loyros13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 το ακούσαμε και αυτο ότι η Leupay κερδίζει τη Revolut...σε αντίστοιχο νήμα σήμερα κιόλας κάποιος παραπονέθηκε για χρεωση της καρτας του από συναλλαγή που δεν εκανε και η Leupay του είπε να βγάλει άκρη μόνος του.Για να μην αναφερθώ στο ότι έχει χρεώσεις για τα πάντα.Στο καινούργιο τους site(Leupay)διαφημιζουν τις διπλές visa κάνε εγγραφή και πάρε τις δύο visa.μπαίνω κάνω και μόνο μια σε αφήνει.μιλάω με την εξυπηρέτηση μετά από κάνα δυημερο μου λένε ναι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα όταν ξεκινήσει θα μπορείτε να την παραγγείλετε με 10€,μα λέτε δωρεάν απανταω,είναι καινούργιο το site για αυτό απαντανε.Revolut μακραν καλύτερη ισοτιμία και πληθώρα λογαριασμών.Ομως,χωρια απο όλα αυτά,τα οποία μπορεί να ακούγονται υποκειμενικά σε κάποιον,αν αντιπαραθεσει κανείς το πελατολόγιο των δυο δεν υφίσταται σύγκριση!
elpaso1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τι χώρα βάζω παιδιά; Δεν μου το συμπληρώνει αυτόματα. Αγγλία; Δεν με αφήνει να προχωρήσω αν δεν συμπληρώσω όλα τα πεδία. Alpha Bank.
loyros13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω γραφτεί και για monzo αλλά λέει δεν στέλνει Ελλάδα. Εσύ πως την πήρες την κάρτα monzo? Ευχαριστώ δεν την πήρα μίλησα αρχικά με το support και μου είπαν ότι η πρώτη πίστωση πρέπει να γίνει μέσω κάρτας και τους εξήγησα ότι δεν γίνεται λόγω κεφαλαιακων ελέγχων.Μετα τους είπα αν δέχονται αυτή η κάρτα να είναι της Revolut και η απάντηση ήταν αρνητική.Κριμα γιατί είχε ωραιο χρώμα μόλις επικοινώνησαν μαζί μου από Eurobank και μου είπαν ότι σε μια βδομάδα θα μπορούμε να κάνουμε τις συναλλαγές μας.
patrickdrd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 το ακούσαμε και αυτο ότι η Leupay κερδίζει τη Revolut...σε αντίστοιχο νήμα σήμερα κιόλας κάποιος παραπονέθηκε για χρεωση της καρτας του από συναλλαγή που δεν εκανε και η Leupay του είπε να βγάλει άκρη μόνος του.Για να μην αναφερθώ στο ότι έχει χρεώσεις για τα πάντα.Στο καινούργιο τους site(Leupay)διαφημιζουν τις διπλές visa κάνε εγγραφή και πάρε τις δύο visa.μπαίνω κάνω και μόνο μια σε αφήνει.μιλάω με την εξυπηρέτηση μετά από κάνα δυημερο μου λένε ναι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα όταν ξεκινήσει θα μπορείτε να την παραγγείλετε με 10€,μα λέτε δωρεάν απανταω,είναι καινούργιο το site για αυτό απαντανε.Revolut μακραν καλύτερη ισοτιμία και πληθώρα λογαριασμών.Ομως,χωρια απο όλα αυτά,τα οποία μπορεί να ακούγονται υποκειμενικά σε κάποιον,αν αντιπαραθεσει κανείς το πελατολόγιο των δυο δεν υφίσταται σύγκριση! ολα σχετικα ειναι, ειπε ο ανθρωπος οτι η leupay φορτιζει με καρτουλα! αυτο απο μονο του ειναι τεραστιο συν και ισοπεδωνει τα αλλα οσα λες, ενω με την revolut, αντε στειλε εμβασμα, αντε περιμενε να δεις, πηγε/δεν πηγε, μιλα με το support τους για να στο πιστωσουν (γιατι παιζεται αν μου το φορτωσαν μια φορα μονοι τους, χωρις να τους ψαχνω και να τους πρηζω κλπ κλπ) η leupay εξαλλου βγηκε αργοτερα νομιζω, αλλα το 15% των επισκεπτων της ειναι ελληνες: https://www.alexa.com/siteinfo/leupay.eu ενω στην revolut οι ελληνες αφαντοι: https://www.alexa.com/siteinfo/revolut.com μηπως για τον παραπανω λογο;
loyros13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 η επισκεψιμότητα του site είναι τουλάχιστον άτοπη μιας και η μία δεν λειτουργεί από αυτό αλλά αποκλειστικά από το app...τώρα άμα σου αρέσει να πληρώνεις με κάρτα + προμήθεια και να τραβάς με πολλαπλάσια προμήθεια χρήματα πάσο γούστα είναι αυτά.Τα λεφτά στη Revolut μπαίνουν στην μέρα επάνω εκτός και αν αρχίζεις πειράματα με στερλίνες και αλλα που έχουν αναφερθεί κατα καιρούς.Αν σου αρέσει να είσαι ευάλωτος σε διαδικτυακές απάτες και να μην αποζημιωνεσαι πάλι γούστα είναι αυτά.Leu Pay=Προμηθειών ανάγνωσμα!Καλή ως εναλλακτική σε ένα ταξίδι για όποιον δεν έχει N26 τίποτα παραπάνω.
patrickdrd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 1) πληρωνω με καρτα, αλλα μονο online και συνηθως σε ευρω, ενω δεν τραβαω, εχω ελληνικη καρτα για να τραβηξω, ακομα και για το πρωτο σπανια την χρησιμοποιω, συνηθως πληρωνω η απευθειας μεσω pp ή μεσω ελληνικης καρτας, εξωτερικο εχω να παω χρονια, εξαρταται την χρηση που κανει ο καθενας, 2) του αλλουνου που λες, του απαντησα αν ειδες, την καρτα μας την ανοιγουμε μονο για τα δευτερολεπτα που κανουμε συναλλαγη και μετα την ξανα-απενεργοποιουμε, τι φταιει η leupay και η καθε leupay αν αυτος την εδινε κι εγω δεν ξερω που και δεν την απενεργοποιουσε μετα; ε; μου λες; βολευει επισης για το τελευταιο, αμα θελουμε site και να μην δωσουμε την ελληνικη καρτα μας
loyros13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 αυτό είναι άκρως γελοίο...σιγά μην μείνει έκθετος κάποιος που δεν απενεργοποίησε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.Τι πάει να πει αυτό;ότι δεν θα τον καλύψει;Ας είχε περισσότερη ασφάλεια που αν είχε θα την χρέωνε και αυτη!το να βάλεις χρήματα μέσω κάρτα στα 100€ είναι 1€ η προμήθεια στα 1000 είναι 10€ η προμήθεια.Ενω με το έμβασμα παραμένει 1€.τι συζητάμε τώρα;
elpaso1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τι χώρα βάζω παιδιά; Δεν μου το συμπληρώνει αυτόματα. Αγγλία; Δεν με αφήνει να προχωρήσω αν δεν συμπληρώσω όλα τα πεδία. Alpha Bank. Βοήθεια παρακαλω.
loyros13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Βοήθεια παρακαλω.Ναι βρε άνθρωπε η Αγγλία η Ηνωμένο Βασίλειο ότι έχει.Μηπως βάζεις κενα στο IBAN?
patrickdrd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 αυτό είναι άκρως γελοίο...σιγά μην μείνει έκθετος κάποιος που δεν απενεργοποίησε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.Τι πάει να πει αυτό;ότι δεν θα τον καλύψει;Ας είχε περισσότερη ασφάλεια που αν είχε θα την χρέωνε και αυτη!το να βάλεις χρήματα μέσω κάρτα στα 100€ είναι 1€ η προμήθεια στα 1000 είναι 10€ η προμήθεια.Ενω με το έμβασμα παραμένει 1€.τι συζητάμε τώρα; στο πρωτο κομματι συμφωνω, στο δευτερο, 100αρικα βαζω, οποτε; η μια η αλλη ειναι για μενα..
elpaso1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι βρε άνθρωπε η Αγγλία η Ηνωμένο Βασίλειο ότι έχει.Μηπως βάζεις κενα στο IBAN?Όχι φίλε μου, απλά στην alpha δεν βάζει την χώρα αυτόματα.
elpaso1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα το δοκιμάζω, αλλά φοβάμαι γιατί θέλω να βάλω 500 ευρώ.
loyros13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 δεν έχω alpha αλλά κανείς δεν είχε θέμα...άμα το φοβάσαι περίμενε να μας το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει.
Hapatingo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μέχρι και το ΑΦΜ δείχνεις, κρύψε κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις