spartak1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Είχα καιρό να στείλω χρήματα στην Revolut αλλα είχα ενεργοποιήσει τον προσωπικό λογαριασμό σε ευρώ απο τότε που το είχαν παρουσιάσει. Θυμάμαι οτι παλιά ηταν σε τράπεζα της Λιθουανίας, τώρα είναι σε GB. Anyway. Λεφτά δεν είχα στείλει ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Χθες έστειλα το βράδυ πρώτη φορά, μέσω Πειραιώς (με κενό το SEPA) και κανονική προτεραιότητα. Πότε μπαίνουν συνήθως; Αυριο θα φανούν
gbang21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας , ξερει κανεις αν ισχυει το refference number στην revolut? Εχει αλλαξει κατι απο τα προηγουμενα χρονια; Γιατι στην μεταφορα απο το app βγαζει μονο λογ/μο και swift/bic . Ευχαριστω
karlito13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Από την εφαρμογή της Πειραιώς ποιο από τα παρακάτω επιλέγω για ξα στείλω έμβασμα στην Revolut? Edit:από όπου και να προσπάθησα να στείλω είτε από Πειραιώς είτε από alpha bank μου βγάζει invalid IBAN forms ,το Iban που έχω είναι : GB43REVOXXXXXXXXXXXXXX
kalnik3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα, μετα απο μερικεσ βδομαδες μου επιστραψαν το ενα εμβασμα στην εθνικη....οχι φυσικα το 1 ευρω της προμηθειας.... Το περιεργο ειναι οτι μου επεστρεψαν το δευτερο χρονολογικα.....
gmos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας , ξερει κανεις αν ισχυει το refference number στην revolut? Εχει αλλαξει κατι απο τα προηγουμενα χρονια; Γιατι στην μεταφορα απο το app βγαζει μονο λογ/μο και swift/bic . Ευχαριστω Εγω έστειλα προχθές απο Πειραιώς, το "SEPA" το αφησα κενο και στο "Reference Number" εγραψα "Topup Revolut", αλλα κ κενο να το αφησεις δεν νομιζω πως εχει σημασια πλεον. Anyway, την επομενη μερα τα λεφτα μπηκαν στην Revolut κανονικα
kalnik3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω έστειλα προχθές απο Πειραιώς, το "SEPA" το αφησα κενο και στο "Reference Number" εγραψα "Topup Revolut", αλλα κ κενο να το αφησεις δεν νομιζω πως εχει σημασια πλεον. Anyway, την επομενη μερα τα λεφτα μπηκαν στην Revolut κανονικα ναι φιλε μου, το θεμα που προεκυψε με sepa και swift αφορα μονο την εθνικη.
Hector955 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια καλησπερα σε ολους, Αφου διαβασα τα τρια πρωτα post και οσα μπορεσα απο τος 600+ σελιδες ηθελα να σας ρωτησω το εξης...Ο αδερφος μου (κατοικος Ελλαδας) προσπαθησε σημερα να φτιαξει ενα λογαριασμο στη revolut. Ειναι κατοχος καρτας eurobank και αφου τα εκανε ολα προσπαθησε να συνδεσει την καρτα της τραπεζας με τη revolut ωστε να παραγγειλει την κανονικη. Αφου λοιπον εβαζε τα στοιχεια της καρτας του, του εβγαζε: Card not supported. Μιλωντας με το support της ρrevolut, o τυπος/τυπισσα μου ειπε πτι οι ελληνικες καρτες τραπεζων δεν δουλευουν με τη revolut! Εγω προφανως κουφαθηκα μοας και πολλοι φιλοι μου οπως και η μανα μου το ιδιο. Ολοι με ελληνικες καρτες... Μηπως ξερει κανεις αν εχει αλλαξει κατι; Αν οχι τι δεν κανει σωστα; Ευχαριστω εκ των προτερων!
FeVerSeCtioN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια καλησπερα σε ολους, Αφου διαβασα τα τρια πρωτα post και οσα μπορεσα απο τος 600+ σελιδες ηθελα να σας ρωτησω το εξης...Ο αδερφος μου (κατοικος Ελλαδας) προσπαθησε σημερα να φτιαξει ενα λογαριασμο στη revolut. Ειναι κατοχος καρτας eurobank και αφου τα εκανε ολα προσπαθησε να συνδεσει την καρτα της τραπεζας με τη revolut ωστε να παραγγειλει την κανονικη. Αφου λοιπον εβαζε τα στοιχεια της καρτας του, του εβγαζε: Card not supported. Μιλωντας με το support της ρrevolut, o τυπος/τυπισσα μου ειπε πτι οι ελληνικες καρτες τραπεζων δεν δουλευουν με τη revolut! Εγω προφανως κουφαθηκα μοας και πολλοι φιλοι μου οπως και η μανα μου το ιδιο. Ολοι με ελληνικες καρτες... Μηπως ξερει κανεις αν εχει αλλαξει κατι; Αν οχι τι δεν κανει σωστα; Ευχαριστω εκ των προτερων! Revolut με κάρτα ελληνική, ποτέ δεν δούλευε - τουλάχιστον μετά τα CC -. Μόνο με έμβασμα μέσω τραπέζης. Ως προς το έμβασμα τώρα, το θέμα που προέκυψε μετά το νέο IBAN και την Eurobank δεν έχω ιδέα αν επιλύθηκε ακόμα. Άν επείγει να την παραγγείλει, μπορείτε βέβαια να του στείλετε εσείς ένα ποσό (εφόσον εσείς έχετε διαθέσιμο υπόλοιπο μέσα στην Revolut) μέσω της εφαρμογής επιτόπου και να την παραγγείλει αμέσος μετά. (Νομίζω απαιτείται ταυτοποίηση απλά στην Revolut) Όπως ρώτησε και ένας φίλος από πάνω, άν κάποιος έχει νεώτερα σχετικά με την Eurobank παρακαλώ ενημερώστε!
Hector955 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Απλα θυμαμαι οταν ειχα σεταρει της μανας μου το λογαριασμο με ρεβολουτ, τον ειχα συνδεσει με την ευνικη οπου και εχει λογαριασμο. Η ερωτηςη τωρα σχετικα με το να του στειλω εγω λεφτα απο τη δικη μου ρεβολουτ πως μπορει να γινει αυτο;ρωταω γιατι χωρις να κανεις top up δεν μπορεις ουτε την virtual καρτα να ενεργοποιησεις....Μια ακομα βηθεια..; Ε
chocorello Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Είχα καιρό να στείλω χρήματα στην Revolut αλλα είχα ενεργοποιήσει τον προσωπικό λογαριασμό σε ευρώ απο τότε που το είχαν παρουσιάσει. Θυμάμαι οτι παλιά ηταν σε τράπεζα της Λιθουανίας, τώρα είναι σε GB. Anyway. Λεφτά δεν είχα στείλει ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Χθες έστειλα το βράδυ πρώτη φορά, μέσω Πειραιώς (με κενό το SEPA) και κανονική προτεραιότητα. Πότε μπαίνουν συνήθως; Με πειραιώς έβαλα κυριακή, μου ήρθαν τετάρτη μεσημέρι. Προφανώς το κάθε case αποδεικνύεται ξεχωριστό, οπότε μη θεωρείς κάτι δεδομένο. Όσοι έχετε θέμα με τα IBAN, ζητήστε από το support στο Revolut να σας γυρίσουν στο παλιό σύστημα με το reference number. Με το reference προσωπικά δεν είχα ποτέ θέμα.
George! Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει πουθενά ενημερωμένος οδηγός; γιατί έχω μείνει στην διαδικασία της πρώτης σελίδας.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει πουθενά ενημερωμένος οδηγός; γιατί έχω μείνει στην διαδικασία της πρώτης σελίδας. http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/158948-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-revolut/ 2
karlito13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Χρήματα που έβαλα ξημερωματα Πέμπτης μπήκανε σήμερα το πρωί από Πειραιώς.
loyros13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Eurobank κανονικά με το καινούργιο προσωπικό IBAN (επιτέλους) 2
SeRGiOPaOk4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια αντιμετωπιζεται κανα θεμα με πληρωμες μεσω revolut? Δεν τη δεχονται τα καταστηματα εμενα και η εφαρμογη με κανει κατι χαζα μεσα και πεταει κατι σφαλματα τυπου "We're sorry, something has gone worng. Please try later" τι φαση συμβαινει σε κανεναν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις