Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο επιστράφηκε το ποσό από την Εθνική -πλην της προμήθειας - ενημερώνω και για όσους αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα λογικά θα λάβουν σύντομα την επιστροφή τους. Με ημερομηνία αποστολής 11-09, η επιστροφή έγινε σήμερα δλδ 10 ημέρες το ποσό παρέμενε δεσμευμένο λόγω του λάθους της Εθνικής.. :mad:

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αντιμετωπιζεται κανα θεμα με πληρωμες μεσω revolut? Δεν τη δεχονται τα καταστηματα εμενα και η εφαρμογη με κανει κατι χαζα μεσα και πεταει κατι σφαλματα τυπου "We're sorry, something has gone worng. Please try later" τι φαση συμβαινει σε κανεναν;

Ναι κ σε εμενα τα ιδια κανει. Εκανα κ μια παραγγελια, τα λεφτα εφυγαν απο τον λογαριασμο αλλα δεν μπηκαν ακομη στον πωλητη. Προσπαθησα να επικοινωνησω με το "Costume Service" αλλα τζιφος. Τελικα εβγαλαν μια ανακοινωση που λεει οτι αντιμετωπιζουν προβλημα με τον σερβερ κ γι αυτο υπαρχει κ θεμα με τις πληρωμες.

Δημοσ.

είχε θέμα η εφαρμογή πληρωμών τους.Οταν έχουν τέτοια προβλήματα αποζημιώνουν το ανακοίνωσαν και στη σελίδα τους στο FB.

Δημοσ.

Εχω 10 ευρω στη leupay και 30 ευρω στη revolut. Θελω να κανω μια αγορα κοντα στα 40 ευρω μεσω paypal. Μπορω να συνδιασω και τις δυο καρτες;

Δημοσ.

Εχω 10 ευρω στη leupay και 30 ευρω στη revolut. Θελω να κανω μια αγορα κοντα στα 40 ευρω μεσω paypal. Μπορω να συνδιασω και τις δυο καρτες;

κάνε top up στη Revolut με τη Leupay και πάρτο με τη Revolut.
  • Like 1
Δημοσ.

δεν γινεται αυτο νομιζω αν εισαι καινουργιος, παλιοτερα/οι παλιοτεροι λογαριασμοι μπορουν,

εμεις που γραφτηκαμε τελευταια οχι

Δημοσ.

δεν γινεται αυτο νομιζω αν εισαι καινουργιος, παλιοτερα/οι παλιοτεροι λογαριασμοι μπορουν,

εμεις που γραφτηκαμε τελευταια οχι

Σε εμένα γίνεται (διευκρίνηση παλιός λογαριασμος)

Αλλά γιατί να μην γίνεται;  Το δοκίμασες;

Η Leupay ειναι κάρτα εξωτερικού (δεν επηρεάζεται απο τα CC) και άνετα μπορεί να συνδεθεί με την Revolut και να γίνει top up στη στιγμή.  Και η κάρτα της N26 επίσης συνδέεται  :-)  όπως και οποιαδήποτε άλλη κάρτα εξωτερικού !   

Οι ελληνικές δεν συνδέονται είτε είναι mastercard ή visa λόγω των καταραμένων CC  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

ναι, το ειχα δοκιμασει και δεν επαιξε και μετα διαβασα καπου εδω οτι δεν γινεται,

αυτο που εγραψα δηλαδη :S

Δημοσ.

Σε εμένα γίνεται (διευκρίνηση παλιός λογαριασμος)

Αλλά γιατί να μην γίνεται; Το δοκίμασες;

Η Leupay ειναι κάρτα εξωτερικού (δεν επηρεάζεται απο τα CC) και άνετα μπορεί να συνδεθεί με την Revolut και να γίνει top up στη στιγμή. Και η κάρτα της N26 επίσης συνδέεται :-) όπως και οποιαδήποτε άλλη κάρτα εξωτερικού !

Οι ελληνικές δεν συνδέονται είτε είναι mastercard ή visa λόγω των καταραμένων CC :mad:

Λογικά θα γίνεται σε εμένακαθώς είμαι εδώ και ένα χρόνο συνδρομητής. Θα δοκιμάσω. Υπάρχει έξτρα χρέωση;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...