Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο αριθμός λογαριασμού που έχει με sort code δουλεύει κανονικά πάντως και δέχεσαι πληρωμές.

Το θεμα ειναι οτι θελω να τον χρησιμοποιησω στο Paypal αλλα δεν μπορω!!! Και το EUR account που βαζω που ξεκιναει απο GB δεν τον παιρνει για κανενα λογο! Με βλεπω να κατηφοριζω προς Payoneer μερια..

Δημοσ.

για Airbnb το θες;Δεν δέχεται λογαριασμό ευρώ με έδρα πληρωμής το Ηνωμένο Βασίλειο.βάλε τον προσωπικό λογαριασμό της στερλίνας που σου δίνει me sort code στο ΞΑΝΑ λεω,δεν έχεις προσωπικό IBAN στερλίνας αλλά μόνο local account που λειτουργεί κανονικότατα!Για PayPal κατάθεση δεν θα το δεχτεί σίγουρα...για Payoneer πολύ προμήθεια φίλε μου δεν σε συμφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια υπαρχουν καποια καινουρια σκινσοτς καπου για τοπ απ της ρεβολουτ?

Στο ονοματεπωνυμο δικαιουχου,στο πληροφοριες,τι βαζω?Επισης στο πληροφοριες sepa?

Να στε καλα!

Το εστειλα τελικα απο πειραιως.Επισης μου κρατησε 2.50 εξοδα..

Αντε να δω ποτε θα εμφανιστουνε τα χρηματα.

Επεξ/σία από hotcarver1
Δημοσ.

Παιδια υπαρχουν καποια καινουρια σκινσοτς καπου για τοπ απ της ρεβολουτ?

Στο ονοματεπωνυμο δικαιουχου,στο πληροφοριες,τι βαζω?Επισης στο πληροφοριες sepa?

Να στε καλα!

Το εστειλα τελικα απο πειραιως.Επισης μου κρατησε 2.50 εξοδα..

Αντε να δω ποτε θα εμφανιστουνε τα χρηματα.

Αν δεν επελεγες την επιλογη για γρηγορη μεταφορα (IRIS) , θα σου κρατουσε 1 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν επελεξα ιρις.

Αυτο μου βγαζει:

Ανάλυση Προμηθειών & Εξόδων 1.00 προμηθεια εμβασματος και 1.50 εξοδα αποστολης μηνυματος.

Τι ειναι η αποστολη μηνυματος??

Δημοσ.

Eχεις δικιο εβαλα κατα λαθος υψηλη προτεραιοτητα με ημερομηνια αξιας σημερινη.Οποιος βιαζεται..

Θα πιστωθουνε σημερα δηλαδη τα χρηματα?

Επισης στον κωδικο σεπα δεν εβαλα κατι,λαθος?

Δημοσ.

καλησπερα...ειχα χρησιμοποιησει την εν λογο καρτα τον περασμενο δεκεμβριο στο λονδινο και εμεινα πολυ ευχαριστημενος...

θα παω πραγα τελη οκτ οποτε λεω να την ξαναγεμισω :D ..

εχει αλλαξει κατι?ειναι κατι που πρεπει να προσεξω??

Δημοσ.

Μετα απο 40 ωρες ακομα τιποτα. Το θεμα ειναι οτι οποτε κανω μεταφορα με την alpha bank, μου λεει οτι θα γινει την επομενη ημερα στις 22.00.. Μηπως επειδη την εκανα το βραδυ;

Ημ/νία-Ώρα                    07/09/2017 23:20:27

καταχωρήσεως    

Ημ/νία                         11/9/2017

μεταφοράς        

Κατάσταση       Υπό επεξεργασία

Ti 11/09 λεει; Μας δουλευει;

Ακομα τιποτα.. Παντως Πεμπτη βραδυ τα ειχα βαλει. Παρασκευη ολοκληρη ημερα τί κανανε; Τριημερο αργια;

Τα λεφτα μου τα τραβηξε σημερα, αλλα ακομα λεει στην κατασταση "υπο επεξεργασια".

Δημοσ.

καλησπερα...ειχα χρησιμοποιησει την εν λογο καρτα τον περασμενο δεκεμβριο στο λονδινο και εμεινα πολυ ευχαριστημενος...

θα παω πραγα τελη οκτ οποτε λεω να την ξαναγεμισω :D ..

εχει αλλαξει κατι?ειναι κατι που πρεπει να προσεξω??

Επι της ουσιας τπτ. Προχωρα αφοβα, τη χρησιμοποιησα στην Πραγα τον Ιουνιο. Ολα τελεια.

Δημοσ.

Επι της ουσιας τπτ. Προχωρα αφοβα, τη χρησιμοποιησα στην Πραγα τον Ιουνιο. Ολα τελεια.

Σε ποσες μερες μπαινουν τα χρηματα?

το εμβασμα το κανω κανονικα σε € ετσι?

Δημοσ.

Σε ποσες μερες μπαινουν τα χρηματα?

το εμβασμα το κανω κανονικα σε € ετσι?

Σε ευρω στον προσωπικο λογαριασμο σου σε ευρω.Την επομενη εργάσιμη το πρωι.

• Like 1
Δημοσ.

περασε στο μυαλό κανενός που ασχολείται μόνο με αγορές από Κινα κλπ, τωρα που το ευρω<>$ είναι κάπου στο 1,20 να αλλάξει τα ευρώ σε $;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...