asdfnikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 περασε στο μυαλό κανενός που ασχολείται μόνο με αγορές από Κινα κλπ, τωρα που το ευρω<>$ είναι κάπου στο 1,20 να αλλάξει τα ευρώ σε $;Στης αρχες της revolut επαιζα με της ισοτιμιες και ειχα βγαλει κανα ευρουλακι αλλα δεν ειχα μεγαλο budget και δεν ξαναασχολιθηκα
dchatz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Στης αρχες της revolut επαιζα με της ισοτιμιες και ειχα βγαλει κανα ευρουλακι αλλα δεν ειχα μεγαλο budget και δεν ξαναασχολιθηκα Δε το λέω για εισόδημα, προς θεού. Απλώς αν και όταν ξαναπέσει το ευρω να κρατήσουμε τα σημερινά φθηνα για μας επίπεδα του $ για τις αγορές από Κινα κλπ
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, φυσικά. Το έχω κάνει με δολάριο (είχα αγοράσει πριν την εκλογή Τραμπ, από την οποία και μετά, το δολάριο πήρε τα ύψη για κάποιο χρονικό διάστημα). Συμφέρει μεν αλλά για κάποια σχετικά σοβαρά πόσα. Λάβε υπόψη και το κομμάτι της Revolut, η οποία δεν είναι τράπεζα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βαρέσει καμία ποστολιά (προς θεού, δεν λέω ότι έχει δώσει τέτοια δείγματα αλλά καλό είναι να βαστάμε μικρό καλάθι, τέτοιους χαλεπούς καιρούς).
dimitrisappl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχει περπτωση να αργησει εμβασμα απο εθνικη προς revolut πανω απο 4 εργασιμες;ακομα τιποτα
asdfnikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχει περπτωση να αργησει εμβασμα απο εθνικη προς revolut πανω απο 4 εργασιμες;ακομα τιποτα Στο προσωπικο IBAN τα εστειλες και δεν πιστωθηκαν μετα απο 4 εργάσιμες;Τα χρηματα εχουν αφαιρεθει απο τον λογαριασμο σου;Τι ημερομηνία αξιας δινει το εμβασμα;
dimitrisappl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι στα καινουργια προσωποκα iban! Ναι ακομα παμε για 5 ημερα απο εθνιξη εναω απο πειραιως σε μια ημερα! Valeur 8-9-2017
asdfnikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι στα καινουργια προσωποκα iban! Ναι ακομα παμε για 5 ημερα απο εθνιξη εναω απο πειραιως σε μια ημερα! Valeur 8-9-2017 Στειλε την σελιδα του εμβασματος στο live chat της revolut να βρουνε τα χρηματα να στα πιστωσουν.
dimitrisappl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μπα τιποτα ακομα μιλησα και δεν τα βρισκαουν Η εθνικη το ψαχνει ακομα
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μπα τιποτα ακομα μιλησα και δεν τα βρισκαουν Η εθνικη το ψαχνει ακομα Μηπως εχεις κανει κατι λαθος?
dimitrisappl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το εχω τσεκαρει 15 φορες και η εθνικη το ψαχνει; απο ρεβολουτ με ρωτησαν αν εστειλα μεσω sepa και ζητανε μια επιβεβαιωση(τωρα αυτο πως γινεται;;;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Το εχω τσεκαρει 15 φορες και η εθνικη το ψαχνει; απο ρεβολουτ με ρωτησαν αν εστειλα μεσω sepa και ζητανε μια επιβεβαιωση(τωρα αυτο πως γινεται;;; Στειλ' τους την συναλλαγή
kalnik3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστηχως υπαρχει θεμα με εθνικη παιδια... εχω κανει 2 εμβασματα αυτο τον μηνα με το καινουριο iban και καπου εχει κολλησει...παω για 5 εργασιμη... στις αποδειξεις αυτον τον 2 εμβασματων γραφουν στο κατω μερος το εξης: Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΗΝ 08.09.2017 : ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ: 08.09.2017-14.11.00 : ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SWIFT THN: 08.09.2017- 14.11.00 : ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΗΨΗΣ: DEUTDEFFXXX τι σκατα σε γερμανικη τραπεζα τα εστειλαν;;; τον προηγουμενο μηνα ειχα στειλει κανονικα 2 εμβασματα στο καινουριο iban μεσα σε μια εργασιμη μερα... στις αποδειξεις των 2 αυτων εμβασματων αναφερεται το εξης: Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΗΝ 31.08.2017 : ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ: 01.09.2017-08.06.00 πουθενα αναφορα για "DEUTDEFFXXX"... και στα 4 εμβασματα χρησιμοποιηθηκαν οι ιδιες ακριβως ρυθμισεις, μονο το ποσο αλλαξα.... οποτε απο εθνικη απο μακρυα προς το παρων...ενας θεος ξερει τωρα ποτε θα μου επιστραφουν.... απο revolut με ρωτανε αν εστειλα με SEPA.... οπως τον φιλο dimitrisappl εχω στειλει και αποδεικτα και ενα σωρο φορες, με προτρεπουν να μιλισω με εθνικη... σωθηκα τωρα....
minotavros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Χθες έκανα μεταφορά με Εθνική, στα στοιχεία εμβάσματος γράφει:τράπεζα πληρωμής REVOGB21. Μήπως έγινε λάθος με το BIC? γιατί αν δείξεις αυτό σαν αποδεικτικό μπορεί να σου πουν ότι έβαλες λάθος BIC. Πήγαινε στο ιστόρικο των μεταφορών σου στο ebanking της Εθνικής και τσέκαρε το
spartak1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστηχως υπαρχει θεμα με εθνικη παιδια... εχω κανει 2 εμβασματα αυτο τον μηνα με το καινουριο iban και καπου εχει κολλησει...παω για 5 εργασιμη... στις αποδειξεις αυτον τον 2 εμβασματων γραφουν στο κατω μερος το εξης: Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΗΝ 08.09.2017 : ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ: 08.09.2017-14.11.00 : ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SWIFT THN: 08.09.2017- 14.11.00 : ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΗΨΗΣ: DEUTDEFFXXX τι σκατα σε γερμανικη τραπεζα τα εστειλαν;;; τον προηγουμενο μηνα ειχα στειλει κανονικα 2 εμβασματα στο καινουριο iban μεσα σε μια εργασιμη μερα... στις αποδειξεις των 2 αυτων εμβασματων αναφερεται το εξης: Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΗΝ 31.08.2017 : ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ: 01.09.2017-08.06.00 πουθενα αναφορα για "DEUTDEFFXXX"... και στα 4 εμβασματα χρησιμοποιηθηκαν οι ιδιες ακριβως ρυθμισεις, μονο το ποσο αλλαξα.... οποτε απο εθνικη απο μακρυα προς το παρων...ενας θεος ξερει τωρα ποτε θα μου επιστραφουν.... απο revolut με ρωτανε αν εστειλα με SEPA.... οπως τον φιλο dimitrisappl εχω στειλει και αποδεικτα και ενα σωρο φορες, με προτρεπουν να μιλισω με εθνικη... σωθηκα τωρα.... Το swift αυτο είναι της D. Bank. Καμία σχέση με Revolut. Γραψε εδω σε ποιο Iban τα έστειλες.
hotcarver1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μολις εκανα μια αγορα απο Γερμανια. Ενω στο paypal βλεπω χρεωση 56.70EUR στη revolut μου χρεωσανε 59.37eur - 53.44GBP. Τι εγινε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις