NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 ^^ Υπαρχουν κάποιες περιπτώσεις που χρεώνει περισσότερα, δεν θυμάμαι ποσά, πχ σε περιπτωση που έχεις δώσει ελλείπει στοιχεία εμβάσματος. Κάποια στιγμη στο λέει κιόλας, θα χρεωθεις τοσα για αυτό και αυτο το λογο
VasKag Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Οσοι εχετε στειλει απο αλφα, στην "Αιτιολογια προς δικαιουχο" τι βαλατε? Το ονομα σας? Παλια βαζαμε το reference που τωρα δεν υφισταται.
kostas77733 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ο nikoskallithea, πιθανολογώ, εννοεί πως οι συναλλαγές γίνονται αυτοματοποιημένα, χωρίς να μεσολαβεί υπάλληλος, ώστε να μη γίνονται λάθη. Είναι λίγο περίεργο το πληροφοριακό σύστημα της τράπεζας να έκανε τέτοιο λάθος, αφού είναι προγραμματισμένο να χρεώνει 1€ στην εκτέλεση εμβάσματος και όχι 3€. Ναι συμφωνώ σε όλα όσα λέτε. Το θέμα είναι ότι για κάποιο περίεργο λόγο εγω το τσέκαρα και τώρα δεν χρεώθηκα καθόλου. Είδα πάλι το έμβασμα shared έβαλα έξοδα. Και στη revolut μπήκαν ακριβώς 300. Και κλείνω την συζήτηση γιατί δεν πιστεύω ότι αφορά κανένα ότι δεν πήραν το 1 € ! Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.
elpaso1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τα 3 ευρώ δεν είναι με την γρήγορη αποστολή;
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Οσοι εχετε στειλει απο αλφα, στην "Αιτιολογια προς δικαιουχο" τι βαλατε? Το ονομα σας? Παλια βαζαμε το reference που τωρα δεν υφισταται. Εγώ κανονική αιτιολογία, τύπου "Revolut top up 100€". Όνομα σου βγάζει αυτόματα πια (καταθέτη). Παλιά το έκανες για να σε εντοπίσει μέσα στον μεγάλο κουβά και να πιστώσει τα λεφτά σε σένα, τώρα με το "προσωπικό" ΙΒΑΝ δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Αναφέρομαι σε ΕΤΕ μεν, η οποία δεν διαφοροποιείται από την Alpha δε (με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί εδώ, από τα υπόλοιπα παιδιά). 1
spartak1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Τα 3 ευρώ δεν είναι με την γρήγορη αποστολή; Οχι στην Εθνική. Είναι ακριβότερα
molot12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μίλα με την τράπεζα. Οπως το περιγράφεις δεν ειναι φυσιολογικό να σε χρέωσε 3 ευρω. Επρεπε 1 ευρω Ναι λογικα 1 ευρω, με προτεραιοτητα 2,5 ευρω. Εκτος αν αυξησαν τις προμηθειες οι τραπεζες και το "στρογγυλεψαν" στο 3 ευρω !
elpaso1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Και στην alpha bank γινεται κανονικα πλεον η καταθεση με εμβασμα στον προσωπικο λογαριασμο της revolut; Ξερετε ποσο κραταει και ποσες ημερες κανει;
asdfnikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Και στην alpha bank γινεται κανονικα πλεον η καταθεση με εμβασμα στον προσωπικο λογαριασμο της revolut; Ξερετε ποσο κραταει και ποσες ημερες κανει; Ναι γινετε.1 Ευρω.1 μερα.
_filippos_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα παρέλαβα την mastercard κάρτα της LeuPay. Την ενεργοποίησα κανονικά κ έλαβα με sms το ΡΙΝ. Δυστυχώς δεν την δέχεται η Revolut ως κάρτα για να κάνω topup... έκανα κάτι λάθος ή υπάρχει φραγμός απο την Revolut στην LeuPay?
loyros13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 σε ανάλογη εμπειρία μου η monzo δεν δεχόταν τη Revolut.Αρα λογικά δεν δέχονται γενικά τις prepaid οι fintech.
kostas77733 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 σε ανάλογη εμπειρία μου η monzo δεν δεχόταν τη Revolut.Αρα λογικά δεν δέχονται γενικά τις prepaid οι fintech.Εγώ έχω γραφτεί και για monzo αλλά λέει δεν στέλνει Ελλάδα. Εσύ πως την πήρες την κάρτα monzo?Ευχαριστώ
_filippos_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Παρόλο που μου αρέσει η Revolut, από τη στιγμή που δεν μπορεί να κάνει topup από ελληνική ή εναλλακτική κάρτα τότε δυσχεράνει κατά πολύ την εμπειρία χρήσης. Υπάρχει το έμβασμα αλλά όπως κ να το κάνουμε έχει κι αυτό τους περιορισμούς. LeuPay νομίζω για την ώρα κερδίζει στα σημεία (κ ναι, είναι δυνατά) 1
spartak1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 H revolut δίνει τη δυνατότητα να κάνεις Topup ανεξοδα απο debit card. H leupay είναι prepaid debit. Σε παλιότερες κάρτες leupay αφήνει η revolut(για κάποιο λόγο) να κάνεις topup. Γενικά η revolut δε δεχεται Topup απο κάρτες Prepaid ακόμα και αν είναι εξωτερικού
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Πια ναι. Κάποτε δεχόταν και ελληνικές (έστω και εν μέσω cc).
Προτεινόμενες αναρτήσεις