Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ασφάλεια του ότι ο παλιός τρόπος αποστολής χρημάτων δεν είχε ποτέ θέματα.

Σπουδαίο επιτεύγμα από τη revolut λοιπόν η δυνατότητα επιστροφής στη διαδικασία ...με το reference! Προβλήματα λυμένα εδώ και χρόνια για τα οποία "παρακαλούσατε" σχεδόν να υιοθετηθούν και επιτέλους κάποια στιγμή έγινε το βήμα, τα αντιμετωπίζουν με επιστροφή στο παρελθόν γιατί αποδεικνύεται ότι δεν δουλεύει τίποτα. Καλή φάση...

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει επιστραφει σε κανενα προβληματικο εκβασμα;Εμενα ακομα!!

Να μην εκμεταλλευτεί η εθνικουλα τοκάκια για κάμποσες μερούλες; Κρίμα είναι, κλέφτες να γίνουν, κάπως πρέπει να ζήσουν...

Δημοσ.

Εχει επιστραφει σε κανενα προβληματικο εκβασμα;Εμενα ακομα!!

Και εγώ ακόμα περιμένω. Εν το μεταξύ έστειλα νέο με τον παλιό τρόπο (reference) από Πειραιώς αυτή τη φορά.

Δημοσ.

Καλημέρα σας παιδια. Φέτος θα δουλέψω στο εξωτερικό οπότε μόλις έκανα λογαριασμό στο revolut. Διάβασα τα πρώτα 3 ποστ για να λύσω κάποιες απορίες αλλά απλά ότι κατάλαβα υπάρχουν κάποιες διαφορές από τότε. Πλέον φαίνεται ότι υπαρχει κάποια χρέωση για να πάρεις την κάρτα και δεν είναι δωρεάν.

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης αν μπορείς να βάλεις πλέον λεφτά από κάρτα η ακόμα θέλει bank transfer.

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να πάρω την κάρτα μου οπουδήποτε η πρέπει να μου σταλεί στην επίσημη διεύθυνση στην Ελλάδα και μετά να μου την στείλουν. Ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ.

παιδια καλημερα.διαβαζω για προβληματα στην διαδικασια μεσο εθνικης.Τελικα λυση εχει βρεθει?
Ο παλιος λογαριασμος ισχυει η οχι?
πως μπορεις να δεις με τι τροπο φευγουν τα χρηματα (sepa ή swift)?επιλεγει η τραπεζα  να φανταστω ...............μολις ειδα οτι βγαζει swift και οτι ο λογαριασμος ειναι ανενεργος μηπως αυτο ειναι το προβλημα?
Στον νεο λογαριασμο ζηταει υποχρεωτικα Aιτιολογια(για τον δικαιουχο) βαζω οτι θελω σωστα?
Επισης στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ ζηταει ΣΤΟΙΧΕΙΑ SEPA κωδικος αναφορας εντολεα.βΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Η ΟΧΙ??
Με την πειραιως δεν υπαρχει θεμα στην συναλλαγη?

Δημοσ.

παιδια καλημερα.διαβαζω για προβληματα στην διαδικασια μεσο εθνικης.Τελικα λυση εχει βρεθει?

Ο παλιος λογαριασμος ισχυει η οχι?

Βαριεμαι να διαβάσω τα προηγούμενα post γιατί ο καθένας γράφει τα δικά του κ του φταίει η revolut μετα. Και με εθνική κ με Πειραιώς δουλεύει άψογα ο νέος τρόπος. Κανένα πρόβλημα. (Δοκιμασμένο με 3 διαφορετικούς λογαριασμούς revolut παλιούς κ καινούριους)

Στο SEPA στην Πειραιώς το αφήνεις απλα κενό τώρα.

Συνήθως θέλει 24 ώρες για να μπουν εφόσον στείλεις το εμβασμα νωρίς.

Αιτιολογία βάζεις οτι θες.

• Like 1
Δημοσ.

απο πειραιως πανως μου μπηκαν κανονικα και μαλιστα την ιδια μερα.Εκανα σημερα το πρωι την κινηση κ το μεσημερι ειχαν μπει!!!!Με εθνικη δεν δοκιμαζω ......αν εχει καποιος κατι νεοτερο!!!

Δημοσ.

γεια σε ολα τα μελη του φορουμ ...θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεματακι με revolut.Εκανα μεταφορα χρηματων απο eurobank στον παλιο λογαριασμο της revolut .Τωρα ειδα οτι εχει αλαξει ο αριθμος.Τα λεφτα εφυγαν απο τον λογαριασμο μου αλλα δεν μπηκαν στην revolut.Τι πρεπει να κανω?εχει καποιος τετοιο περιστατικο?

Δημοσ.

γεια σε ολα τα μελη του φορουμ ...θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεματακι με revolut.Εκανα μεταφορα χρηματων απο eurobank στον παλιο λογαριασμο της revolut .Τωρα ειδα οτι εχει αλαξει ο αριθμος.Τα λεφτα εφυγαν απο τον λογαριασμο μου αλλα δεν μπηκαν στην revolut.Τι πρεπει να κανω?εχει καποιος τετοιο περιστατικο?

Πότε ακριβως τα έστειλες και σε ποιο λογαριασμό;

Δημοσ.

ναι έτσι την πάτησα και εγώ μπήκα revolut έκανα επαλήθευση των στοιχείων μου , αποστέλλοντας και μια φώτο από ταυτότητα (μιλώντας ταυτόχρονα με customer service από την εφαρμογή) και με το που τελείωσε η επαλήθευση στοιχείων μπήκαν αμέσως τα λεφτά

Καλημέρα σας παιδια........

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης αν μπορείς να βάλεις πλέον λεφτά από κάρτα η ακόμα θέλει bank transfer.

......

μπορείς θεωρητικά και από κάρτα, Αλλά εγώ που προσπάθησα με κάρτα της εθνικής (και μιλώντας με το customer service) στο τέλος καταλήξαμε ότι δεν μπορεί να γίνει λόγω

"unfortunately , due to the bank regulations in your country its extremely difficult to add a top up card ......." μπλα μπλα

οπότε (προσωπικά) μόνο με bank transfer

Δημοσ.

spartak 1.....εκανα μεταφορα σαβατο σημερα φανηκαν στο web bank 

lost 2 θα το δοκιμασω ...σε ευχαριστω

Σε ποιο λογαριασμο τα εστειλες; σε προσωπικό ή στον γενικό με το reference number? Αυριο λογικα θα τα δεις αν εχεις κάνει ταυτοποίηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...