στη Revolut δεν το καταλαβαίνω :wacko:

Συνδέεται η Leupay το αρνητικό είναι ότι τη βλέπει σαν πιστωτική και χρεώνει 1% προμήθεια από το πρώτο ευρώ με ελάχιστο top up τα 10€.Οταν είπα στη Revolut ότι είναι χρεωστική για να μην πληρώσω την προμήθεια της πιστωτικής,μου ζήτησαν ένα έγγραφο που να το πιστοποιεί.Οταν το ζήτησα αυτό από τη leupay μου είπαν ότι για να το στείλουν ως έντυπο θέλουν 15€ και ηλεκτρονικά 5€.Τους είπα ότι είναι απλά κλέφτες και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

Συμφωνώ απαράδεκτοι :mad: αλλά και η Revolut θα μπορούσε να το ελέγξει και να μην ζητά απο τους πελάτες έξτρα δικαιολογητικά.  :mad: 

Πάντως και η Ν26 συνδέεται αλλά δεν ξέρω αν την βλέπει και αυτή την κάρτα η Rev ως πιστωτική, θα το δοκιμάσω με μια μεταφορά και θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα της leupay δεν είναι χρεωστική αλλά Prepaid debit. Γιαυτο και τα προβλήματα με τη Revolut. H ryanair δεν τη βλέπει ως χρεωστική

Oντως και η Leupay και η N26 έχουν την εναλλακτική λύση της ιστοσελίδας.  Γιατί δεν το εφαρμόζουν και στη Revolut δεν το καταλαβαίνω :wacko:

Συμφωνώ απαράδεκτοι :mad: αλλά και η Revolut θα μπορούσε να το ελέγξει και να μην ζητά απο τους πελάτες έξτρα δικαιολογητικά.  :mad:

Πάντως και η Ν26 συνδέεται αλλά δεν ξέρω αν την βλέπει και αυτή την κάρτα η Rev ως πιστωτική, θα το δοκιμάσω με μια μεταφορά και θα ενημερώσω.

Aυτη της N26 είναι ξεκάθαρα debit Και η revolut τη βλέπει κανονικά ως τέτοια

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους,

ρε παιδια πηγα να κανω topup στη revolut με την καρτα που εχω και δεν την δεχτηκε.

Μετα πηγα να κανω με εμβασμα (ποσο 500 euro) και μου ζηταει η eurobank 19 ευρω.

Ομως στον οδηγο στη πρωτη σελιδα του τοπικ λεει οτι η χρεωση ειναι 1 ευρω.

Κανω κατι λαθος?

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους,

ρε παιδια πηγα να κανω topup στη revolut με την καρτα που εχω και δεν την δεχτηκε.

Μετα πηγα να κανω με εμβασμα (ποσο 500 euro) και μου ζηταει η eurobank 19 ευρω.

Ομως στον οδηγο στη πρωτη σελιδα του τοπικ λεει οτι η χρεωση ειναι 1 ευρω.

Κανω κατι λαθος?

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Διάλεξε την χρέωση SHA

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα topup σήμερα από winbank, και είπα να επιλέξω τη γρήγορη αποστολή (έχει επιπλέον ενάμιση ευρώ προμήθεια).

Τα λεφτά ανέβηκαν στο revolut αυθημερόν!

Έντεκα το πρωί τα έστειλα, 16:01 είχαν ανέβει. :)

• Like 3
Δημοσ.

Προσπαθησα να κανω top up απο καρτα leupay σε revolut, μου εβγαλε προβλημα και να προσπαθησω αργοτερα.

Προσπαθησα και απο revolut σε leupay, αλλα θελει να γινει verified η καρτα λεει, θα μου κανουν μια μικρη χρεωση και θα βαλω ενα τριψηφιο κωδικο. Περιμενω.

Δυστυχως ηθελα να κανω μια παραγγελια σημερα, καθως θα ειχα καποια εκπτωση, αλλα απ'οτι βλεπω δε προλαβαινω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...