narta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το έμβασμα από την Εθνική, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνεις κάποια στο e-banking πρέπει να φύγει μέσω sepa. Η Εθνική, στην άπειρη σοφία της μάλλον έχει το option στο σύστημα της να τα στέλνει με οποιονδήποτε πιο πρόσφορο τρόπο για αυτήν με αποτέλεσμα το τουμπουρλουκι που ζούμε, γιατί δεν γίνεται να πάει λίγες μέρες πιο νωρίς κανονικά με sepa και αυτές τις μέρες με swift. Στο τελευταίο email που έστειλα τους ζητησα, λόγο του λάθους τους, το ακέραιο πόσο εμβάσματος και προμήθειας μιας και το λάθος είναι από το δικό τους σύστημα. Θα μου πεις, θα πάρεις τα τρία, ναι δεκτό για το ευρώ της προμήθειας αλλά λόγο απανωτών λαθών τους θα πάρουν και αυτοί τα τρία από εμένα λίγα χιλιάρικα λιγότερα στις καταθέσεις και λίγα περισσότερα ευρώ στα κόκκινα δάνεια έτσι για την φάση.
loyros13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 η συναλλαγή σας έγινε από το app η από την ιστοσελίδα ρε παιδιά;
chocorello Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Η δική μου από την σελίδα, όπως όλες στο revolut μέχρι τώρα.
vrwmiaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ας κάνει κάποιος ένα κόπο, να ανεβάσει ss με τους νέους τρόπους αποστολής χρημάτων στην ρεβο, με τα προσωπικά iban.Ηνα τα στείλει στην Μαίρη να ανανεώσει τον οδηγό
chocorello Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Για μένα να μη το κάνει μέχρι να ξεπεραστεί το μπάχαλο με τη Revolut... καλύτερα με το παλιό τρόπο που αποδεδειγμένα παίζει σωστά, παρά να στείλουν με το νέο τρόπο και να ψάχνουν τα χρήματα τους... σε Γερμανίες.
_filippos_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μου κάνει εντύπωση που υπάρχει αυτό το μπάχαλο με την Εθνική... Την Παρασκευή έστειλα απο τον λογαριασμό μου στην Εθνική 20ευρώ στο προσωπικό ΙΒΑΝ ευρώ της revolut και την Τρίτη πιστώθηκαν.
vrwmiaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Για μένα να μη το κάνει μέχρι να ξεπεραστεί το μπάχαλο με τη Revolut... καλύτερα με το παλιό τρόπο που αποδεδειγμένα παίζει σωστά, παρά να στείλουν με το νέο τρόπο και να ψάχνουν τα χρήματα τους... σε Γερμανίες. Παλιό εννοείς, ανοίγουμε μια παλιά συναλλαγή και αλλάζουμε μόνο το ιβαν και το bic; το referance θα ισχύει;
chocorello Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μου κάνει εντύπωση που υπάρχει αυτό το μπάχαλο με την Εθνική... Την Παρασκευή έστειλα απο τον λογαριασμό μου στην Εθνική 20ευρώ στο προσωπικό ΙΒΑΝ ευρώ της revolut και την Τρίτη πιστώθηκαν. Πως το κατάφερες αυτό; Μήπως το IBAN σου είναι της μορφής LTXXXX αντί GBXXXX ; (με LT σε φίλο είχε παίξει) Update* Με ενημερώσαν από την Εθνική πως το ποσό θα επιστραφεί στο λογαριασμό μου. Παλιό εννοείς, ανοίγουμε μια παλιά συναλλαγή και αλλάζουμε μόνο το ιβαν και το bic; το referance θα ισχύει; Με κάθε επιφύλαξη, με την έρευνα των τελευταίων ημερών κάπου διάβασα ότι ισχύει κανονικά ο λογαριασμός (με reference number) στα στοιχεία που σου βγάζει όταν πατάς να στείλεις USD αντί EUR. Απλά σε EUR έχουμε "ενεργοποιήσει" το ατομικό IBAN και πλέον δε μας δίνει σαν επιλογή τον παλιό τρόπο αλλά λένε ότι μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις κανονικά. Με ένα μήνυμα στο support μπορεί να ξεκαθαριστεί αυτό, θα μιλούσα μαζί τους πριν στείλω πάλι.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Σε εμενα παντως ολα καλα απο ετε στο ΒΙC λεει REVOGB21 και στο όνομα τράπεζας REVOLUT LTD
minotavros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρόβλημα με την Εθνική δεν είναι γενικό προφανώς, καθώς και εγώ έχω κάνει δύο μεταφορές με το νέο ΙΒΑΝ και πέρασαν χωρίς πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να ψάξουμε είναι τι δημιουργεί το πρόβλημα σε μερικούς.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Aς βαλει ενας ολοκληρο το ιβαν που εχει προβλημα να το τσεκαρουμε
minotavros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Aς βαλει ενας ολοκληρο το ιβαν που εχει προβλημα να το τσεκαρουμεΛες να έχουν πρόβλημα συγκεκριμένα ΙΒΑΝ?
narta Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρόβλημα είναι ότι η Εθνική έχει το σύστημα της ρυθμισμένο να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε διαθέσιμο κανάλι swift η sepa αναλόγως που έχει μικρότερο κόστος για την ίδια και φυσικά margin διαθέσιμο για να στείλει. Απ ότι με ενημέρωσαν θα γίνει ρύθμιση επειδή το πρόβλημα ήταν γενικευμένο για να φεύγει η εντολή μόνο αν είναι διαθέσιμο το κανάλι sepa 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Λες να έχουν πρόβλημα συγκεκριμένα ΙΒΑΝ? Ναι πχ τα GB44 ειναι σιγουρα προβληματικα
chocorello Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω GB60 και αντιμετώπισα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις