molot12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ok, sorry μωρέ, απλά είδα μια εντελώς διαφορετική διαδικασία και έχασα τη μπάλα! Έχεις δίκιο! Στο μεταξύ, μόλις είδα ότι το paypal δέχεται πλέον ελληνικές κάρτες για πληρωμή... Οπότε χτυπάω το κεφάλι μου γιατί ουσιαστικά η Revolut δεν μας χρειάζεται, εκτός αν ξαναπέσουμε σε νέα CC!!! (κρίμα που έστειλα και φωτο ταυτότητας κλπ) Ηellooooooo....ακομα CC εχουμε Δεν περνανε παντα στις αγορες οι ελληνικες καρτες, εξαρταται απο το προιον και τα ταμειακα διαθεσιμα της καθε τραπεζας ! 1
_filippos_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μήπως τελικά το οτι δεν γίνεται top up απο ελληνικές κάρτες οφείλεται στην revolut? Στην LeuPay διαβάζω πως γίνεται με μερικές κάρτες... 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Άγνωστο. Εγώ κατάφερα 2-3 φορές και το έκανα (Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2016) εν μέσω Capital Control, με χρεωστική ΕΤΕ και Revolut. Βέβαια, ήμουν στο εξωτερικό, οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό. Μετά με μπλόκαραν και εμένα.
asdfnikos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τα CC απαγορευουν της μεταφορες χρηματων μεσω καρτων.Η LeuPay μαλλον δηλώνετε σαν κατι αλλο και ετσι περναει η συνναλαγη.
blueswire Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ok, sorry μωρέ, απλά είδα μια εντελώς διαφορετική διαδικασία και έχασα τη μπάλα! Έχεις δίκιο! Στο μεταξύ, μόλις είδα ότι το paypal δέχεται πλέον ελληνικές κάρτες για πληρωμή... Οπότε χτυπάω το κεφάλι μου γιατί ουσιαστικά η Revolut δεν μας χρειάζεται, εκτός αν ξαναπέσουμε σε νέα CC!!! (κρίμα που έστειλα και φωτο ταυτότητας κλπ) Δεν μας χρειάζεται??? για δοκίμασε ένα ταξιδάκι σε χώρα εκτός ευρώ και προσπάθησε να κάνεις συναλλαγή ή ανάληψη από ATM με κάρτα ελληνικής τράπεζας ...εισιτήρια λεωφορείων 7,5 ευρώ αγόρασα από μηχάνημα χρησιμοποιώντας eurobank χρεωστική και με χρέωσε ... 2,5 ευρώ για τη συναλλαγή...αν δεν είχα τη revolut μαζί μου θα με είχαν ξετινάξει! 1
loyros13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Εννοείται πως η Revolut είναι το πλέον χρηστικό προϊόν για αγορές εξωτερικού...και δεν αναφέρομαι μόνο στα ταξίδια αλλά και μέσω PayPal που λέει ο φίλος μας ότι χτυπάει το κεφάλι του ας δοκιμάσει και τις δύο ισοτιμίες (PayPal & Revolut) και ας μας πει αν του είναι άχρηστη .
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δεν μας χρειάζεται??? για δοκίμασε ένα ταξιδάκι σε χώρα εκτός ευρώ και προσπάθησε να κάνεις συναλλαγή ή ανάληψη από ATM με κάρτα ελληνικής τράπεζας ...εισιτήρια λεωφορείων 7,5 ευρώ αγόρασα από μηχάνημα χρησιμοποιώντας eurobank χρεωστική και με χρέωσε ... 2,5 ευρώ για τη συναλλαγή...αν δεν είχα τη revolut μαζί μου θα με είχαν ξετινάξει!Το πρωτο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλαξεις τράπεζα, εχεις την χειρότερη τράπεζα για αγορές και χρήση στο εξωτερικό. 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Με δεύτερη την Πειραιώς και την Άλφα (κονταροχτυπιούνται)! 1
_filippos_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 μα είναι λιγάκι άβολο να μην μπορείς να κάνεις top up απο κάρτα... ειδικά όταν εχεις περάσει το όριο των 1000€/χρόνο σε έμβασμα προς το εξωτερικό. Τελικά: ελληνική κάρτα -> LeuPay -> Revolut
spartak1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 μα είναι λιγάκι άβολο να μην μπορείς να κάνεις top up απο κάρτα... ειδικά όταν εχεις περάσει το όριο των 1000€/χρόνο σε έμβασμα προς το εξωτερικό. Τελικά: ελληνική κάρτα -> LeuPay -> Revolut Μάλλον εννοείς 1000/μήνα
_filippos_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μάλλον εννοείς 1000/μήνα ναι, ανα μήνα... το εγραψα λαθος
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ψάχνοντας λίγο πιο αναλυτικά το θέμα Revolut και άλλες κάρτες τραπεζών, κατάλαβα ότι η μεν πρώτη χρεώνει με ισοτιμία κατά τη στιγμή έγκρισης της συναλλαγής, ενώ οι δε άλλες (ΕΤΕ και Αλφα που έχω δοκιμάσει εκτός Ευρώπης), μάλλον τη στιγμή της εκκαθάρισης. Θυμάμαι ότι όσο ήμασταν στη Λατινική Αμερική, υπήρχε μόνιμα μια επιπλέον (ανεπαίσθητη) χρέωση, όταν μετά από 3-4 ημέρες γινόταν η εκκαθάριση (εμφάνιση συναλλαγής στην κίνηση λογαριασμού). Βλέποντας την πορεία του τοπικού νομίσματος εκείνη την περίοδο, είδα ότι ήταν σε αύξουσα πορεία. Το αντίστροφο συμβαίνει τώρα, με τη γυναίκα μου που είναι σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ασία : όλες οι χρεώσεις μετά την εκκαθάριση, μειώνονται, μερικές φορές ανεπαίσθητα και άλλες όχι. Τοπικό εκεί νόμισμα, σε φθίνουσα πορεία. Εξαίρεση για τη Revolut βεβαίως, αποτελούν οι συναλλαγές το Σ/Κ. 1
xristos_ttg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Για να στείλουμε έμβασμα στο καινούργιο EUR iban χρεωνόμαστε κατι? Θυμάμαι με το παλιό τρόπο με το. referral κρατούσε η τράπεζα 1€
dexterios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Για να στείλουμε έμβασμα στο καινούργιο EUR iban χρεωνόμαστε κατι? Θυμάμαι με το παλιό τρόπο με το. referral κρατούσε η τράπεζα 1€ Eμβασμα SEPA συνεχίζει να είναι, 1 ευρώ ακριβώς όπως πριν για μεταφορά από ebanking 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις