Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια πηγα να φορτωσω και μου εβγαλε αυτο, τι φαση; 

Aποδέχομαι ότι ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής ή/και επιπλέον έξοδα ή καθυστέρηση καθώς ο κωδικός αναγνώρισης της τράπεζας SWIFT ΒIC (Βank Identifier Code), γνωστός και ως διεύθυνση SWIFT, που προσδιορίζει την Τράπεζα, είναι ανενεργός.

Δημοσ.

^

Ποια τράπεζα;

εθνικη. Ειχα προτυπο που πληρωνα (τελευταια φορα κανα 2 μηνο πριν) και τωρα απο περιεργεια ειπα να βαλω αυτα που γραφει στο top up και μου εβγαλε αυτα..

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω έμβασμα από Εθνική το Σάββατο το πρωί προς τον καινούργιο λογαριασμό της Revo. Πιστώθηκε σήμερα το πρωί.

Ενώ την είχα αποθηκευμένη σαν πρότυπο, ξεκίνησα διαδικασία για μεταφορά νέου εμβάσματος. Αφού έβαλα το iban, μου συμπλήρωσε μόνο του κάποια πεδία και στην συνέχεια έκανα αποδοχή στο πεδίο ότι η συναλλαγή μπορεί να μην ολοκληρωθεί γιατί ο λογαριασμός εμφανίζεται ανενεργός. Στην συνέχεια συμπλήρωσα το πεδίο της αιτιολογίας το οποίο -τουλάχιστον στην Εθνική- είναι υποχρεωτικό. Έβαλα ότι μου ήρθε στο κεφάλι εκείνη την ώρα.....Gift!! Προχώρησε κανονικά η διαδικασία και σήμερα τα λεφτά εμφανίστηκαν με την αιτιολογία gift!

Οπότε από Εθνική όλα Οκ.

Δημοσ.

Ωραίος. Μιλάς για τον τελευταίο τελευταίο (IBAN με τα δύο πρώτα ψηφία GB) ή για τον προτελευταίο (ΙΒΑΝ με τα δύο πρώτα ψηφία LT); 

Όχι για τον LT. Μ'αυτον δεν πρόλαβα να δοκιμάσω. Μιλάω για τον GB.

Δημοσ.

όχι το έβγαζε και στο LT...άμα το κάνετε από την εφαρμογή δεν στο βγάζει.Γενικοτερα μη φοβού προχωράει απρόσκοπτα!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμενα συγνώμης μπορει να εχει υποθει αυτο που θα ρωτησω αλλα ειναι πολλες οι σελίδες και δεν μπορώ να τις διαβασω όλες, η ερώτηση μου ειναι οταν κανεις κατάθεση μεσω e banking στην revolut ,εμενα μου διχνει μονο το iban και το bic οταν κανω active το account χωρις reference number,ενω αν κανω κατάθεση σε αλλο νόμισμα μου δινει reference number,η ερωτηση ειναι στο ευρώ χρειάζεται το reference number ?

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμενα συγνώμης μπορει να εχει υποθει αυτο που θα ρωτησω αλλα ειναι πολλες οι σελίδες και δεν μπορώ να τις διαβασω όλες, η ερώτηση μου ειναι οταν κανεις κατάθεση μεσω e banking στην revolut ,εμενα μου διχνει μονο το iban και το bic οταν κανω active το account χωρις reference number,ενω αν κανω κατάθεση σε αλλο νόμισμα μου δινει reference number,η ερωτηση ειναι στο ευρώ χρειάζεται το reference number ?

Όχι ,έκαναν ατομικούς τους λογαριασμούς σε ευρώ. Δεν χρειάζεται reference αν στην εφαρμογή δεν σου δείχνει reference.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ρωτάω γιατί προ 10+ ημερών έκανα με τον LT και δεν με ενημέρωσε η πλατφόρμα της ΕΤΕ για κάτι αντίστοιχο. Άρα, με το GB προέκυψε.

Εμένα μου το εμφάνισε και στα δυο IBAN το μήνυμα.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...