kalnik3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το swift αυτο είναι της D. Bank. Καμία σχέση με Revolut. Γραψε εδω σε ποιο Iban τα έστειλες. ξερω που ανηκει, το θεμα ειναι πως κατεληξε στο αποδεικτικο.... https://www.dropbox.com/s/cwoz8gkgk9w5evz/Untitled.jpg?dl=0 οριστε ελπιζω να πειστηκες... το νεο ιβαν της ρεβολουτ ειναι...(σβησμενο προφανως) το οποιο τον προηγουμενο μηνα το χρησιμοποιησα επιτυχως 2 φορες....
hotcarver1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Νταξ..Δεν ειχα ρυθμισει το convertion στην paypal και εκανε την μετατροπη η paypal..
kalnik3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μολις εκανα μια αγορα απο Γερμανια. Ενω στο paypal βλεπω χρεωση 56.70EUR στη revolut μου χρεωσανε 59.37eur - 53.44GBP. Τι εγινε?? βαλε στις ρυθμισεις σου στο paypal να μην αναλαμβανει το συναλλαγμα το paypal, εχει τρελες προμηθειες βαλε να τις αναλαμβανει η τραπεζα απο οπου προερχονται τα χρηματα πχ revolut, εθνικη κτλπ 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.dropbox.com/s/cwoz8gkgk9w5evz/Untitled.jpg?dl=0 οριστε ελπιζω να πειστηκες... το νεο ιβαν της ρεβολουτ ειναι...(σβησμενο προφανως) το οποιο τον προηγουμενο μηνα το χρησιμοποιησα επιτυχως 2 φορες.... Aυτο το ΙΒΑΝ που το βρήκες?
loyros13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 αυτό που σβήνετε IBAN με ξεπερνάει.Δηλαδη τι φοβάστε μην σας καταθέσουν χρήματα; αυτό που αναγράφει για swift συναλλαγή στο έγραφε τις προηγούμενες φορές; 1
kalnik3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 δε ξερω ρε φιλε....μονο του εμφανίστηκε στο αποδεικτο μου.... τσεκαρες το λινκ...? βλεπεις πανω που γραφει το BIC της ρεβολουτ; κατω γραφει το BIC αυτης της γερμανικης τραπεζας.... 2 χρονια χρησιμοποιω το ρεβολουτ.... πρωτη φορα μπλεκομε σε τετοιο τουρλουμπουκι.... αυτό που σβήνετε IBAN με ξεπερνάει.Δηλαδη τι φοβάστε μην σας καταθέσουν χρήματα; αυτό που αναγράφει για swift συναλλαγή στο έγραφε τις προηγούμενες φορές; ε δε θελω να πλουτισω ξαφνικα ξερεις τι φορο θα μου ριξουν;; στις 2 πρωτες αποστολες με το νεο iban οχι... εννοειται οχι και σε οποιαδηποτε αλλη αποστολη στο ρεβολουτ με το παλιο συστημα
loyros13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 πιστεύω ότι δεν έγινε SEPA συναλλαγή και πήγαν μεσω Swift account με ενδιάμεση τράπεζα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει (τελώ εν αγνοία)
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 δε ξερω ρε φιλε....μονο του εμφανίστηκε στο αποδεικτο μου.... τσεκαρες το λινκ...? βλεπεις πανω που γραφει το BIC της ρεβολουτ; κατω γραφει το BIC αυτης της γερμανικης τραπεζας.... 2 χρονια χρησιμοποιω το ρεβολουτ.... πρωτη φορα μπλεκομε σε τετοιο τουρλουμπουκι.... GB94 ειναι το ιβαν, πήγαινε στο top up του κινητού σου και δες αν ειναι ετσι ή οχι, και πες μας τι σου δινει εκει η revolut Edit GB44 σε μενα δεν δινει για κανενα νομισμα
kalnik3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 πιστεύω ότι δεν έγινε SEPA συναλλαγή και πήγαν μεσω Swift account με ενδιάμεση τράπεζα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει (τελώ εν αγνοία) αυτα με λεγαν απο ρεβολουτ....γιατι σκατα ομως δεν εγινε SEPA δε ξερω....ουτε και η κοπελα που μιλησα απο εθνικη στο τηλ....θα την εβριζα κιολας απο τα νευρα μου χωρις να φταιει... εστειλα email στην εθνικη και ενας θεος ξερει ποτε θα παρω απαντηση GB94 ειναι το ιβαν, πήγαινε στο top up του κινητού σου και δες αν ειναι ετσι ή οχι, και πες μας τι σου δινει εκει η revolut Edit GB44 σε μενα δεν δινει για κανενα νομισμα ξαναλλαξαν το iban;;; δε μπορω να το δω τωρα, γιατι τους ειπαν να μου βαλουν ξανα το παλιο συστημα με το reference number.... παντως και στις 4 συναλλαγες με το αγγλικο ιβαν ειναι το ιδιο και στα 4 αποδεικτικα το βλεπω.... τα 2 πρωτα ολοκληρωθηκαν χωρις προβλημα.... τα 2 προσφατα ομως,,,,, τσεκαρε ενα αποδεικτικο απο τις 2 πρωτες συναλλαγες https://www.dropbox.com/s/flmu1k4dnxiioed/Untitled%CE%B1%CE%B1%CE%B1%CE%B1.jpg?dl=0
hotcarver1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια στο sepa τελικα βαζω το ονομα μου?
kalnik3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια στο sepa τελικα βαζω το ονομα μου? που εχει επιλογη sepa αν επιτρεπεται; εθνικη;
loyros13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 τα IBAN διαφέρουν μην πετάμε κοτσανες ο καθένας έχει δικό του.Φιλε μου το λάθος είναι της Εθνικής το support θα απαντήσει σίγουρα σε μια εργάσιμη το θέμα είναι τι θα σ πουν.Η συναλλαγή έγινε από το i-banking ή από την εφαρμογή;
dimitrisappl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αντιστπιχα και εμενα γραφει swift DEUTDEFFXXX αρα εκει εχει γινει το λαθος! Ελπιζω να το διορθωσουμ γιτι ειναι καθαρα δικο τους λαθος!ibanking εμενα
jonkyr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Απ' οσο θυμαμαι παντως απο παλιες συναλλαγες που εκανα με τραπεζες εξωτερικου, swift εβλεπα οταν χρησιμοποιουσε η τραπεζα τριτο ιδρυμα (ενδιαμεσο) για να ολοκληρωθει η συναλλαγη. Αλλα δεν ειμαι ειδικος, απλα το θυμηθηκα και το αναφερω. Ισως να μην ισχυει αλλωστε ουτε αυτο.
mary Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εστειλα την Τριτη ενα ποσό απο της Πειραιως στο προσωπικο μου της Revolut, Τεταρτη πρωι μπηκαν. Στο SEPA δεν γραφετε κατι εφοσον κανετε μεταφορα στο προσωπικο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις