nikosthegreat Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν λίγο επιστράφηκε το ποσό από την Εθνική -πλην της προμήθειας - ενημερώνω και για όσους αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα λογικά θα λάβουν σύντομα την επιστροφή τους. Με ημερομηνία αποστολής 11-09, η επιστροφή έγινε σήμερα δλδ 10 ημέρες το ποσό παρέμενε δεσμευμένο λόγω του λάθους της Εθνικής..
gmos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια αντιμετωπιζεται κανα θεμα με πληρωμες μεσω revolut? Δεν τη δεχονται τα καταστηματα εμενα και η εφαρμογη με κανει κατι χαζα μεσα και πεταει κατι σφαλματα τυπου "We're sorry, something has gone worng. Please try later" τι φαση συμβαινει σε κανεναν; Ναι κ σε εμενα τα ιδια κανει. Εκανα κ μια παραγγελια, τα λεφτα εφυγαν απο τον λογαριασμο αλλα δεν μπηκαν ακομη στον πωλητη. Προσπαθησα να επικοινωνησω με το "Costume Service" αλλα τζιφος. Τελικα εβγαλαν μια ανακοινωση που λεει οτι αντιμετωπιζουν προβλημα με τον σερβερ κ γι αυτο υπαρχει κ θεμα με τις πληρωμες.
loyros13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 είχε θέμα η εφαρμογή πληρωμών τους.Οταν έχουν τέτοια προβλήματα αποζημιώνουν το ανακοίνωσαν και στη σελίδα τους στο FB.
George! Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-revolut/ Είναι από τον Ιανουάριο του 2016 αυτός ο οδηγός χωρίς κάποια τροποποίηση, τι διαφορά έχει από του insomnia;
elpaso1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω 10 ευρω στη leupay και 30 ευρω στη revolut. Θελω να κανω μια αγορα κοντα στα 40 ευρω μεσω paypal. Μπορω να συνδιασω και τις δυο καρτες;
Socratis_g Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 https://blog.revolut.com/no-excuses-we-let-you-down-32f81e64f974
loyros13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω 10 ευρω στη leupay και 30 ευρω στη revolut. Θελω να κανω μια αγορα κοντα στα 40 ευρω μεσω paypal. Μπορω να συνδιασω και τις δυο καρτες;κάνε top up στη Revolut με τη Leupay και πάρτο με τη Revolut. 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 δεν γινεται αυτο νομιζω αν εισαι καινουργιος, παλιοτερα/οι παλιοτεροι λογαριασμοι μπορουν, εμεις που γραφτηκαμε τελευταια οχι
George! Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Στο ονοματεπώνυμο δικαιούχου βάζουμε ακόμα το Revolut LTD ή το ονοματεπώνυμό μας;
molot12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 δεν γινεται αυτο νομιζω αν εισαι καινουργιος, παλιοτερα/οι παλιοτεροι λογαριασμοι μπορουν, εμεις που γραφτηκαμε τελευταια οχι Σε εμένα γίνεται (διευκρίνηση παλιός λογαριασμος) Αλλά γιατί να μην γίνεται; Το δοκίμασες; Η Leupay ειναι κάρτα εξωτερικού (δεν επηρεάζεται απο τα CC) και άνετα μπορεί να συνδεθεί με την Revolut και να γίνει top up στη στιγμή. Και η κάρτα της N26 επίσης συνδέεται όπως και οποιαδήποτε άλλη κάρτα εξωτερικού ! Οι ελληνικές δεν συνδέονται είτε είναι mastercard ή visa λόγω των καταραμένων CC 1
patrickdrd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ναι, το ειχα δοκιμασει και δεν επαιξε και μετα διαβασα καπου εδω οτι δεν γινεται, αυτο που εγραψα δηλαδη :S
elpaso1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σε εμένα γίνεται (διευκρίνηση παλιός λογαριασμος) Αλλά γιατί να μην γίνεται; Το δοκίμασες; Η Leupay ειναι κάρτα εξωτερικού (δεν επηρεάζεται απο τα CC) και άνετα μπορεί να συνδεθεί με την Revolut και να γίνει top up στη στιγμή. Και η κάρτα της N26 επίσης συνδέεται όπως και οποιαδήποτε άλλη κάρτα εξωτερικού ! Οι ελληνικές δεν συνδέονται είτε είναι mastercard ή visa λόγω των καταραμένων CC Λογικά θα γίνεται σε εμένακαθώς είμαι εδώ και ένα χρόνο συνδρομητής. Θα δοκιμάσω. Υπάρχει έξτρα χρέωση;
George! Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Στο ονοματεπώνυμο δικαιούχου βάζουμε ακόμα το Revolut LTD ή το ονοματεπώνυμό μας; Κανείς;
asdfnikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κανείς; Αμα ειναι το προσωπικο IBAN βαζεις το δικο σου αμα ειναι το iban με το reference τοτε της revolut
Προτεινόμενες αναρτήσεις