minotavros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αποστολή: Τρίτη 20:34 Πίστωση: Πέμπτη 11:00
Billator Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αποστολή: Τρίτη 20:34 Πίστωση: Πέμπτη 11:00 Αν το έκανες τρίτη πρωί θα έμπαιναν τετάρτη. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Α μπράβο. Εργάσιμες ώρες στόχευε. 1
sargus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Γεια σε όλους και από εμένα! Θέλω να βάλω κάποια λεφτά στη revolut. Έχω να βάλω από τα Χριστούγεννα. Έχει αλλάξει κάτι στην ουσία της διαδικασίας; Ή απλά έχει αλλάξει το IBAN ας πούμε ή κάτι άλλο αλλά η διαδικασία είναι η ίδια; Πρέπει να κάνω κάτι δαφορετικό; (Ρωτάω γιατί είναι πολλές οι σελίδες που λέτε διάφορα και έχω χαθεί). Ευχαριστώ.
spartak1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Γεια σε όλους και από εμένα! Θέλω να βάλω κάποια λεφτά στη revolut. Έχω να βάλω από τα Χριστούγεννα. Έχει αλλάξει κάτι στην ουσία της διαδικασίας; Ή απλά έχει αλλάξει το IBAN ας πούμε ή κάτι άλλο αλλά η διαδικασία είναι η ίδια; Πρέπει να κάνω κάτι δαφορετικό; (Ρωτάω γιατί είναι πολλές οι σελίδες που λέτε διάφορα και έχω χαθεί). Ευχαριστώ. Ταυτοποίηση έχεις κάνει; Αν όχι κάνε πρώτα ταυτοποίηση και μετά βάλε στο νέο Iban
karlito13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά από alpha e banking,μόνο το καινούριο Ivan βάζω που είναι GBXXXXX και το BIC?
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, δεν θέλει πια reference ή κάτι τέτοιο.
Oneman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εκεί που ζητάει τράπεζα δικαιουχου βάζω το bic της τράπεζας και δεν μου βγάζει κάποια τράπεζα του εξωτερικού. Ξέρετε τι βάζουμε.
spartak1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εκεί που ζητάει τράπεζα δικαιουχου βάζω το bic της τράπεζας και δεν μου βγάζει κάποια τράπεζα του εξωτερικού. Ξέρετε τι βάζουμε. Για ποια τράπεζα ρωτάς;
Oneman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Eurobank βάζω το BIC και δεν την βγάζει αυτόματα.
spartak1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Eurobank βάζω το BIC και δεν την βγάζει αυτόματα. Αν προσπαθείς να στείλεις στα νεα iban η eurobank έχει πρόβλημα. Στείλε με τον παλιό τρόπο (reference number στο λογαριασμο που ξεκινά με gb98
Oneman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Έστειλα μια φορά με τον παλιό και μου τα έβαλε σε λίρες. Εγώ θέλω σε ευρώ. Δε γίνεται πλέον μέσω eurobank? Έστειλα μια φορά με τον παλιό και μου τα έβαλε σε λίρες. Εγώ θέλω σε ευρώ. Δε γίνεται πλέον μέσω eurobank?
spartak1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Έστειλα μια φορά με τον παλιό και μου τα έβαλε σε λίρες. Εγώ θέλω σε ευρώ. Δε γίνεται πλέον μέσω eurobank? Έστειλα μια φορά με τον παλιό και μου τα έβαλε σε λίρες. Εγώ θέλω σε ευρώ. Δε γίνεται πλέον μέσω eurobank? Αν στείλεις ευρω απο το λογαριασμο σου στο λογαριασμο της revolut για τα ευρω θα σου δωσει ευρω.
Nick77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Να κάνω μια ενδεχομένως χαζή ερώτηση?Τώρα που έχουμε τα βρετανικά, προσωπικά υποτίθεται, IBAN, εξακολουθεί να ισχύει ο περιορισμός ότι πρέπει να κάνουμε Top Up μονάχα μέσω τραπεζικού λογαριασμού που είναι στο όνομά μας ή μπορούμε να δεχόμαστε σε αυτά τα IBAN και χρήματα από τρίτους?Το λέω αυτό γιατί διαφημίζει η REVOLUT ότι μπορείς να χρησιμοποιείς την κάρτα τους για να δέχεσαι λεφτά και από μισθοδοσίες κτλ κτλ.Μπορεί να έχει διευκρινιστεί πιο πίσω ή να είναι περιττή η ερώτηση, αλλά με μια πρόχειρη ματιά που ρίχνω συχνά-πυκνά στο θέμα το τελευταίο διάστημα δεν έχει πάρει κάτι σχετικό το μάτι μου... Ευχαριστώ.
asdfnikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Να κάνω μια ενδεχομένως χαζή ερώτηση? Τώρα που έχουμε τα βρετανικά, προσωπικά υποτίθεται, IBAN, εξακολουθεί να ισχύει ο περιορισμός ότι πρέπει να κάνουμε Top Up μονάχα μέσω τραπεζικού λογαριασμού που είναι στο όνομά μας ή μπορούμε να δεχόμαστε σε αυτά τα IBAN και χρήματα από τρίτους? Το λέω αυτό γιατί διαφημίζει η REVOLUT ότι μπορείς να χρησιμοποιείς την κάρτα τους για να δέχεσαι λεφτά και από μισθοδοσίες κτλ κτλ. Μπορεί να έχει διευκρινιστεί πιο πίσω ή να είναι περιττή η ερώτηση, αλλά με μια πρόχειρη ματιά που ρίχνω συχνά-πυκνά στο θέμα το τελευταίο διάστημα δεν έχει πάρει κάτι σχετικό το μάτι μου... Ευχαριστώ. Με το προσωπικό EUR IBAN μπορεις να δεχεσαι και απο τριτους πληρωμες στον λογαριασμο σου.Δεν υπαρχει καποιος περιορισμός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις