Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να ανανεωσει τον οδηγο στην πρωτη σελιδα;

Το iban θεωρειται προσωπικο οποτε πλεον για διευθυνση βαζουμε αυτη που μενουμε και ονομα το δικο μας;

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει καποιος να ανανεωσει τον οδηγο στην πρωτη σελιδα;

Το iban θεωρειται προσωπικο οποτε πλεον για διευθυνση βαζουμε αυτη που μενουμε και ονομα το δικο μας;

Αν εννοεις στο εμβάσμα απλα το όνομα, το iban κ το bic βάζεις.
Δημοσ.

Εγώ έκανα κατάθεση 300 € από εθνική στο προσωπικό μου Euro IBAN της revolut.. Την Κυριακή το πρωί.. Και μπήκαν σήμερα πρωί. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με χρέωσε προμήθεια εντολής 3€!!!! Είχα βάλει εννοείται από κοινού έξοδα και κανονική εκτέλεση. Γιατί έγινε αυτό άραγε? Τι μπορεί να έκανα λάθος? Η είναι νέα πατέντα τραπεζών να μας τρώνε χρήματα? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ έκανα κατάθεση 300 € από εθνική στο προσωπικό μου Euro IBAN της revolut.. Την Κυριακή το πρωί.. Και μπήκαν σήμερα πρωί. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με χρέωσε προμήθεια εντολής 3€!!!! Είχα βάλει εννοείται από κοινού έξοδα και κανονική εκτέλεση. Γιατί έγινε αυτό άραγε? Τι μπορεί να έκανα λάθος? Η είναι νέα πατέντα τραπεζών να μας τρώνε χρήματα? Ευχαριστώ

Κατι θα εκανες λαθος.Κανονικα 1 ευρω ειναι η χρεωση σε ολες(Σχεδον) της ελληνικες τραπεζες.

Δημοσ.

Μίλα με την τράπεζα. Οπως το περιγράφεις δεν ειναι φυσιολογικό να σε χρέωσε 3 ευρω. Επρεπε 1 ευρω

Δημοσ.

Παιδια πριν τους προσωπικους λογαριασμούς, οταν στέλνατε στον 'κουβά' ευρώ, έφταναν ως ευρώ ή ως λίρες?

Όπως ήθελες ανάλογα τι επελεγες να πάει
Δημοσ.

Μίλα με την τράπεζα. Οπως το περιγράφεις δεν ειναι φυσιολογικό να σε χρέωσε 3 ευρω. Επρεπε 1 ευρω

Παίδες false alarm. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών.. Είχαν κάνει λάθος. Μου επέστρεψαν τα 3 € και είπαν ότι δεν θα χρεωθω καθόλου για την συναλλαγή! Θα το δω αύριο και θα σας πω για 100%. Οταν έκανα να το στείλω από το κινητό.. Μου είχε βγάλει οκ να τικάρω αυτό το κλασσικό μήνυμα για χρέωση δεν ξέρουμε πόσο θα ειναι κλπ.. Αλλά μου είχε κενό στη χρέωση (ούτε 0 αλλά ούτε πχ 1, 3 € κλπ) και υπέθεσα ότι θα με χρεώσει ένα όταν το στείλει.. Τελικά με χρέωσε 3 αλλά απο επικοινωνία είπαν λάθος δικό τους δεν θα υπάρξει ΚΑΜΊΑ χρέωση ούτε το 1 €. Για να δούμε....
Δημοσ.

αυτη η επιλογή που υπήρχε/υπάρχει?

Η επιλογη αυτη ειναι τα νομισματα που βλεπεις στην εφαρμογη του κινητου σου οταν πας να κανεις topup

Παίδες false alarm. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών.. Είχαν κάνει λάθος. Μου επέστρεψαν τα 3 € και είπαν ότι δεν θα χρεωθω καθόλου για την συναλλαγή! Θα το δω αύριο και θα σας πω για 100%. Οταν έκανα να το στείλω από το κινητό.. Μου είχε βγάλει οκ να τικάρω αυτό το κλασσικό μήνυμα για χρέωση δεν ξέρουμε πόσο θα ειναι κλπ.. Αλλά μου είχε κενό στη χρέωση (ούτε 0 αλλά ούτε πχ 1, 3 € κλπ) και υπέθεσα ότι θα με χρεώσει ένα όταν το στείλει.. Τελικά με χρέωσε 3 αλλά απο επικοινωνία είπαν λάθος δικό τους δεν θα υπάρξει ΚΑΜΊΑ χρέωση ούτε το 1 €. Για να δούμε....

Δεν μας τα λες και τοσο πειστικά !!!

Δημοσ.

Η επιλογη αυτη ειναι τα νομισματα που βλεπεις στην εφαρμογη του κινητου σου οταν πας να κανεις topup

Δεν ξέρω τι θες να πεις αλλά αυτή ήταν η απάντηση της τράπεζας. Γιαυτό λέω περιμένω να δω γιατί εγώ είμαι σίγουρος ότι αύριο θα με χρεώσουν το 1 €. Πάντως εγώ τώρα στο λογαριασμό δεν έχω ΚΑΜΙΑ χρέωση για την συναλλαγή της revolut και τα λεφτά στη revolut τα χρησιμοποίησα ήδη σήμερα. Αν θες κάτι άλλο πες το ειδικά να καταλάβω και εγώ. Γιατί με το ίδιο σκεπτικό ούτε εσύ μου τα λες καλά!

Δημοσ.

Ο nikoskallithea, πιθανολογώ, εννοεί πως οι συναλλαγές γίνονται αυτοματοποιημένα, χωρίς να μεσολαβεί υπάλληλος, ώστε να μη γίνονται λάθη.

Είναι λίγο περίεργο το πληροφοριακό σύστημα της τράπεζας να έκανε τέτοιο λάθος, αφού είναι προγραμματισμένο να χρεώνει 1€ στην εκτέλεση εμβάσματος και όχι 3€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...